Linky Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 Eu urasc multe tare dar nu am sa le enumar pe toate...doar cateva:-codatii de la cs ... care toata viata lor vor trisha numai ca sa impresioneze prin prostia lor si darul lor de a trisha.-2 manelisti din camera cu mine carora le-as da foc (prin urmare urasc manelele si toata incultura creata de aceasta manifestare de prostie)-urasc anticipat laboratoarele pe care le voi recupera in urma grevei-urasc toti parlamentarii care fura romania cu orice ocazie prinsa-urasc curvele, ingmfatele, blondele cu bani si cu nasu pe sus (se aplica si pt genu masculin)-urasc cand oamenii profita de bunavointa si bunul simt al altora...si prin asta se cred inteligenti.-.....etc...-ce urasc cel mai mult este faptul ca accept sa urasc, ceea ce ma va distruge intr-un final prin simplul fapt ca voi ajunge sa urasc totul in viata mizerabila pe care o duc inclusiv pofta de viata.
GReedy Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 -ce urasc cel mai mult este faptul ca accept sa urasc, ceea ce ma va distruge intr-un final prin simplul fapt ca voi ajunge sa urasc totul in viata mizerabila pe care o duc inclusiv pofta de viata. word..you ain`t the only one...asta se intampla cand te nashti in romania.....o tara cu ataaatea posibilitati....aaaaaaahamz..cica intram in UE...sigur o sa rezolvam multe....pe naiba.
Oscar Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 so....incepem-homosexualii -pedofilii -dialup`ul -mcdonalds -valoarea banilor -telenovelele -manelele ....si multe altele dar nu prea imi mai vine nimic in cap acum later edit: oh yea , i hate lamers too (hope i`m not one), but i like lil`cute n00bs care pun intrebari stupide dc urasti MCDonals??
GReedy Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 (edited) e nashpa pur si simplu, in state e considerat cel mai penibil fast-food, de mic nu mi`a placut...prefer oricand KFC(Kill the F*****`Chicken) sau SpringTime Edited November 7, 2005 by seba18
puiuraul Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 I Hate: ipocrizia, snobismul, ignoranta, emisiunile de stiri din romania avand in vedere ca faptele sunt diferite de la o televiziune la alta, manipularea (mai ales cand e vorba de persoane publice care incearca sa manipuleze populatia subestimandu-le inteligenta> vezi Isarescu cu depozitele in lei, il respect pe Isarescu dar asta e exemplul care mi-a venit acum in minte), mania persecutiei, oamenii care se cred superiori din diferite motive (they are not), oamenii care se simt inferiori din orice motiv, rasismul, pe aia care fac ceva doar ca sa poata sa se laude cu asta, excesul de zel (inclusiv in cazul noilor moderatori de pe forumuri/Huburi/servere de jocuri etc. sfatul meu: stati flexati fratilor > chill out), oamenii care se bat cu pumnul in piept pe subiecte pe care nu le stapanesc si pe mine ca inca nu sunt pe treaba mea. probabil ca sunt mai multe, daca ar fi fost vorba de things u love as fi umplut o pagina (vad ca si asa, m-am plictisit scriind).
DarkBringer Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 nimik mai mult decat cand se baga cineva intre tine si cineva si nu poti nici macar sa il omori
Rat2000 Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 Eu urasc pe cei care nu au ce face si se leaga de rockari(ma refer la rockarii adevarati)! Ce dracu au cu noi??
