never Posted November 19, 2007 Posted November 19, 2007 crezi ca scoala e inutila?nu-i nimic, e nevoie si de oameni la sapat santuri si la scos rahatul din grajduri...gandeste-te la ziua de maine si ve vedea ca e mai bine sa te sinucizi decat sa te dai cu capul de pereti...
frankie Posted November 19, 2007 Posted November 19, 2007 ma rau e never asta ma...ai zice ca e rocker :Deu nu urasc scoala ... urasc prostii care ne incarca programa cu materie si care nu stiu sa corecteze erorile din sistemul de invatamant ! de prostii din ministerul invatamantului vorbesc...
Lancelot Posted November 19, 2007 Posted November 19, 2007 Uraste tu scoala in continuare si te va ura si pe tine viata si succesul + eventuala familie pe care nu vei fi in stare sa o intretiikeep on walking :error:
Ghiba Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Alvin , am 12 ani , scrie review-uri , preview-uri cand am timp, fac site-uri si etc. ( Pentru cei de pe forum ce ma vor spama cu mesaje de genul :,, 12 ani? wtf?'' raspund : Da, am 12 ani , am mai spus odata acest lucru, cel putin asa imi amintesc, joc jocuri , stiu lucruri Hardware ce nici unii de 18 ani nu stiu so...)Insa , school rules . Singura parte ,,nasoala'' la scoala este : homework. Homework-ul este insa folositor sa iti dezvolti vocabularul . For Example : Cand n-am ce face, scriu o carticica in word. For example : Tot , cand n-am ce face , vorbesc pe forumul acesta , aflu pareri , oamenii imi raspund . Eu n-am inteles nimic din ce ai spus tu in reply-ul ala. Scoala iti dezvolta caracterul sa lucrezi in echipa si sa socializezi. Nu spun ca imi place 100% , sunt 2,3 profesorii care ma enerveaza and all..but it's life... Anyways, nici Nerd nu sunt , dar nu pot spune ca urasc scoala, uneori ma enerveaza, uneori imi place, uneori sunt nervos , alteori fericit Invatatoare? Ai ramas repetent ma? La 11 ani esti deja in a 5-a 22.gif PS: Da, se invata subiecte inutle la scoala, care nu iti folosesc in viata ( unele dintre ele ) . Ar trebui sa fie un sistem ca in angia , in care alegi sa nu faci geografia si sa faci istoria , ca nu faci fizica si faci chimia or etc.. Wow credeam ca ai mai mult :) Ai foarte mare dreptate :) si pentru un copil de 12 ani stii cam multe, ceea ce este foarte bine :) Inseamna ca te ajuta creierul nu ca altii <_< HAHAHHAHA XD CLAAAAAAAR )))))
never Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 ^ spammer fara ocupatie... Ieri eram la varu-meo...el fiind in clasa a 5a facea timpurile verbelor...alea cu indicativ,conjunctiv, mai mult ca perfect si mai nu stiu ce....stateam si ma gandeam ca la vremea mea le-am invatat si le stiam foarte usor pe toate...dar acum dupa vreo 7 ani trebuia sa ma gandesc putin mai mult pana sa-mi dai seama care cum se face...si cand il vedeam pe el cum se chinuie sa invete si sa puna verbele la toate timpurile...ma gandeam care-i sensu...ca...de atunci si pana acum nu le-am mai folosit absolut deloc, nici in generala si nici in liceu. La fel ca multe alte chestii inutile care ne sunt bagate pe gat, si care suntem "obligati" sa le invatam, practic, sa stim sa reproducem ce ne "dicteaza" profesorii, fara sa stim ceva practic, util. Din pacate acesta e sistemul, si nu putem face nimic sa-l schimbam...deocamdata. :beer: asa ca ... invatati ca nu va strica, dar nici nu va ajuta enorm de mult...pana in facultate... sunt multe care nu iti vor trebui in urmatorii ani le scoala sau mai tarziu in viata, dar sunt si multe altele cate te vor ajuta fara sa iti dai seamamateria e multa si grea... asta-i viata, plina de kkt, dar daca incepi sa te adaptezi din primii ani de contact cu societatea, mai tarziu iti va fi ceva mai usor, cand vei intalni situatii de mii de ori mai dificile decat scoala....
