Jump to content
revan

Taxare E hackera !

Recommended Posts

Posted

Io zic k dk n-ar exista oameni ca Riddick nu ne-am mai distra!Sau cel putin nu atat de bine!Apropo: Riddick dk vreodata vrei sa fi admin si p serverele de CS ma contactezi si te ajut eu!Tot asa e o chestie care se instaleaza in directorul de Valve si devi direct uber-dork...adik almighty... :violent1:

Long live the power of stupidity!!! :P

Posted

Bah riddick mai vrei sa fii admin sau nu??Vrei programul sau nu???e un executabil... cum e crackul la Ja...dar te fac admin cu conditia sa nu dau banuri.... ii dai doar lu frate-tau... in rest kickuri poti sa dai :) da nu mie :D

Posted

se poate inchide ? deja o datzi prea mult in diverse. mi-am cerut scuze pe ym, i-am explicat cum rezolva situatzia, mi-am luat si un fmm de la asa zisul lui frate, dar ce pot sa cer mai mult. macar atat. 10x.

edit: OMG PLZ CLOSE IT.

edit2: bah retardatule (scuzatzi limbajul dar deja e prea mult) astia vor sa-tzi dea virushi. ca ti-am dat un program care iti deschide cd-romul .. nu se compara. doamne muri-mi-ar pestii. :banghead::banghead::banghead::banghead::banghead:

Posted

Il vreau.

Dar numele ala e ocupat !!!

Pot sa pun ce nume vreau pt cont ???

hai fa-ti repede orice cont si intra pe yahoo sa-ti dau programu de admin!!

Ca e ziua copilului, adica a ta... si iti fac cadou... pana la sfarsitul anului(or your life) esti admin pe JA...

OK?

Posted

rad cu lacrimi ... biggrin.gif:D:D:D:D:D:DD:D:D:D:D:D:D:D:biggrin.gif:D:D:D

mie-mi vine sa plang .. :crybaby:

P.S.: si totushi, nu se poate inchide ?

Posted

ban permanent...si pe forum...si pe server....clar...nu poate sa mai existe un asa user pe forum :( :( :(

ps e vorba de enromul caracter...marele nostru adept al lui kant....the one and only......riddick

pss e o gluma aia din prima fraza... :blink: cu exceptia banului...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...