LeX LuTHoR Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 Frezele arata cad de cat asa ... acceptabil ... dar nu tricouri roz ( POPOvaduire ) NU ! Si faza cu suzeta a pus capac ... si mai ales cu coada rosie ... Am in clasa un specimen ... da arata mai mult ca un palmier decat ca un strut :D promit ca ii fac poza si postez :D
Zym3r Posted November 10, 2007 Author Posted November 10, 2007 Frezele arata cad de cat asa ... acceptabil ... dar nu tricouri roz ( POPOvaduire ) NU ! Si faza cu suzeta a pus capac ... si mai ales cu coada rosie ... Am in clasa un specimen ... da arata mai mult ca un palmier decat ca un strut :D promit ca ii fac poza si postez :D chiar te rog :D
JustDan Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 OMG.Nu mai pot ! Am ras asa de mult ca ma dor falcile.Incredibil.Chiar nu credeam ca o sa vad asa ceva.Ms pt initiatorul acestui topic ca mi-a luminat ziua.
Stalk3r Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 nu`i chiar asa funny da e misto :P , da nush ce au cu freza de genu .. e super misto , din pct`u meu de vedere :D