The Connection Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 ''HAHAHHAHA XD CLAAAAAAAR 21.gif)))))''Explica-mi si mie reply-ul asta, chiar as vrea sa aflu ce naiba inseamna..Nah, moduri si timpuri , inca nu le-am gasit folositoare. Da', program greoi, dar la fel e si la englezi cu Past Perfect, Perfect Simple si etc.
»L!nk« Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 eu acum am probleme cu diriginta k am sarit peste scaune ....si o zis sa o sune mama si nu iam zis lu mama sa o sune k poate ii zice despre geam pfoai sunt incurcat......
never Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 ''HAHAHHAHA XD CLAAAAAAAR 21.gif)))))''Explica-mi si mie reply-ul asta, chiar as vrea sa aflu ce naiba inseamna..Nah, moduri si timpuri , inca nu le-am gasit folositoare. Da', program greoi, dar la fel e si la englezi cu Past Perfect, Perfect Simple si etc. Pun pariu ca n-ai mai mult de 15 ani...Daca tu nu poti vedea dincolo de randuri, nu are rost sa iti explic!
Lucian Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 ok, a fost amuzant topicul. parti bune si rele...hmmm, depinde si de persoana. despre mine nu pot spune ca-s un tocilar, am note bunicele la scoala dar nu ma agit cand iau o nota mica fiindca stiu ca pot mai mult ( aka ma doare undeva de ce cred profii ). daca reusesti sa nu prea bagi in seama partile rele, sa fi mai indiferent, iti dai seama ca scoala e amuzanta. cand crezi ca scoala e naspa, trage-ti castile pe urechi si asculta muzica, fa ceva care iti place.
Avzar Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Pentru starterul topicului...ma pe tn te tineau parintii cu capu-n jos cand erai mic ? ( nu ca acuma ai mai mult de 11)TU habar nu ai ce dor o sa iti fie de scoala cand ai 30 de ani...si zici..ah ce prost am fost..inloc sa ma duc cu prietena la un suc, sau sa invat sa fiu ceva in viata...ma jucam mmo-uri..asa..ajungi o sarmala..o leguma care n-are nici un rost in viata..si care are ca scop platirea contului lunar de wow ...eu iti urez Multa Baftfffftaa .. schimba-ti atitudinea.
Andrei_MG Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 eu nu vad nimik stupid la scoala decat unelel reguli ale scolii..cum ar fi sa nu venim in pantaloni de 3 sferturi ...si nici fetele nu au voie in fusta :-"in rest e frumos la scoala cu, colegii ;) :beer:
TwentyTwo Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 eu nam treaba cu scoala avem voie cu 3 sferturi fetele cu fusta in rest imi place scoala :P pe viitor conteaza
CrazyD3M0N Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 taceti si invatati :Psi eu urasc scoala, imi vine sa ma arunc pe geam!dar tot invat si iau numai 10 :Pdaca iau 9 ma impusc <_<
The Connection Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 never: eu , am 12 ani...citeste reply-ul mai intaiSi nu , tot nu am priceput ce a vrut sa zica...tiberiu : a, serios? Ce nota dai topicului?whynot: Nu vad ce e rau in a juca mmouri :), joc WoW si LOTRO , entertainment ...Desigur nici sa joci MMO-uri toata ziua..daca la asta te refereai..Demon: Tu...esti exact tipul de persoana pe care urasc...Deja mi-am dat seama ce fel de persoana esti1. Parintii iti dau cadouri/bani daca iei premiul I sau nustiu cati de 10..2. Nu socializezi cu nimeni , te gandesti numai la rasplata data de parinti3. Ai sa ajungi , cum a spus si Whynot , un om a carui scop in viata e sa isi plateasca contul la WoW
lifedesignerboy Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 fara scoala nu ajungi nici unde asa zic unii da unchiumiu o facut 8 clase si acum are 4 vile si 3 masini deci....fa si tu ca unchitu .. lasa-te d scoala din cls 1 .. si du-te la cersit si baga banii la loto .. poate castigi ;)
kidumik Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 lol dak iei numai 10 esti bot tocesti tot ce vezi lol
Scream Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Demon: Tu...esti exact tipul de persoana pe care urasc...Deja mi-am dat seama ce fel de persoana esti1. Parintii iti dau cadouri/bani daca iei premiul I sau nustiu cati de 10..2. Nu socializezi cu nimeni , te gandesti numai la rasplata data de parinti3. Ai sa ajungi , cum a spus si Whynot , un om a carui scop in viata e sa isi plateasca contul la WoW :dooh: #-o cum potzi tu sa`ti dai seama de un om doar dintr`un sg post? :blink:... dar tu defapt ai 12 ani nu prea gandesti...poate ca lui ii place sa invetze...e ceva rau in asta? :blink: crezi ca neaparat dk cineva invatza trebuie sa`i dea parintzii cadouri sau nu mai stiu eu ce?
