Guest KiLLaH Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Va asteptam cu drag de 1 Decembrie la Alba Iulia pentru a sarbatorii Ziua Nationala a Romaniei.Am lucrat la un video si sper sa va placa, rate it 5 daca sunteti romani adevarati.Alba Iulia - Orasul Tuturor Romanilor
LeX LuTHoR Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Destul de simplist video-ul dar e frumos.Congratz ;)
Guest KiLLaH Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Ms, nu am vrut sa-l complic prea tare din 2 motive:1) Nu prea am timp pt. k sunt in perioada tezelor si imediat e 1 Dec.2) Daca il faceam prea lung era plictisitor.
alex_01 Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 nice video-ul.Cred ca si anul acesta o sa fie fain la Alba Iulia :)
spriTewus Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 nice video :). mi-ar placea sa pot veni si eu la Alba Iulia pe 1 decembrie :) .
eleodor Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 este interesant filmul bravoapropo bafta la texe ;):(
Legacy Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 nice :PAnul asta cred ca iar vine base si tari la alba :P
Valek Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Ce poti sa lucrez la un video cu poze in slide si muzica? Apreciez initiativa, dar restul... lasa de dorit.
VArtaN Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 5 pt ce?atat."Lesz meg Bukarest magyar falu."
Guest KiLLaH Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Valek_Strat am vrut sa-l fac mai complicat cu Pro Show Gold dar ocupa 500Mb si nu puteam sal uploadez pe net.Zym3r 5 stele pentru:1)rate it 5 daca sunteti romani adevarati.2)Ca si eu as da 5 stele pentru asa cevaDaca esti de alta nationalitate nu-mi da asta e asa-s unii oameni.Am vrut 5 stele pentru ca este despre orasul unirii Alba Iulia in care locuiesc, NU am spus ca este ceva iesit din comun sau mai stiu eu ce... daca am timp si vreau credeti-ma ca POT sa fac asa ceva, dar am precizat k am fost si sunt in perioada tezelor. PS: Zym3r spunemi macar ce nuti place?! Sa stiu de ce pui astfel de intrebari....
Valek Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Pro Show Gold? Dude, foloseste mai bine movie maker decat porcariile alea... Uite ce-ti recomand (ce folosesc eu): Adobe Premiere, Adobe After Effects, Virtual Dub, Combustion, Ulead Video Studio, Pinnacle, Avid. Ai Google sa te documentezi.
RaifalM3n Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 macar a facut ceva ...nota 8/10 :)ncearca sa faci mai multe bucati de scurt metraje si sa le legi :)
Ahilosu Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 Ms, nu am vrut sa-l complic prea tare din 2 motive:1) Nu prea am timp pt. k sunt in perioada tezelor si imediat e 1 Dec.2) Daca il faceam prea lung era plictisitor.stai linistit, l-ai facut deja :right:
Guest zrk Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 Va asteptam cu drag de 1 Decembrie la Alba Iulia pentru a sarbatorii Ziua Nationala a Romaniei.Am lucrat la un video si sper sa va placa, rate it 5 daca sunteti romani adevarati.Alba Iulia - Orasul Tuturor RomanilorInteresant , dar oricum pare prea simplu ( slideshow ) :>
Guest Advanced Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 stai linistit, l-ai facut deja :right:realy :blink: Fai tu unul mai bun in timpul pe care l-a avut el, cu examene, etc.. In loc sa felicitam omul ca a avut initiativa si l-a facut, si l-a pus sa il vedem si noi.. voi va bateti joc. Asa"se duce tara de rapa", cu oameni ca voi care nu fac nimic din proprie initiativa, sta si lenevesc; dar cand cineva face intradevar, il critica de parca ar avea dreptul.
Zym3r Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 realy :blink: (really)Fai (Fa-i) tu unul mai bun in timpul pe care l-a avut el, cu examene, etc.. In loc sa felicitam omul ca a avut initiativa si l-a facut, si l-a pus sa il vedem si noi.. voi va bateti joc. Asa "se duce tara de rapa", cu oameni ca voi care nu fac nimic din proprie initiativa, sta (stau; folosim pluralul deoarece vorbesti de mai multe persoane) si lenevesc; dar cand cineva face intradevar (intradevar face ce?), il critica de parca ar avea dreptul.pe de o parte, din moment ce a postat intr-un spatiu public era de asteptat ca va primi atat critici, cat si laude. pe de alta parte, DA, intradevar, a facut ceva ce va dainui secole si secole de-a randul. a ajutat tara foarte mult. cum indraznim restul sa NU facem un slideshow in PP :( tu te vezi ca esti patetic? btw nu am nimic cu cel care a initiat topicul.
Guest Advanced Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Vad ca te-a deranjat romana mea si nu continutul mesajului. Nu a zis nimeni ca a facut ceva extraordinar, am zis ca a facut. Tu ai facut ceva de 1 decem ? NU. Asa ca nu critica, sau ma rog, critica, poate schimbi lumea Va considerati zei in tot si toate, insa voi decat criticati ce fac altii. keep up the good work
Andrei_MG Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 nice ;) pacat k nam cum sa vin la Alba Iulia k as venit :(