Jump to content
laura

Traian Băsescu îi îndeamnă pe români să se întoarcă să muncească acasă

Recommended Posts

Traian Băsescu îi îndeamnă pe români să se întoarcă să muncească acasă

Traian Băsescu le cere românilor plecaţi în Spania să revină acasă. Preşedintele spune că în cel mult doi ani, românii plecaţi la muncă în străinătate vor găsi în ţară salarii la fel de bune ca cele din Spania, mai ales că România se confruntă cu o criză acută de forţă de muncă.

Traian Băsescu şi-a încheiat aseară vizita oficială în Spania, unde s-a întâlnit cu reprezentanţi ai autorităţilor centrale şi locale, dar şi cu reprezentanţi ai comunităţilor româneşti din această ţară.

Şeful statului a ridicat ieri, la Castellon, şi problema muncii la negru în ţările comunitare, o chestiune pe care vrea să o supună atenţiei Consiliului European, luna viitoare, la summit-ul de la Bruxelles.

Sursa: Realitatea.net

Link to comment

Daca Traian Basescu ii plateste asa cum sunt platiti in Spania Italia etc, ofera JUMATATE din conditiile existente acolo, ofera locuri de munca stabile si cu toate conditiile astea imposibil de indeplinit romanii nu se vor intoarce de frica sa nu ajunga iar sa se inchine la o pereche de pantofi de firma sau o masina second hand

in concluzie Basescu vorbeste imbataciuni

Link to comment

romania e asa cum e din cauza ratatilor si inaptii care ne inconjoara .. , care nu is in stare sa isi dea seama ca decat sa lucrezi de la ora 6 pana la 16:00 pt 8 milioane , poti lucra undeva mai lejer si platit mai bine .. , de aia romania e asa .. pt ca is prea multi prosti , eu am cautat doar pe net .. si am gasit slujbe cu necesitati minime .. abia ca iti cerea aia ceva acolo specialitati .. , un permis de conducere categoria B .. C etc , si deja salariu era asigurat peste 10 milioane .. , sa fim seriosi ..

astea toate is impresii ca romania ii de kkt ca romania ii nush cum .. , ii asa pt k nu is persoane care sa le duca un pic capu .. , locuri de munca is cu miile care is platite foarte bine , dar prostu e cata frunza si iarba ..

Link to comment

astea toate is impresii ca romania ii de kkt ca romania ii nush cum .. , ii asa pt k nu is persoane care sa le duca un pic capu .. , locuri de munca is cu miile care is platite foarte bine , dar prostu e cata frunza si iarba ..

Arata-mi locuri de munca platite bine si eu ma intorc, dar iti spun sigur ca nu e loc de munca pentru un adolescent cu cunostinte medii care sa ofere pe putin 1000 de euro salariu. Cand Romania o sa ofere asta pentru TOTI cetatenii ei, atunci o sa ma intorc pentru ca clasa de mijloc lipseste cel mai mult in tara asta.

Imi este dor de locul de munca pe care il aveam in tara, eram multumit, era o munca lejera, aveam timp sa fac ce doream si am renuntat la el din cauza banilor.

Ce ma deranjaza foarte mult este ca isi permit sa afirme aceste lucruri chiar cei care nu le pot indeplini si care nu se gandesc ca preturile din Romania sunt la fel sau poate mai mari decat in Spania, dar se traieste dintr-un salariu de nimic.

Probabil sunt persoane cu zeci de ani vechime in domeniul lor care castiga destul de bine, dar acele persoane au reusit sa guste viata mult mai tarziu sau poate deloc. Conceptia unui tanar este sa stea in casa parintilor apoi sa o preia dupa decesul lor pentru ca nu sunt posibilitati sa iti cumperi una decat daca ai un super salariu si iti permiti sa dai 20-30% din el pe rata, ori asta ii include pe cei din clasa mijlocie sau poate cea inalta.

Mereu sunt extreme, dar in Romania sunt simtite in din ce in ce mai mult.

Link to comment

Romania este inca in crestere , nu a ajuns inca la valoarea spaniei , italiei etc... din punctul asta de vedere.... si cu un salariu de 10 mil , daca ai 2 copii acasa este destul de greu sa le oferi ceva bun ..... insa cu 1000 -2000 euro , adica cam 30 -60 milioane e cu totul altceva.....

Link to comment

cred ca a fost una din glumele lui :D

... si el stie ca fara banii de acolo, care sunt ajung in tara, nu ar avea de unde fura :))

acum stiu ca nu mai merg la vot niciodata, nu am mers la parlamentare si nici la votul uninominal, am stat in casa ... cu toate ca sectia era in fata scarii :D

Link to comment

o alta mare minciuna....cine credeti ca se v-a intoarce in Romania... cand unii sunt stabiliti cu tot cu familie... nimeni....doar cei care au contracte pe 3-6 luni... dar nu cred...

Ceva normal cine ar fii atata de prost sa vina sa lucreze pentru 6 mil pe luna,cand akolo se castiga 20-30.

Vise #-o

Link to comment
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...