naruto_the_kyuuby_ninja Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 naruto in romania aici puteti discuta orice despre naruto si pe ce posturi veti vrea sa il vedeti aici mai putea despre cuplurile din naruto si intrebari puse fregvent {intrebari} la care nimeni nu va raspuns aici aveti sansa sa aflati :right: :)
Mayhem Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Nu mi spune ai vazut cumva toate episoadele? #-o
Darky Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 exista un forum cu si despre anime in Romania :) ps: nu vad ce e asa funny Nu mi spune ai vazut cumva toate episoadele? eu urmaresc Naruto si nu vad ce e rau in asta :)
spriTewus Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 yup.am vazut si eu cateva episoade din Naruto si chiar mi-au placut :>. Cei care nu au vazut Naruto ar fi mai bine sa taca .
Mysterio Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 naruto in romania aici puteti discuta orice despre naruto si pe ce posturi veti vrea sa il vedeti aici mai putea despre cuplurile din naruto si intrebari puse fregvent {intrebari} la care nimeni nu va raspuns aici aveti sansa sa aflati :right: :) daca il vreau pe proTV , te duci tu sa vorbesti cu ei ? interesant ..
iLoveCalifornia Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 daca il vreau pe proTV , te duci tu sa vorbesti cu ei ? interesant .. STFU NOOB , wtf toti sufera de sindromul Bagarea-n seama. ps. mai este un topic :), te astept pt discutii acolo http://www.linkmania.ro/forums/index.php?s...7221&st=325
Zym3r Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 naruto in romania aici puteti discuta orice despre naruto si pe ce posturi veti vrea sa il vedeti aici mai putea despre cuplurile din naruto si intrebari puse fregvent {intrebari} la care nimeni nu va raspuns aici aveti sansa sa aflati :right: :) :blink:
naruto_the_kyuuby_ninja Posted December 2, 2007 Author Posted December 2, 2007 nu vreau sa va necajez dar: acest topic a fost facut numai pt fani naruto si nu era vorba despre naruto in pro tv ci de cartoon network pt faptul ca cartoonnetwork nu au episoade bune la cel original adica cartoon network america da multe animeuri frumoase : naruto;dbz;etc si as vrea sa vad ce parere aveti despre acest lucru daca vreti sau nu acest lucru {adica sa difuzeze aceste animeuri pe cartoonnetwork romania} PS:acest forum este doar pt cunoscatori si pentru nelamuriri despre acest subiect discutiv
Mehico Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Daca esti in stare sa oferi mai multe detalii cu privire la acest serial, esti liber sa deschizi un topic de discutii la Filme si Televiziune > Seriale TV.Topicul asta este cam superficial si e tratat ca atare.
iLoveCalifornia Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Ce e naruto?http://ro.wikipedia.org/wiki/Naruto here Valek :) :P
naruto_the_kyuuby_ninja Posted December 2, 2007 Author Posted December 2, 2007 sti mehico asa am sa fac dar marog in lumea asta sunt niste uameni groaznici care iubesc numai jafurile de desene si porcaria aia de joc: cs marog nu vreau sa insult pe nimeni mehico am zis si mai devreme nu am bnevoie de uni ca tine pe acest topic un fan al cs huuuuo si daca nu sti ce e nu mai intra punct.
Maledicere Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 hmmm nush ce sa zic......si eu urmaresc Naruto insa nu'mi place ideea asta, sa il dea la ProTv sau mai stiu eu ce, dupa mine un anime bun va fi stricat de dublajul in romana facut de niste ciobani uitati pe munte...prefer sa le iau de pe in dublaj original in japoneza si cu sub in engleza...much better. dar na, asta e parerea mea, poate altora le place dublat in romana :>
naruto_the_kyuuby_ninja Posted December 2, 2007 Author Posted December 2, 2007 wraithy nu la asta ma refeream ma refeream la naruto pe cartoon network romania nu numai pe cartoon network america
prince VEGETA Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 eu am vazut naruto pana la epsiodul 174 este un anime foarte super cu un story pe masura oricum am vazut odata un episod pe jetix si nici nu se compara cu vocile din japoneza+ ca o duc cam prost cu traducerea din engleza in romana oricum cei de la cartoonnetwork no sa poata baga naruto pentru ca este deja pe jetix..astia au luat autorizatia de difuzare a animeului asa ca #-o
naruto_the_kyuuby_ninja Posted December 2, 2007 Author Posted December 2, 2007 nuuu ma refeream ori sa bage naruto pe cartoon network romania ori sa faca un post cu naruto america cu traducere in romana si vocile in japoneza ori cum va multumesc mult tuturor fanilor naruto si carora au postat aici mai putin cei care au postat lucruri negative aici
Legacy Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Un fel de pokemon al noi generati = naruto.Am vazut decat un episod si atunci am fost obligat, merita vizionat daca nu ai ce face.
naruto_the_kyuuby_ninja Posted December 2, 2007 Author Posted December 2, 2007 laqacy naruto este un serial dea dreptul bun si nu e o noua serie de pokemon uitate si u pe youtube su pe jetix si vezi despre ce e vorba PS:as vrea sa incepem o serie de intrebari si raspunsuri incep eu:intrebare:cine este tatal lui naruto? indiciu: incepe cu y si era hokage inainte sa moara astept sami raspundetzi apoi cind raspundeti punetzi si o intrebare si un indiciu pt ca sa ne distram cum am pus eu,as vrea sa stiu cn stie si un indiciu apropo cine vrea sa scrie ceva mai intii scrie apoi pune intrebarea si indiciu atentie trebuie sa raspundeti si la intrebarea pusa de cel care a puso neaparat nu sti scri nu stiu si o intrebare
prince VEGETA Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 laqacy naruto este un serial dea dreptul bun si nu e o noua serie de pokemon uitate si u pe youtube su pe jetix si vezi despre ce e vorba PS:as vrea sa incepem o serie de intrebari si raspunsuri incep eu:intrebare:cine este tatal lui naruto? indiciu: incepe cu y si era hokage inainte sa moara astept sami raspundetzi apoi cind raspundeti punetzi si o intrebare si un indiciu pt ca sa ne distram cum am pus eu,as vrea sa stiu cn stie si un indiciu apropo cine vrea sa scrie ceva mai intii scrie apoi pune intrebarea si indiciu atentie trebuie sa raspundeti si la intrebarea pusa de cel care a puso neaparat nu sti scri nu stiu si o intrebareyondaime cel din semnatura mea too easyquestion cine este inlocuitorul lui sasuke in shipuuden incepe cu s :>sau daca nu stiti la cine pleaca sasuke pentru putere incepe cu o si e foarte devil