kidumik Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 la scoala dupa ce sa terminat ora de muzica si am intrat in clasa mea m ajucam cu mingea pe acolo sti.....si am lasat-o si mam dus sa invat pt la istorie..si a vazut cineva geamu spart la dulap si a dat vina pe mine .... ce sa fac toti cred k eu am spart geamu da nu lam sparrt (( :(( :crybaby: :crybaby: :crybaby: :crybaby:
mihai91 Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 la scoala dupa ce sa terminat ora de muzica si am intrat in clasa mea m ajucam cu mingea pe acolo sti.....si am lasat-o si mam dus sa invat pt la istorie..si a vazut cineva geamu spart la dulap si a dat vina pe mine .... ce sa fac toti cred k eu am spart geamu da nu lam sparrt (( :(( :crybaby: :crybaby: :crybaby: :crybaby: strange bani pentru geam
kidumik Posted November 14, 2007 Author Posted November 14, 2007 dc sa strang?? dak nu eu lam spart ....
h3ll_boy Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 obisnuieste-te...asta e viata, din greseli inveti. data viitoare stii in cine sa ai incredere si in cine sa nu ai ;)
m4x Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 o da...inainte "cum sa o cuceresc pe ...?" si acu ca ai spart un geam la scoalaot : ai spart, nu ai spart...te-ai jucat cu mingea prin clasa, atat le-a trebuit celorlalti ...
kidumik Posted November 14, 2007 Author Posted November 14, 2007 toti sunt critici in clasa de acu nu mai am inceredere in nimeni din clasa.... totusi nu platesc geamu :) nus prostu lor sa ia amprente k sunt urme pe geam cand o fost spart :) asa k sa cheme politia =),,,nici vorba sa platesc x( ... macar de acum stiu sa nu mai fiu asa bland toti ma cred prosti las k vad iei acu x( :sef: :sef:
mihai91 Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 toti sunt critici in clasa de acu nu mai am inceredere in nimeni din clasa.... totusi nu platesc geamu :) nus prostu lor sa ia amprente k sunt urme pe geam cand o fost spart :) asa k sa cheme politia =),,,nici vorba sa platesc x( ... macar de acum stiu sa nu mai fiu asa bland toti ma cred prosti las k vad iei acu x( :sef: :sef: cam are dreptate m4x , ai gresit platesti .... nu trb sa te joci cu mingea . #-o
AnT!-s0c!aL Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 poi u nu stii cine sa jucat cu mingea ? intreaba si tu pe ceva prieteni de`ai tai mai buni ...
mihai91 Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 poi u nu stii cine sa jucat cu mingea ? intreaba si tu pe ceva prieteni de`ai tai mai buni ... pai tocmai ma ca el s a jucat :>
kidumik Posted November 14, 2007 Author Posted November 14, 2007 prob e ca nush dde unde si dak afla mama ma scalpeaza :(
L!nuX Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 pai de unde esti ma ?trebuie sa fie un magazin de geamuri prin orasul tau
mihai91 Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 cati ani ai ma ? :-? e 5 lei un geam de 1 m patrat.... nu mai iti iei si tu pachetel 2 zile si gata......daca esti din cta iti zic eu de unde sa iei...
kidumik Posted November 14, 2007 Author Posted November 14, 2007 sunt din tm si am 11 ani :) 5 lei doar??? olee am in pusculita 10 lei sper s-ami ajunga sa il iau fara sa stie mama :D
mihai91 Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 sunt din tm si am 11 ani :) 5 lei doar??? olee am in pusculita 10 lei sper s-ami ajunga sa il iau fara sa stie mama :D in constanta atat e.... stiu din proprie experienta :-j ps : cauta pe google poate gasesti ceva despre vreun magazin din tm pps: geamu era normal nu ? nu era termopan?... :>
kidumik Posted November 14, 2007 Author Posted November 14, 2007 normal k era normal :),,am gasit un magazin fix pe strada mea :) 10 lei un geam da geamu d ela sc e dreptunghi :( oare are dreptunghi o sa vad ;) ms
Azra'il Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 Geamgii nu aveti in TM? Te rezolva imediat !
never Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 lol voi va duceti la scoala sa va jucati cu mingea in clasa?! #-oai noroc ca nu ti-a scazut nota la purtate; sigur te bagau parintii tai in puscarie vreo 236842357894023 zile
ReNuX Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 ce medie sa scada la 11 ani.. e in cls a 5-a maxim
LeX LuTHoR Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 Cum au zis si altii, dute si cumpara un geam ... ca oricum daca nu ai dovezi ca ei l-au spart tu ramai "infractorul" ...
DaemoN Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 la scoala dupa ce sa terminat ora de muzica si am intrat in clasa mea m ajucam cu mingea pe acolo sti.....si am lasat-o si mam dus sa invat pt la istorie..si a vazut cineva geamu spart la dulap si a dat vina pe mine .... ce sa fac toti cred k eu am spart geamu da nu lam sparrt (( :(( :crybaby: :crybaby: :crybaby: :crybaby: Parca ai fi un copil de 10 ani :blink: Trebuia sa dai si tu vina pe altu dar in fine... Nu prea inteleg scopul acestui topic ce vrei sati platim noi geamul
noghri Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 sa ia amprente k sunt urme pe geam cand o fost spart :) asa k sa cheme politia =),,,nici vorba sa platesc x( ... :sef: :sef: ha...ha...amprente de pe ce?...cine sparge geamul cu degetele?...si cine se oboseste macar pentru a amprenta asa ceva?...nu se obosesc politistii nici pentru masini sparte sau vanzatori batuti..dar pentru asa ceva?...si oricum, nu e o tragedie un geam spart...cred ca oricine in generala trece prin asa ceva...;)
c1ocan Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 Nu platesti. Simplu.word :rofl1: sa ia amprente pentru un geam ? :rofl1: :crazy: