Guest 6am30v3r Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 fratiloor care aveti trackere inchidetile ! a fost garda peste file zone si czone incercati siteurile daka nu credeti !!!
Ahilosu Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 foarte posibil. barfele spuneau ca s-ar inchide inca un mare tracker.
The Wizard Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 dar nu era faza ca ei nu sunt responsabili cu ce pun utilizatorii la upload ?
never Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 ete na, te pomenesti ca vin politistii la peste 30000 de useri sa le dea amenda...anyway daca baietii erau smecheri si au facut backup la baza de date ar putea sa repuna serverul foarte curand
Guest grig23 Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 sa speram ca e doar o barfa si sa nu inchida toate torentele si toate huburile
LeX LuTHoR Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 sa speram ca e doar o barfa si sa nu inchida toate torentele si toate huburile Word.Cred ca as muri fara ....
Agr3siv Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 Foarte nasol... C-ZONE este unul dintre cele mai mari servere de huburi si torente din tara, poate chiar cel mai mare.
Freak Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 eu pana akuma am bagat windowsuri,akuma aflu de aceasta informatie. Sper sa nu fie asa chiar nu as rezista fara ! Fara filme,app..etc. :angry1:
The Wizard Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 nu o sa se intample nimic...au mai luat mascatii pc-uri acum ceva timp si nu s-a intamplat mare lucru.cand eram mai mic si cumparam cd-uri de la colt de strada, a dat la stiri cum ca mascatii au confiscat sute de cd-uri. a doua zi m-am dus acolo si ala avea altele inca "calde" si imi zice ca n-au cum sa opreasca pirateria.probabil ca daca am avea alocatii/salarii mai mari am lua mai multe filme/jocuri originale. dar la ce jocuri apar acum nu merita sa le iei originale, nici pirat chiar, pierzi timpul de pomana.
RaifalM3n Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 file zone e dead sunt curios czone daca merge` nu am cont...omg sa nu inchida iplay Fear god!
Raekw0N Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 Stati linistiti si pe Tbs i-a prins si dupa cateva luni tbs a reaparut, eu unul nu imi fac griji ca m-ai exista si trackere externe dupa care poti lua filme , appz etc.
Ahilosu Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 care cateva luni, ca nu cred ca au tercut 2 saptmani. cel putin c-zone daca se inchide, sigur nu mai apre, ca rds nu cred ca suporta astfel de consecinte.
m4x Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 @ alecs am citit si comentariile altora pe blog-ul ala...si se pare ca au cateva problema cu isp-ul, site-ul si nu mai stiu eu ce...fz, czone, iplay nu cred ca se vor inchide asa repede, ramane de vazut :P
Rat2000 Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 La fel a fost si cu demonoid, si dupa 2 sapt sio revenit si aia...
Stalk3r Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 #By SysOp on Oct 27, 2007 | Replyazi dimineata a picat filezone si czone??..: filezone cu un motiv ca cica a fost prins de politie ( cea ce nu e adv ) si czone la fel??..: motivul real la fz : au prob cu isp??..: motivul real czone : au prob in database ( mi-a zis un moderator )???: motivul real rsr = s-au speriat???.: motivul real hertza - sau speriat
DaemoN Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 Cine va pune sa downlodati de pe situri din Romania :-j sunt altele mult mai tari ca cele din Romania. Eu downlodez cu un mb si ceva de pe un site din alta tara
L!nuX Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 rds nu are nici o treaba cu trakerul czone sau hubul czone , rds a cumparat doar o parte din retea si utilizatori , nu sti brandul czone .NU au ce sa le faca , pentru ca nu sunt pe serverul lor stocate informatiile , iar atat timp cat au disclamerul ala sunt acoperiti de lege . La fel si cei ce downloadeaza , pot dovedii doar ca te-ai conectat si ai dat jos un fisier , nu si informatia propriuzisa care o iei de la altii prin conectare peer2peer . Daca e cineva mai informat sa ne zica si noua cum sta treaba dpdv legal
styng Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 nici iPLAY nu mai merge <_<Edit: se pare ca si-a revenit
No.Skill.Dizzy Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 sper ca nu va panicati asa de fiecare data cand pica trackerul de la c-zone ... mereu cand chiar am nevoie de ceva imi da eroare db-ul