Jump to content
psich0

Ce anume urati din toata fiinta voastra?

Recommended Posts

Posted

urasc oamenii care profita de mine, urasc tigania, urasc pe cei care se folosesc de statutul lor pentru a face rau altcuiva, urasc halul in care se afla tara noastra, urasc faptul ca ai mei nu imi iau alt calc desi ma rog de ei de un an, urasc lagul pe CS, urasc halul in care imi merge netul.

Posted

Urasc copii de 12 ani care isi schimba clanurile des la JA si sunt lameri ( EX:REAVER)

oare tu cum erai cand aveai 12 ani ?

Posted

Urasc parvenitzii de care s-a umplut Romania dupa '89,tzaranii de orash....imi urasc burta mare & babele de pe scara si nu in ultimul rand,pe decan ca este un comunist infect!!!

angry7.gif

Posted

De mic am urat scoala dar ii multumesc mamai pentru ca fara ea nu ajungeam la facultate...acum urasc facultatea.... biggrin.gif urasc tot ce tine de scoala,invatat ,profesori,decani,rectori.........nimeni nu ma conduce......sunt cu mult peste toti.........cand gandesc asa ma simt bine si chiar ma face sa ma simt superior.....Urasc invatatul.

Guest Blaidy
Posted

ahamz , urasc scoala , idiotii , pe Becali (primul in lista mea neagra biggrin.gif) lamerii , si pe cei care cred ca ei sunt zeii lumii biggrin.gif

P.S - Alex-Skater , baba aia ar trebuii impuscata doar ca respira aierul pretios de care avem noi nevoie biggrin.gif , o fac eu daca nu o faci tu biggrin.gif

Posted

COMUNISTII care au tras tara in jos de prin 89`, TIGANII care ne fac tara de ras si MANELISTII care sunt o dovada vie ca Romania se prosteste pe zi ce trece.

Exista o singura solutie la toate probleme astea : new_2gunsfiring_v1.gif .

Posted

urasc scoala si tot ce are leg cu scoala :profi,note,teste,teme

pana si in vacanta ne dau tampitii teme,cine-i prost sa le faca????

Posted

so....incepem

-homosexualii

-pedofilii

-dialup`ul

-mcdonalds

-valoarea banilor

-telenovelele

-manelele

....si multe altele dar nu prea imi mai vine nimic in cap acum smile.gif

later edit: oh yea , i hate lamers too (hope i`m not one), but i like lil`cute n00bs care pun intrebari stupide tongue.gif

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...