Jump to content
Lancelot

Ce tip de relatie va atrage?;;)

Recommended Posts

Posted

Hmm in ce tip de relatie va simtiti cel mai in largul vostru? In ce mod preferati sa va duceti viata de cuplu? ;;)

- rel serioasa...sentimente si implicare 100%

- aventuri...din floare in floare fara o implicare serioasa..doar afectiune de moment

- random ...adica inceperea unei relatii fara a avea un plan sau o idee depsre cum poate evolua

- relatii la distanta....ptr asta probabil va trb niste sentim puternice si incredere in partener ptr a le face sa mearga :P

Posted

Relatie serioasa...sentimente si implicare 100% binenteles.Ca se mai intampla sa mai ai vreo aventura, asta e partea a doua ... dar in general prefer relatii serioase ...

idem #-o

momentan am an si 9luni si imi f bine asa ;;)

ps:inainte sa am relatia asta trebe sa specific ca nici o relatie nu era mai lunga de o luna.....

Posted

asta da topic ....

si yo sunt tot ptr relatzia 100% ( daca la anu tot fac nunta )

Desi sunt multzi care prefera din floare in floare si mai ales cu fetele sub 18

ani ca pica mai repede ....stie lumea la cine ma refer !!!!!

Iar daca au 14 ani e cel mai bine :P

Posted

din floare in floare e misto :)

dar nimic nu bate sentimentele (sicnere):)...momentan am o relatie serioasa si sper sa dureeeeze :X

Posted

am fost implicat intr-o relatie un an si ceva , dar s-a terminat cu scantei :violent: ... acum sunt din floare in floare (daca apare ceva mai serios se transforma in random si de-acolo cine stie - poate nunta :D ) ... ideea e ca nu stii ce-ti rezerva viitorul .

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...