BomB777 Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Demon: Tu...esti exact tipul de persoana pe care urasc...Deja mi-am dat seama ce fel de persoana esti1. Parintii iti dau cadouri/bani daca iei premiul I sau nustiu cati de 10..2. Nu socializezi cu nimeni , te gandesti numai la rasplata data de parinti3. Ai sa ajungi , cum a spus si Whynot , un om a carui scop in viata e sa isi plateasca contul la WoWAi dreptul sa taci... Poate ca nu toti suntem ca tine sa crestem pe forumuri de la 10 ani fara sa mergem afara sau la un suc cu prietenii... Nu stii tu ce fel de om este D3M0N! Cand ai sa faci si tu scoala cum face el, la nivelul lui superior probabil iti vei lua un pistol si iti vei pune creierii sub masa cu el...NU, el nu invata pt cadouri/bani ci pt ca vrea sa ajunga cineva, nu ca tine un ratat!Si el inca ceva.. uraste WoW-ul... so shut-up! Gandeste de DOUA ori inainte sa vorbesti. ok?*The Wizzard*: Lasa ca e nevoie de oameni care sa sape, sa puna o faianta, sa dea de mancat la porci... si incolo te indrepti tu... Nu trebuie sa fii bot sa inveti, trebuie sa fie realist, sa iti seama ce se va intampla daca NU vei invata!Totusi nu meriti sa urat scoala, decat daca iti pica o profa ca aia a mea de la Muzica sau sport... Dar daca ar fi toti ca diriga mea de bio ar fi perfect :wub:Eu nu urasc jucatorul, urasc sistemul :DSi nu ma duc la scoala doar ca sa invat, acolo am o multime de prieteni :D. Eu nu ma impusc chiar la prima nota de 9...dar nici in ultimu hal ca obidan nu vreau sa ajung sa ma bucur daca iau un 5...Si copii mici, de 9-10 ani care de abia acum dau peste ce este greu, cand vor citi acest topic se vor gandi ca nu merita sa invete sa ia numai 10 din cauza unora ca obidan :D
Guest HeLpEdIaN Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 mai alvin fara liceu cel putin nu te poti angaja nici ca gunoier si tu la 11 ani te plangi ca ai teme multe mai baiete acum e usor si invata acum ca asa spuneam si eu da cand am ajuns la liceu mi-am dat seama ca era de 10000000 ori mai bn ca in generala asa ca profita :>
DonPante Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 nu scoala este "naspa" ci profesorii ,temele , lectiile , si alte chestii eu as sta 7 ore doar cu colegii degaba asa.. :) @ce spunea my nob friend mai sus , incearca sa eviti partile rele..be happy , life goes on
The Connection Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Citeste mai intai ce am scris eu in tot topicul asta, dupa aia spune-mi tu mie ca nu merg la un suc cu prietenii . Ratat? Eu de alungul timpului cat am stat pe forumul asta am invatat ceva Photoshop, invat 3ds max si stiu ceva HTML. Vrei sa spui ca cei care iti fac tie CS-ul si MU-ul ( 2 exemple de jocuri ) sunt ratati? Sa ma bucur daca iau un 5? Eu in viata mea nu am luat 5, cea mai mica nota a mea este 7 la geografie , pe care mi l-am reparat cu 7 de 10 , prin multa munca. Vrei carnetul? Vrei rezultate de pe la concursuri de mate sau de la olimpiada de romana?Te rog citeste ce am scris in tot acest topic, dupa aia mai vorbeste-mi despre caracterul meu . Dar am mai luat si 9 , nu m-am omorat, nu am devenit emo , stii de ce?Pentru ca STIAM ca pot sa il repar . Nu prea gandesc? Nici nu iti inchipui cat de mult gandesc eu in fiecare zi , ce activitati fac si unde ma duc . Stiu engleza de la 5 ani. 3 copii din clasa de la mine , plang 4 ore daca iau 9 , ma uit scarbit la acele persoane : NERDS! Aia nu se duc cu prietenii la un suc si stau si invata toata ziua , nu persoanele ca mine : care invata, inregistreaza datele cele mai importante , mai invata o poezie sau o argumentare, mai fac un model prin 3ds max, se mai joaca, mai vorbeste cu prietenii. Am o singura medie de 9 si daca vrei iti fac un fisier in word cu rezumate ( pe care nu le vei gasi pe net ) la peste 50 de carti fantasy. Probabil unul din ultimele mele posturi de pe acest forum
