Jump to content
[Leonard]

Castelul Bran, considerat cel mai înfricoşător loc din lume

Recommended Posts

Posted

Locaţia perfectă pentru un Halloween terifiant: Castelul Bran. Cel puţin aşa spun cei de la Forbes în topul celor mai sinistre locaţii din lume. Nici Monstrul din Loch Ness sau fantomele din Catacombele Parisului nu par mai înfricoşatoare pentru redactorii de la Forbes decât fosta reşedinţă a lui Vlad Ţepeş.

Imagine IPB

Sursa : The Money Channel

Posted

ce prostie :banghead: mie nu mi se pare a fii infricosator deloc :-j doar povestea despre dracula il face infricosator (dar cine crede in asemenea povesti :crazy: ) =))

:kar:

Posted

Nu-i deloc infricosator :)

S-au luat interviuri turistilor inainte si dupa ce au vizitat castulul. Din ce am vazut toti au fost dezamagiti...

Guest <Raziel>
Posted

dc ar fi asa infricasator? ;)

Posted

Romania scoate capu in lume prin acest brend :)

yeah right... hai sa mergem in romania sa ne speriem , daca ajung pana acolo cu "autostrazile" noastre

Posted

macar ne mandrim ca am fost primi care a adus ideea de vampir , varcolaci etc.

Vlad Tepes >:)

primii care au adus ideea de vampir nicidecum nu am fost noi (dupa ce a fost scrisa carte "Dracula", s-a ajuns sa se stie si despre Tepes), cat despre varcolaci nici atat #-o

Posted

nu e deloc infricosator....e undeva ceva lagar din sata cunoscut , acuma imi scapa, unde au fost macelariti everii si se vad peretii zgariati....brrrbleahh....Akolo tortura nu basme /sau real ce a facut Tepes

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...