Oscar Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 Coolio' date='Nov 20 2005, 10:40 AM'] Manelisti !!! ma oamenilor ..ce aveti cu manelisti?? eu un stil de muzica , daca nu iti place nu asculta si gata
wine Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 ma oamenilor ..ce aveti cu manelisti?? eu un stil de muzica , daca nu iti place nu asculta si gata Noi nu avem nimic cu ei doar ca ne-am saturat ca peste tot sunt numa obsedati de manele
MAD3 Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 pfff....mad3 as vrea sa te cunosc si eu candva personal ! esti cam greu de cap tu ! si vad ca ai mari probleme ! vrei sa vezi un manelist ? hai sa ne intalnim ! Hai in TM moshu te astept Spunemi si mie cand iti faci aparitzia!mwhahahahahahahahahaha
Ghiba Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 hahaha......no problem ! zimi unde stai te rog ! si o sa ai o surpriza zilele astea ! un mesaj din partea mea doar esti nascut in Tm , crescut acolo, presupun ca, cunosti si multa lume ! daca e asa just tell me where you live !
Sp4wN`19 Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 Toti uram cate ceva. Unii urasc manelistii, altii nu dar pacat ca unii sunt complexati si se ataca....Care mai face off-topic are suspend.
fade Posted November 21, 2005 Posted November 21, 2005 am mai spus`o shi mai sus, topicul se refera la ce anume uram din NOI, adica la un defect, o calitate, o parte a corpului, inteligentza, mai shtii...Inca o chestie pe care o urasc, am prea multzi prieteni, dintre care maxim 2-3 prieteni adevaratzi, pe care ma pot baza... Nu am destul timp pt totzi, shi asta ma face sa ma simt relativ prost, cand sunt invitat la un suc, de o colega, sau cand invit o colega la un suc, shi dupa aia intervine ceva, cand sunt invitat de colegi la un fotbal, baschet, biliard, o bere (ei beau bere, eu kinley) shi nu pot sa imi fac apariztia...
Dele7e Posted November 22, 2005 Posted November 22, 2005 am mai spus`o shi mai sus, topicul se refera la ce anume uram din NOI, adica la un defect, o calitate, o parte a corpului, inteligentza, mai shtii... LOL Se refera la ce uram noi cu toata fiintza noastra adica ce uram cel mai mult!!! OT:hmmm eu urasc....calculatoru asta penal pe care`l am. Si alea 15 fps`uri cu care joc CS si care scad sub 10 cand este smoke si apoi mor aiurea ca un n00b si ma enervez si dau cu pumnu in tst.,injur de Sfinti si apoi ma duc sa ma rog sa nu ma bata Dumnezeu. hainuinimic
Wonderer Posted November 22, 2005 Posted November 22, 2005 Eu urasc rockerii!!! Si momentul cand vin beat acasa si trebuie sa ajung in camera ( asa patzesc mereu (
fade Posted November 23, 2005 Posted November 23, 2005 Ce anume urati din toata fiinta voastra? nu cu toata fiintza voastra shi sa nu fac offtopic, CU toata fiintza mea, urasc mincinoshii
Mew2 Posted November 29, 2005 Posted November 29, 2005 Eu o urasc pe broasca aia tampita cu ding ding. bine ca am gasit http://www.220.ro/stuff/Kill_Frog__ si cand ma enervea intru si o mai omor odata . P.S.: acum au exhipat-o de craciun
psich0 Posted November 30, 2005 Author Posted November 30, 2005 am mai spus`o shi mai sus, topicul se refera la ce anume uram din NOI, adica la un defect, o calitate, o parte a corpului, inteligentza, mai shtii... Imi cer scuze pentru formularea gresita a intrebarii.... Intentia era de a afla ceea ce urasc persoanele de pe acest forum, aceasta fiind o modalitate pentru ei de a se descarca.... Eu unul nu urasc manelistii- ii compatimesc