RAPTURE- Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 deci ... cate am vazut aici nam vazut toata viata . obidan din cate imi dau seama e cel putin geniu. Mai baiete, in clasele 1-8 notele se dau relativ usor ... sa te vad mai departe. Si u cu teoriile tale ai putea sa tratezi si cancerul . PS: nu te mai agita atat ca poate te aprinzi
Lancelot Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Citeste mai intai ce am scris eu in tot topicul asta, dupa aia spune-mi tu mie ca nu merg la un suc cu prietenii . Ratat? Eu de alungul timpului cat am stat pe forumul asta am invatat ceva Photoshop, invat 3ds max si stiu ceva HTML. Vrei sa spui ca cei care iti fac tie CS-ul si MU-ul ( 2 exemple de jocuri ) sunt ratati? Sa ma bucur daca iau un 5? Eu in viata mea nu am luat 5, cea mai mica nota a mea este 7 la geografie , pe care mi l-am reparat cu 7 de 10 , prin multa munca. Vrei carnetul? Vrei rezultate de pe la concursuri de mate sau de la olimpiada de romana?Te rog citeste ce am scris in tot acest topic, dupa aia mai vorbeste-mi despre caracterul meu . Dar am mai luat si 9 , nu m-am omorat, nu am devenit emo , stii de ce?Pentru ca STIAM ca pot sa il repar . Nu prea gandesc? Nici nu iti inchipui cat de mult gandesc eu in fiecare zi , ce activitati fac si unde ma duc . Stiu engleza de la 5 ani. 3 copii din clasa de la mine , plang 4 ore daca iau 9 , ma uit scarbit la acele persoane : NERDS! Aia nu se duc cu prietenii la un suc si stau si invata toata ziua , nu persoanele ca mine : care invata, inregistreaza datele cele mai importante , mai invata o poezie sau o argumentare, mai fac un model prin 3ds max, se mai joaca, mai vorbeste cu prietenii. Am o singura medie de 9 si daca vrei iti fac un fisier in word cu rezumate ( pe care nu le vei gasi pe net ) la peste 50 de carti fantasy. Probabil unul din ultimele mele posturi de pe acest forumoook....stii cum e cu lauda de sine?:) FIecare isi traieste viata cum vrea si nimeni nu are dreptul sa judece...Nu esti nicio pierdere sau niciun castig ptr forumul LM..asa ca go on with ur life :) si ai grija sa nu devii un Einstein precoce
The Connection Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Nu am intentionat sa ma laud , am aratat doar ca nu sunt tipul de persoana care sa se bucure daca ia un 5. Nu am spus niciodata ca sunt un geniu dar nici genul de persoana care sta si se uita la televizor toata ziua nu sunt.1-4 se iau notele usor : ,, F.B.'' or whatever ; 5-8 deja incep tezele , notele conteaza foarte mult. Puteti sa imi dati cate reply-uri vreti , cei care mor daca iau 9 sunt nerds.Si , lancelot, nu esti tu , Mr. Counterstrike assistent, in puterea de a judeca daca insemn ceva pentru formul LM , desigur probabi in acest topic imi vor da reply mai multe persoane...cu care am fost nu tocmai dragut . w/e , cum este scris si in semnatura mea : forumul asta nu mai e ca acum 1 an . Ultimul meu post in acest forum. Sper sa mai fiu atacat de anumite persoane in acest topic , chiar va rog sa ma mai atacati , eu voi sta pe scaunul meu si voi rade .