Raul Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 Eu urasc - again oamenii care isi etaleaza din rasputeri prostia - Pe nea`Base - Pe nea`Nelu - KFC
kilroy Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 pe scurt, fara sa enumer motivele, care evident sunt subiective(apropo, NU ma intereseaza ca o sa ziceti sau credeti ca am pcte de vedere prea extreme, bla bla blanu va convine, nu-mi mai scrieti msg private in care tot incercati sa imi explicati de ce nu am dreptate si voi aveti, bla bla bla...)v-ati prins voimcdonaldskfcORICARE alt lant de fast food existenta pe planeta (sau in univers)manele (inclusiv manelisti)rap & hip hop (inclusiv cultura lor)oamenii bogati care au ajuns acolo prin furt si inselaciune si de alea (cei care au muncit sa ajunga sus, ii felicit si toata stima)parlamentarii, senatorii, viermii din administratia publica, basexu, si oricare alt politicianrazboiulPOLITICIENIItarfele, cei cu nasul pe sus, tarfele care se uita doar dupa baniPOLITICIENII(da, stiu ca am zis deja de vreo 3 ori politicieni...asta pentru ca sunt mai rai decat razboiul si ciuma la un loc)prostia omeneascacomunismulstalin, pol pot, si alti dictatoridictatorii (nu doar aia cu putere) - sunt aia care intotdeuna cred ca ei stiu raspunsul si le spun celorlalti cum sa traiascaoamenii care striga atunci cand se cearta (tare prost mai trebuie sa fii ca sa strigi cand poti sa te certi cu voce normala...)aia care asculta muzica asa incat sa stie tot blocul ce asculta eiaia care se lauda cu toate cuceririle lor si aventurile sexuale (apropo: psihologii spun ca voi nu aveti deloc sau aproape deloc viata sexuala... deci v-ati dat de gol)telenovele, majoritatea lucrurilor deja mentionate de altiisi mai sunt multe altele dar nu am chef sa le mai scriu
seba18 Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 manele (inclusiv manelisti)rap & hip hop (inclusiv cultura lor) me too . traiasca rock-ul!!!
Guest iulya19 Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 Eu urasc pe cei care nu au ce face si se leaga de rockari(ma refer la rockarii adevarati)!Ce dracu au cu noi?? ei na , pe mine nu ma enerveaza delok, chair ma amuza au o imagine prestabilita in privinta rockerilor( pletosi, nespalati etc etc) si generalizeaza...acum sa recunoastem... mai sunt si specimene de rock-eri daca postez eu ce ma enerveaza, imi e ca e lista prea lunga si va plictisesc , asa ca din atata altruism o sa ma abtin
alecs Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 pe mine ma enerveaza la culmea parvenitii, oamenii cu doua fete (perversii) , nu poti sa ai nici un fel de incredere in oamenii astia....
doomwave Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 rockerii care ii detesta pe altii sub pretextul ca cica ar fi mai putin culti decat ei ( no offense nimanui,... sau poate tipului care a zis "parvenitii fara cultura"), in general cei care se cred mai destepti decat altii
wine Posted November 15, 2005 Posted November 15, 2005 Scoala o urasc cel mai mult, rromi deoarece sunt manelisti si PUT
FiRE Posted November 15, 2005 Posted November 15, 2005 O urasc p profa de chimie a lu' alex-skater k mi-a stricat ziua cu mecla aia cadaverica!!! Va rog nu mai postati poze cu cadavre in descompunere ca stricati buna dispozitie a membrilor acestui forum! Va multumesc anticipat! si yo si yo si yo si yo dak e pe gratis damn ce babaciune presimt si eu asta la pfofa mea de chimie deja am un 3 ca nu am fost atent la ce kkt spunea pacat ca nu iam spus ca nu pot so ascult din moment ce are kkt in gura
MAD3 Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 Coolio' date='Nov 10 2005, 05:57 PM'] Scoala si Romania !!! +manelele si manelistii!
Ghiba Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 pfff....mad3 as vrea sa te cunosc si eu candva personal ! esti cam greu de cap tu ! si vad ca ai mari probleme ! vrei sa vezi un manelist ? hai sa ne intalnim !Warn Level Up
fade Posted November 18, 2005 Posted November 18, 2005 Ce anume urati din toata fiinta voastra? MAD3 daca manelele shi manelishtii fac parte din fiintza ta, e ok . eu detest dragostea ce o port fatza de o anumita persoana... mi se pare total absurda. De fapt, detest caracterul ushuratic al meu, sa fiu mai sincer .