Jump to content
POLAND

14 hackeri au fost reţinuţi după ce au produs înşelăciuni de peste un milion de euro

Recommended Posts

Posted

da stiu eu pe unu :)) l`au prins l`au tzinut 1 an sau 2 si acu isi vede in continuare de "treaba" :)) si zona valcea dragasani slatin e plina de asa ceva...ma rog la slatina nu prea mai sunt ca le plateau tziganilor din venituri mai mult decat isi opreau ei :))

Posted

presupun ca si aia care fac extractoare speciale pentru a fura email-urile oamenilor de pe e-bay (care-s confidentiale) ce urmeaza a fi inselati intra tot in categoria asta? you know nothing about nothing my friend :)

Actualy you are the one that knows nothing. Ia si citeste inceputul topicului, ceea ce au facut respectivii si dupaia vezi ca ai un link cu definitia la hacker.

Nu zice nimeni ca nu exista hackeri, dar nu e cazul aici. Aici pur si simplu sunt niste escroci care se bazeaza pe naivitatea/increderea unor oameni.

Au bagat stirea cu "hackeri" pentru ca da mai bine la public, nu avea acelasi impact daca scriau ca 14 romani au escrocat englezii, asta se intampla zilnic. Aceeasi chestie s-a intamplat si in Romania , nu e valabil doar pentru E-bay , acum ceva timp erau firme romanesti care vindeau piese de calculator pe siturile romanesti de profil(okazii, bursa) la preturi foarte mici, cand iti venea coletul acasa aveai inauntru rumegus, suruburi si alte componente esentiale. E exact acelasi lucru care l-au facut si astia si nu le-a zis nimeni hackeri, au facut un site, au dat un anunt si cand cineva a incercat sa cumpere l-au tepuit.

Posted

' date='Nov 16 2007, 09:19' post='2372682']

Actualy you are the one that knows nothing. Ia si citeste inceputul topicului, ceea ce au facut respectivii si dupaia vezi ca ai un link cu definitia la hacker.

Nu zice nimeni ca nu exista hackeri, dar nu e cazul aici. Aici pur si simplu sunt niste escroci care se bazeaza pe naivitatea/increderea unor oameni.

Au bagat stirea cu "hackeri" pentru ca da mai bine la public, nu avea acelasi impact daca scriau ca 14 romani au escrocat englezii, asta se intampla zilnic. Aceeasi chestie s-a intamplat si in Romania , nu e valabil doar pentru E-bay , acum ceva timp erau firme romanesti care vindeau piese de calculator pe siturile romanesti de profil(okazii, bursa) la preturi foarte mici, cand iti venea coletul acasa aveai inauntru rumegus, suruburi si alte componente esentiale. E exact acelasi lucru care l-au facut si astia si nu le-a zis nimeni hackeri, au facut un site, au dat un anunt si cand cineva a incercat sa cumpere l-au tepuit.

arata-mi tu unde, UNDE oare am scris eu ca baietii astia ar fi hackeri? am zis in fiecare post ca e vorba de scam aici, nu de hack. prin post-ul pe care mi l-ai citat vroiam sa pun accent pe faptul ca baietii astia nu-s prosti, tre sa ai ceva minte sa faci ce fac ei, atat. esti prost, te apuci de scam, scoti 0 lei pe an. clar...

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...