Guest RoSSinel Posted November 19, 2007 Posted November 19, 2007 Buna seara tuturor!Intru aici in speranta ca ma puteti ajuta!!Pe scurt: fetita mea, Maria(4 luni), este inscrisa intr-un concurs Pampers .Pe acest site sunt inscrise peste 1200 poze...Maria fiinda pana acum 2 zile pe locul intai.Acum este pe locul 2.Eu ma numesc Florin, am 30 ani, sunt taticul Mariei si sunt din Cluj Napoca.Votarea in sine nu implica nici un cost...ci doar 2-3 minute din timpul vostru.Premiul acestui concurs consta aparitia bebelusului timp de 10 secunde intr-o reclama TV Pampers.In calitate de tata imi doresc fff mult acest lucru si va rog din suflet sa o votati pe Maria.Aici este linkul cu Maria http://www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_...05&from=topVa multumesc pentru atentie!!!
Potyike Posted November 19, 2007 Posted November 19, 2007 unde a ajuns si forumul asta :) ps: am votat! doar pt ca are sapca faina :)
eyez0nyou Posted November 19, 2007 Posted November 19, 2007 Uite un vot de la mine. Sa-ti traiasca fetita si sper sa castige. intr-un fel, am sa simt ca am pus umarul sa devina o mica vedeta.
Mayhem Posted November 19, 2007 Posted November 19, 2007 Este foarte frumoasa ti am dat vot :) si codul acela prin sms :) Sa speram ca va castiga
Guest RoSSinel Posted November 19, 2007 Posted November 19, 2007 Va multumesc din suflet pentru voturi!!!Sunteti ff dragutzi!!Maria va ajunge vedeta noastra!! :beer: :beer: :beer: