M Power Posted June 1, 2005 Posted June 1, 2005 Io zic k dk n-ar exista oameni ca Riddick nu ne-am mai distra!Sau cel putin nu atat de bine!Apropo: Riddick dk vreodata vrei sa fi admin si p serverele de CS ma contactezi si te ajut eu!Tot asa e o chestie care se instaleaza in directorul de Valve si devi direct uber-dork...adik almighty... :violent1: Long live the power of stupidity!!! :P
MontBlank Posted June 1, 2005 Posted June 1, 2005 Cum e clipul ala la CS..cu myghot2 ..."sporkeF" ala te face admin :lol:
{JM}Alex Lifetaker Posted June 1, 2005 Posted June 1, 2005 Bah riddick mai vrei sa fii admin sau nu??Vrei programul sau nu???e un executabil... cum e crackul la Ja...dar te fac admin cu conditia sa nu dau banuri.... ii dai doar lu frate-tau... in rest kickuri poti sa dai :) da nu mie :D
Taxare Posted June 1, 2005 Posted June 1, 2005 se poate inchide ? deja o datzi prea mult in diverse. mi-am cerut scuze pe ym, i-am explicat cum rezolva situatzia, mi-am luat si un fmm de la asa zisul lui frate, dar ce pot sa cer mai mult. macar atat. 10x. edit: OMG PLZ CLOSE IT. edit2: bah retardatule (scuzatzi limbajul dar deja e prea mult) astia vor sa-tzi dea virushi. ca ti-am dat un program care iti deschide cd-romul .. nu se compara. doamne muri-mi-ar pestii.
{JM}Alex Lifetaker Posted June 1, 2005 Posted June 1, 2005 Il vreau. Dar numele ala e ocupat !!! Pot sa pun ce nume vreau pt cont ??? hai fa-ti repede orice cont si intra pe yahoo sa-ti dau programu de admin!! Ca e ziua copilului, adica a ta... si iti fac cadou... pana la sfarsitul anului(or your life) esti admin pe JA... OK?
{JM}Alex Lifetaker Posted June 1, 2005 Posted June 1, 2005 lasa-ma... iarta-l... il fac maine admin... si poate ii trece... :) E baiat cuminte el dar nu ne dam noi seama... e chiar de treaba... Veti vedea... :dance:
aolex Posted June 1, 2005 Posted June 1, 2005 rad cu lacrimi ... :D:D:D:D:D:D:DD:D:D:D:D:D:D:D::D:D:D:D
Taxare Posted June 1, 2005 Posted June 1, 2005 rad cu lacrimi ... biggrin.gif:D:D:D:D:D:DD:D:D:D:D:D:D:D:biggrin.gif:D:D:D mie-mi vine sa plang .. :crybaby: P.S.: si totushi, nu se poate inchide ?
Sp4wN`19 Posted June 1, 2005 Posted June 1, 2005 de ce iti vine sa plangi? as da in el ca-n oala cu tot cu frasu. ala daca avea creier nu lasa un patruped la calc lui.
Ahilosu Posted June 1, 2005 Posted June 1, 2005 ban permanent...si pe forum...si pe server....clar...nu poate sa mai existe un asa user pe forum :( :( :( ps e vorba de enromul caracter...marele nostru adept al lui kant....the one and only......riddick pss e o gluma aia din prima fraza... :blink: cu exceptia banului...