SYNDROM3 Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 Nu vor disparea torrenturile si huburile asa usor...
n4pst3r Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 EDIT:Ma rog, dar nu cred ca e ceva asa grav :dontknow:
alecs Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 lol , tu crezi ca schimbarea orei cauzeaza probleme la server?
Fane Spoitoru Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 au facut si in craiova o razie la inceputu anului parca :) da numai la cei care foloseau dc ++ si intrau pe hub-ul rds craiova sau nush care si au fost la un moderator acasa sau nush ce era de avea 400 gb share sau cat avea :) si au vrut sa ii desfaca calculatoru, omu avea garantie la el si o mica smecherie care nu ii permitea sa mai intre in windows si le-a zis la politai k el nu isi desface calculatoru k pierde garantia :D si au plecat cu coada intre picioare
Ahilosu Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 nu stiu ce tot ziceti voi de iplay, mie-mi merge...
alecs Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 si mie imi merge iplay , nu ziceam de el , ci de FZ , czone si hertza
Raekw0N Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 Luat de pe un forum: torrents.ro uitati aici motivul : azi dimineata a picat filezone si czone : filezone cu un motiv ca cica a fost prins de politie ( cea ce nu e adv ) si czone la fel : motivul real la fz : au prob cu isp 9 : motivul real czone : au prob in database : motivul real rsr = s-au speriat : motivul real hertza - sau speriatDeci au fost doar zvonuri :D .
gexanu Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 Nu cred ca are cum sa vina politia tocmai la servarele mari,sunt si ele construite cu cap nu cu picioarele.Probabil au fost probleme tehnice.........
Burne Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 dupa modelul maimutei care imita stapanul asa face si politia romana , au vazut ca in Anglia s-a inchis TvLinks hop si ei sa nu ramana in urma , astept sa vad admini prezentati ca niste criminali , Lazarus sa le dea verdict CRIMA cei de pe file zone au ucis-o pe Elodia, Cioaca e nevinovat el tragea de pe czone :lol:PS nu cred ca vor fi inchise, de unde mai iau mai marii militiei si ai securitatii filme
m4x Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 hahahahha burne ot : iplay-ul a mai avut probleme cu politia acu 1 an parca si s-a spus ca tot s-a rezolvat...nu cred ca o sa dispara torrenturile mai ales... p.s. nu vreau sa fac reclama, dar piratebay-ul cum de a ramas in picioare ? si nu-i din romania doar
Guest sha Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 "probleme tehnice"ce coincidenta ciudata sa fie atat de multe probleme tehnice simultan...
Ahilosu Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 hahahahha burne ot : iplay-ul a mai avut probleme cu politia acu 1 an parca si s-a spus ca tot s-a rezolvat...nu cred ca o sa dispara torrenturile mai ales... p.s. nu vreau sa fac reclama, dar piratebay-ul cum de a ramas in picioare ? si nu-i din romania doar Piratebay s-au mutat pe o insula artificiala, in ceea ce spun ei, e o tara independenta, unde nu sunt legi anti-piraterie :)
c1ocan Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 "probleme tehnice"ce coincidenta ciudata sa fie atat de multe probleme tehnice simultan...dap :rofl1:Sau speriat d zvonuri si au inchis serverele cel mai probabil.
djm_69 Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 nasoala treaba, totushi i_play au curajul sa nu inchida trackerul....asta e de apreciat
vudu Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 si ce daca le inchide?apar altele....mare paguba...
Recruter Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 apropo iara torrentbits a fost inchis si a fost gasit faptasu uitativa pe youtube a aparut si la realitatea tv acuma si`a revenit..
zook Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 rsr - frica de gardafilezone si czone - probleme tehnicehertza - cracked.din cate am auzit eu , in rest nu stiu
ANdy5 Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 mie nu imi mai merge nici iplay :/LE : a revenit
Carp Angler Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 a dat la antena ca ia prins pe cei depe bittorents :)nu vad ce treaba are filezone si czone #-o
increatu Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Chiar dak or sa inchida unele trackere.....nu au kum sa le opreaska sa nu se deschida din nou....@@Politia nu au ce sa faca impotriva pirateriei.....este mult prea bine dezvoltata....si plus....romanu kand e vorba d ilegalitati....intodeauna inventeaza ceva:)
djm_69 Posted November 13, 2007 Posted November 13, 2007 cam ciudat cu file_zone....atat de mult timp sa fie inchis doar pt. probleme tehnice ? nu prea cred ! plus ca era trackerul cu cele mai multe donatii :D
Domino628 Posted November 13, 2007 Posted November 13, 2007 oricum daca inchid 1-2 trackere nu rezolva nimic...si nu au cum sa le inchida pe toate asa ca dispar 1-2 apar 2-3 si tot asa