Jump to content
kidumik

Geam Spart

Recommended Posts

Posted

la scoala dupa ce sa terminat ora de muzica si am intrat in clasa mea m ajucam cu mingea pe acolo sti.....si am lasat-o si mam dus sa invat pt la istorie..si a vazut cineva geamu spart la dulap si a dat vina pe mine .... ce sa fac toti cred k eu am spart geamu da nu lam sparrt :(( (( :(( :(( :crybaby: :crybaby: :crybaby: :crybaby:

Posted

la scoala dupa ce sa terminat ora de muzica si am intrat in clasa mea m ajucam cu mingea pe acolo sti.....si am lasat-o si mam dus sa invat pt la istorie..si a vazut cineva geamu spart la dulap si a dat vina pe mine .... ce sa fac toti cred k eu am spart geamu da nu lam sparrt :(( (( :(( :(( :crybaby: :crybaby: :crybaby: :crybaby:

strange bani pentru geam :))

Posted

o da...inainte "cum sa o cuceresc pe ...?" si acu ca ai spart un geam la scoala

ot : ai spart, nu ai spart...te-ai jucat cu mingea prin clasa, atat le-a trebuit celorlalti ...

Posted

toti sunt critici in clasa de acu nu mai am inceredere in nimeni din clasa....:| totusi nu platesc geamu :) nus prostu lor sa ia amprente k sunt urme pe geam cand o fost spart :) asa k sa cheme politia =),,,nici vorba sa platesc x( ...

macar de acum stiu sa nu mai fiu asa bland toti ma cred prosti las k vad iei acu x( :banghead::naughty: :sef: :sef:

Posted

toti sunt critici in clasa de acu nu mai am inceredere in nimeni din clasa....:| totusi nu platesc geamu :) nus prostu lor sa ia amprente k sunt urme pe geam cand o fost spart :) asa k sa cheme politia =),,,nici vorba sa platesc x( ...

macar de acum stiu sa nu mai fiu asa bland toti ma cred prosti las k vad iei acu x( :banghead::naughty: :sef: :sef:

cam are dreptate m4x , ai gresit platesti .... nu trb sa te joci cu mingea . #-o

Posted

cati ani ai ma ? :-?

e 5 lei un geam de 1 m patrat.... nu mai iti iei si tu pachetel 2 zile si gata......

daca esti din cta iti zic eu de unde sa iei...

Posted

sunt din tm si am 11 ani :) 5 lei doar??? olee am in pusculita 10 lei sper s-ami ajunga sa il iau fara sa stie mama :D

in constanta atat e.... stiu din proprie experienta :-j

ps : cauta pe google poate gasesti ceva despre vreun magazin din tm

pps: geamu era normal nu ? nu era termopan?... :)) :>

Posted

normal k era normal :),,am gasit un magazin fix pe strada mea :) 10 lei un geam da geamu d ela sc e dreptunghi :( oare are dreptunghi o sa vad ;) ms

Posted

lol voi va duceti la scoala sa va jucati cu mingea in clasa?! #-o

ai noroc ca nu ti-a scazut nota la purtate; sigur te bagau parintii tai in puscarie vreo 236842357894023 zile

Posted

Parca ai fi un copil de 10 ani :blink:

Trebuia sa dai si tu vina pe altu dar in fine...

Nu prea inteleg scopul acestui topic :-?? ce vrei sati platim noi geamul =))

Posted

sa ia amprente k sunt urme pe geam cand o fost spart :) asa k sa cheme politia =),,,nici vorba sa platesc x( ...

:banghead::naughty: :sef: :sef:

ha...ha...amprente de pe ce?...cine sparge geamul cu degetele?...si cine se oboseste macar pentru a amprenta asa ceva?...nu se obosesc politistii nici pentru masini sparte sau vanzatori batuti..dar pentru asa ceva?...si oricum, nu e o tragedie un geam spart...cred ca oricine in generala trece prin asa ceva...;)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...