Jump to content
psich0

Ce anume urati din toata fiinta voastra?

Recommended Posts

Posted

Sa incercam un topic in care sa ne declaram public antipatia.... fiecare fata de ce o are....

Eu de ex urasc adminii care posteaza doar lame topic sau asta nu e interesant... Am mai spus-o : Daca un subiect este neinteresant oamenii nu vor posta in el si topicul va disparea de pe prima pagina.

Posted

Minciuna, prostia, incapatanarea in prostie, jiji becali, mihai stoica ... :D

Astia 2 sunt pentru exemplificare

Posted

Cu pasiune nu urasc nimic/pe nimeni, dar ma ia o greatza cand vad ingamfare, prostie si cand aud minciuni. Totusi viata e prea scurta sa o pierd urand ceva...

Posted

a rationaliza

Probabil ai vrut sa spui rationa.

Cind veti invata ca ura,ca sentiment profund,face rau-paradoxal-tocmai celui care nutreste sentimentul,va veti da seama ca nu merita sa-l mentineti(pe el,pe sentiment)in sistemul vostru de valori pozitive.Rezultatul il veti vedea pe parcurs. :dooh:

Guest 010717
Posted

Eu urasc prostii si incultii care tot apar la televizor vrand sa para inteligenti (da^nc da^nc + razboinicul luminii=Beecali) :sniper::banghead:

Posted

nu m-a lasat, dar ma amenita ca ma lasa(pe mine si pe alti 5-6, restul au avut noroc si au luat 5-ul de trecere).

Plus ca mi-a stricat anul asta si anul trecut mediile de la fizica si chimie... in loc sa am medii mari am 6-7... :(

Uite poze cu ea(daca vrei sa nu mai dormi la noapte) :

http://i5.photobucket.com/albums/y151/al3x...er/S3010307.jpg

http://i5.photobucket.com/albums/y151/al3x...er/S3010306.jpg

Vise placute!

Posted

O urasc p profa de chimie a lu' alex-skater k mi-a stricat ziua cu mecla aia cadaverica!!! :| Va rog nu mai postati poze cu cadavre in descompunere ca stricati buna dispozitie a membrilor acestui forum! Va multumesc anticipat! :P

Posted

Presimt ca azi ma lasa corijent... dar nu-i nimic, am aparatul foto la mine... bag o poza-doua... cand developez filmul il scanez si mai pun pe forum ceva poze...

Pacat ca n-am aparat digital... ca va faceam cele mai k lumea poze... cu profa asta mergand pe culoar...daca o vezi te kci pe tine de ras... are cancer la un picior si cand merge se taraste ca sarpele :)

R.I.P neuronii profei...

Guest on1x1
Posted

i hate slow i-net connections and "the bronzati"

/me farts

Posted

Pe cei care sunt inginfati si plini de ei si se dau mari dar ei de fapt sunt nimeni, si pe cei care vor sa ma insele cu ceva indiferent ce . :P

Posted

o urasc pe prietena mea pt ca ii o c*rva, o mincinoasa, o proasta, o materialista si nu in ultimul rand un anti-talent la volan. :banghead:

Cu ocazia asta am enumerat si defectele omenesti care le urasc :P

Posted

o urasc pe prietena mea pt ca ii o c*rva, o mincinoasa, o proasta, o materialista si nu in ultimul rand un anti-talent la volan. :banghead:

Cu ocazia asta am enumerat si defectele omenesti care le urasc :P

ea stie asta? si oricum... ce mai cauti cu ea daca este asha? duamneeee

on topic: a uri este cea mai mare greseala. Nu faci altceva decat sa-ti mananci din neuroni aiurea. Mai bine tratezi cu ignore si treci mai departe. Este mai ushor sa urasti decat sa cauti la acel cineva aspectele pozitive... si se stie... omul alege calea mai ushoara mereu... :clap:

Posted

si eu o urasc pe prietena lui zaitsev.....de fapt genu de femei din alea....mai ales materialiste (proastelor, p**a are alt gust intr-un BMW?)

ma enerveaza sa fumeze careva langa mine. ma enerveaza Ciao Darwin, Din dragoste, Surprize surprize, reclamele la detergent, 3SE, animal X , Marius Morga si alte specimene de genu asta, nu i-am uitat pe "prietenii" manelas :banghead:

cam nepregatit am fost pt acest reply, lasa ca poate imi fac eu o lista :P

cel mai tare si cel mai tare ma enerveaza cand vad o femeie la volanul unei masini foarte tari, ea avand vreo 20 de ani....sa ne mai intrebam de unde are oare bani? a lucrat zi si noapte banuiesc

peace :cigarette:

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...