Jump to content
laura

Iranul a interzis folosirea cuvantului "femei" la televiziunea publica

Recommended Posts

Guest <Raziel>
Posted

alta mentalitate acolo ,btw prostie mare 8-|

Posted

i :wub: linkmania.... se posteaza un subiect nou, subiectu esential e ignorat si apar cat mai multe certuri pe baza de avatar \ nivel de cultura \ perspective ale vietii.

* Daca Blaidy poarta discutii inteligente cu homosexuali...eu trebuie sa recunosc ca-s un homofob si ii vreau pe toti morti...scz dar asta e parerea mea...

** @ Valek_Strat : e ceva :))

*** :crazy: nu-i mai certati pe astia mici care ii fac comunisti...doar ne-am nascut (cel putin cativa) in vremuri comuniste..si aveti grija..sa nu spuneti la nimeni...dar.. inca traim in vremuri comuniste :blink: dar sunt mai ascunse de data asta :>

**** that's why we need U.S.A. , to set us free ? sa fim seriosi...nu a iesit o gluma prea buna..

si in final OT: Iranul merita mult respect...fata de Romania....ei pretuiesc enorm de mult religia, poate chiar prea mult, dar noi... nu avem nici macar demnitatea sa nu injuram cand trecem pe langa o biserica.

Posted

se pare ca oamenilor le plac extremele :)) unii tin prea mult la religie alti prea putin ..... oricum mi se pare prea exagerat ce se intampla acu in iran

Posted

lol, femeie = familie

Deci nu mai este nevoie de barbat pt ca o femeie sa faca parte dintr-o familie...

Ce cretini pot fi musulmanii astia...

si in final OT: Iranul merita mult respect...fata de Romania....ei pretuiesc enorm de mult religia, poate chiar prea mult, dar noi... nu avem nici macar demnitatea sa nu injuram cand trecem pe langa o biserica.

Atunci muta-te in Iran si lasa-ne; acolo unde religia are un rol semnificativ in deciziile luate de conducatorii unui stat, fii sigur ca vor aparea discriminari si nedreptati.

Si eu nu pretuiesc enorm religia, ci le este impus sa o respecte!

Posted

@never

Toti musulmanii cu care am fost amici, isi pretuiau religia foarte mult ... Nu mai spune lucruri tampite din benzi desenate sau ca asa ti-a spus "mami" cand erai mic.

Posted

^^ amic*

Daca dezvoltam subiectul, iese o tampenie ...

Ei nu sunt de acord cu noi, iar noi nu suntem de acord cu ei.

Ei tin la religia lor foarte mult, noi ne stergem la fund cu ea (inclusiv eu).

Le urez un razboi cat mai lung si mai urat :rofl1:

Daca Blaidy poarta discutii inteligente cu homosexuali...eu trebuie sa recunosc ca-s un homofob si ii vreau pe toti morti...scz dar asta e parerea mea...

Pai deh, homosexuali inteligenti gasesti mai rar.

Posted

In mare se stie ca musulmanii sunt foarte religiosi si ca au anumite obiceiuri foarte diferite de ale noastre, motiv pentru care daca nu esti musulman nu poti intelege aceste lucruri.

Majoritatea femeilor se cosidera inferioare barbatilor, din cauza ca sunt invatate/fortate inca de mici, care le este rolul/locul lor in societatea musulmana.

Intrebarea mea este: in ce tara femeile nu sunt discriminate? :-?

Posted

Toti musulmanii cu care am fost amici, isi pretuiau religia foarte mult

Da, dar exista o diferenta intre a-ti pretui religia si a fi de acord cu restrictiile si regulile stupide impuse in numele acesteia.

Din cate stiu eu, multi iranieni au sustinut reformele Sahului Pahlavi, prin care se incerca o anumita liberalizare a vietii publice. Desigur, clerul n-a fost de aceeasi parere, din cauza ca si-ar fi pierdut destul de mult din influenta. Faptul ca, dupa Revolutia din 1979, ayatollah-ul Khomeini a ramas liderul suprem al Iranului pana in 1989 (cand a murit) spune destul de multe despre raportul religie/putere pe lista obiectivelor lui.

In acelasi timp, influenta de care s-a bucurat Khomeini in mediul rural si printre oamenii cu educatie precara din mediul urban arata cam ce categorii sociale sunt atrase de extremismul religios.

Oricum, toate restrictiile de acest tip au o explicatie destul de simpla. Cititi "1984" (George Orwell) ca sa aflati care este aceasta.

Posted

astia-s fanatici rau, nu au voie femeile sa iasa pe strada fara rahatu' ala pe cap....vrei si tu s-o ceri pe una in casatorie, o iei dupa fund, ca fata nu i-o vezi -.-

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...