Jump to content
psich0

Ce anume urati din toata fiinta voastra?

Recommended Posts

Posted

primul meu antrenor...era un cretin (este)...3 ani am pierdut cu el in sangre...

dar nu il urasc...cred ca mai degraba el ma uraste... heheheh...

@alienator...inseamna ca te urasti rau...nuh?

Posted

Urasc SUA , americanii si tot ce se leaga de americani! Sunt un popor de idioti :violent: ! Si cand ii vad pe unii cum sufera k cica ei se duc in "STATE" si fac si dreg , k e SUPER COOL in State si americanii sunt perfecti s.a.m.d imi vine sa :violent: !

Posted

tu zici taranii raul? da rosiile si alte alea care le cumperi din piata cine crezi ca le produce, da stiu, sunt si de la sera, dar i don't like that kind of crap.

poate vroiai sa zici taranii de oras :P

sa nu uit: urasc DACIILE :angry1:

Posted

Urasc SUA , americanii si tot ce se leaga de americani! Sunt un popor de idioti :violent: ! Si cand ii vad pe unii cum sufera k cica ei se duc in "STATE" si fac si dreg , k e SUPER COOL in State si americanii sunt perfecti s.a.m.d imi vine sa :violent: !

Nu trebuie sa ii urasti... profita de pe urma lor :beer:

Posted

Ma urasc cand ma gandesc la ineptiile debitate de anumiti useri de pe acest forum a caror hoarda barbarica este condusa de Troll Chieftain Riddick :)

Guest carmen9
Posted

eu urasc prostia

Posted

Cu pasiune nu urasc nimic/pe nimeni, dar ma ia o greatza cand vad ingamfare, prostie si cand aud minciuni. Totusi viata e prea scurta sa o pierd urand ceva...

Bravo malika ,sunt de acord cu tine oricine ai fi tu...

Gandesti sanatos

Guest carmen9
Posted

Bravo malika ,sunt de acord cu tine oricine ai fi tu...

Gandesti sanatos

si eu subscriu :camouflage: :camouflage: :camouflage: :camouflage:

Posted

Cel mai mult urasc codati deoarece ei calca in picioare orice principiu al fare playului si in al doilea rand urasc prostia ;) dar cu toate astea mai iert prostia ( :P )

Posted

Minciuna, ingamfarea, grandomania, pe cei ce incalca orice principii pt a face bani prin afaceri ilegale, pe cei ce au o masina tare si nu iti dau prioritatea pt ca se cred prea smecheri cu masina lor

Posted

sunt foarte dezamagit cand cineva imi tradeaza increderea si se comporta ca si cum nu ne cunoastem

chestia asta ma arunca intr-o depresie profunda scaldata din plin cu tutun si alcool

Posted

sunt foarte dezamagit cand cineva imi tradeaza increderea si se comporta ca si cum nu ne cunoastem

chestia asta ma arunca intr-o depresie profunda scaldata din plin cu tutun si alcool

Daca faci cinste, poate vrei sa ne aruncam impreuna in cateva zile de depresii :D

Guest texanu27
Posted

pe Teo Trandafir care promoveaza toate nontalentele din romania si pe Mihaela Radulescu care da dovada de o prostie incredibila la fiecare aparitie datorita lor nu mai suport grupul media pro si nu ma mai uit la tv pe posturile romanesti cu exceptia PrimaTV ar trebui luate masuri impotriva acestor persoane care ne strica zilele a si era sa uit in categoria curve proaste la tv se mai inscrie si Oana Zavoranu :gun: in rest nu mai urasc nimic poate felul de a gandi a majoritatii romanilor si caracterul lor poate ca peste 50 sau 100 de ani ne vom schimba si noi :banghead:

Guest Lucian_@_@
Posted

1.Diriga

2.o colega de clasa

3.rominia

4.politica rominiei

5.cei trei jurnalisti rapiti innc IRAK (inocentii)

Posted

Minciuna, ingamfarea, grandomania, pe cei ce incalca orice principii pt a face bani prin afaceri ilegale, pe cei ce au o masina tare si nu iti dau prioritatea pt ca se cred prea smecheri cu masina lor

Astia ,nu-ti face tu probleme ,n-au timp sa stea sa citeasca ce-ai scris...

tocmai se ocupa de...

Posted

Il urasc pe MIKI ALEXANDRESCU din toata inima mea...dak ramane comentator de Formula 1 o sa ajung sa urasc shi Formula 1....

Il urasc atat de mult k nici nu va putetzi imagina !!!

PS: nu shtitzi unde ar trebui trimisa scrisoare/mail prin care sa cer demisia acelui dobitoc ingamfat ???

MIKI, I HATE U SO MUCH !!!

PS: de te-ar calca o mashina de formula 1 cu 320 km/h dak continui sa aberezi cu ineptziile tale....arrrrrr

Posted

Oamenii care se cred buricul pamintului si cei care lovesc prin cuvinte.

Nostalgicii,cei care plang dupa Ceausescu si ar vrea sa-l reinvie!!! :( :( :angry1:

Posted

Politicenii/politistii/etc corupti(cred ca mai toti sunt) si aia care gandesc ca un om in plus nu conteaza cand ii vb sa cladeasca un viitor tarii. Sa moara toti ca ramane Rou. cu jumate din pop. actuala.

Guest cobraxxl
Posted

Eu urasc admini care iti dau ban sau suspend cand nici nu te ajtepti.

Mai ales ala Lula.Sa il fut asa :banana: si asa :banana: .

Asta urasc eu

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...