Jump to content
psich0

Ce anume urati din toata fiinta voastra?

Recommended Posts

Posted

Coolio' date='Nov 20 2005, 10:40 AM'] Manelisti !!! angry9.gifangry9.gif

ma oamenilor ..ce aveti cu manelisti?? violent1.gif eu un stil de muzica , daca nu iti place nu asculta si gata wink.gif

Posted

ma oamenilor ..ce aveti cu manelisti?? violent1.gif eu un stil de muzica , daca nu iti place nu asculta si gata wink.gif

Noi nu avem nimic cu ei doar ca ne-am saturat ca peste tot sunt numa obsedati de manele

Posted

pfff....mad3 as vrea sa te cunosc si eu candva personal ! esti cam greu de cap tu ! si vad ca ai mari probleme ! vrei sa vezi un manelist ? hai sa ne intalnim !

Hai in TM moshu te astept qleft1.gifqleft1.gifqleft1.gif

Spunemi si mie cand iti faci aparitzia!mwhahahahahahahahahaha qleft1.gif

Posted

hahaha......no problem ! zimi unde stai te rog ! si o sa ai o surpriza zilele astea ! un mesaj din partea mea wink.gif doar esti nascut in Tm , crescut acolo, presupun ca, cunosti si multa lume ! smile.gif daca e asa just tell me where you live !

Posted

am mai spus`o shi mai sus, topicul se refera la ce anume uram din NOI, adica la un defect, o calitate, o parte a corpului, inteligentza, mai shtii...

Inca o chestie pe care o urasc, am prea multzi prieteni, dintre care maxim 2-3 prieteni adevaratzi, pe care ma pot baza... Nu am destul timp pt totzi, shi asta ma face sa ma simt relativ prost, cand sunt invitat la un suc, de o colega, sau cand invit o colega la un suc, shi dupa aia intervine ceva, cand sunt invitat de colegi la un fotbal, baschet, biliard, o bere (ei beau bere, eu kinley) shi nu pot sa imi fac apariztia...

Posted

am mai spus`o shi mai sus, topicul se refera la ce anume uram din NOI, adica la un defect, o calitate, o parte a corpului, inteligentza, mai shtii...

LOL BangHead.gif

Se refera la ce uram noi cu toata fiintza noastra adica ce uram cel mai mult!!!

OT:hmmm eu urasc....calculatoru asta penal pe care`l am. Si alea 15 fps`uri cu care joc CS si care scad sub 10 cand este smoke si apoi mor aiurea ca un n00b si ma enervez si dau cu pumnu in tst.,injur de Sfinti si apoi ma duc sa ma rog sa nu ma bata Dumnezeu.eusa_pray.gif

hainuinimic hello2.gif

Posted

Ce anume urati din toata fiinta voastra?

nu cu toata fiintza voastra wink.gif

shi sa nu fac offtopic, CU toata fiintza mea, urasc mincinoshii :|

Posted

Imi cer scuze pentru formularea gresita a intrebarii.... Intentia era de a afla ceea ce urasc persoanele de pe acest forum, aceasta fiind o modalitate pentru ei de a se descarca....

Eu unul nu urasc manelistii- ii compatimesc

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...