Jump to content
mat3y

Graffiti

Recommended Posts

Salut.. m-am intors si eu pe forumul asta desi nu prea am mai dat de mult pe aici .. si in timpul asta m-am apucat de graffiti. sunt incepator/toy , si vreau sa stiu daca mai sunt grafferi pe-aici .. si daca sunt cateva date despre voi.. niste poze cu ce ati facut pe pereti..sau schite . ce taguri aveti, ce sprayuri folositi, din ce oras sunteti.. in ce crew sunteti..etc :P

Eu am tagul ROOT si am dat pana acum vreo 4 throw-up-uri.. taguri destule.. folosesc de obicei montana black.. ca altceva nu prea se gaseste in ploiesti. sunt in crew HNR ( hit'n'run ) alaturi de 3 colegi - tcher , virus si skar .

astept raspunsuri :)

Salut.. m-am intors si eu pe forumul asta desi nu prea am mai dat de mult pe aici .. si in timpul asta m-am apucat de graffiti. sunt incepator/toy , si vreau sa stiu daca mai sunt grafferi pe-aici .. si daca sunt cateva date despre voi.. niste poze cu ce ati facut pe pereti..sau schite . ce taguri aveti, ce sprayuri folositi, din ce oras sunteti.. in ce crew sunteti..etc :P

Eu am tagul ROOT si am dat pana acum vreo 4 throw-up-uri.. taguri destule.. folosesc de obicei montana black.. ca altceva nu prea se gaseste in ploiesti. sunt in crew HNR ( hit'n'run ) alaturi de 3 colegi - tcher , virus si skar .

Cred ca nu ai ce face :blink: Ceva mai bun decat sa pictezi peretii nu ai?si oricum e interzisa treaba asta :(

GL :beer:

Nu inteleg cei asa misto sa pictezi niste pereti 8-|

Personal, nu am nimic cu ei, e pasiunea lor, e dreptul lor sa aleaga daca vor sa picteze peretii sau nu ... In acelasi timp nici nu incurajez lucrul asta dar, daca tot pictati peretii, faceti ceva calumea, frumos, nu va puneti sa scrieti ceva de genu : "Forta Steaua", "bTk" sau mai stiu eu ce porcarii ... ca multi isi bat joc de peretii aia ... macar sa ii faca careva sa arate "frumos".

Wtf? :angry1: este alt topic deschis ptr graffiti...se numeste: ARTA INTERZISA..... postati acolo c pana mea... sa stearga cineva topicul asta... #-o

OFF:Ai grija un pic la limbaj :P

On :Totusi graffurile...sa spun unele imi plac si mie care sunt facute in garaje sau locuri private ,dar e deranjant cum oamenii strica zidurile cu contexte de ex " Hai Steau", isi scriu asa numite "nickurile in mod copilaresc,daca ar avea si ei skill ar fi alta treaba.

1 la mana uitati-va de 2 ori inainte de a deschide un topic sau folositi the search button :->

2 la mana daca nu stiti sa faceti graffu-ri delea nu v-a mai apucati de ele ;)

3 la mana aia de scriu pe toti pereti hai steaua si mai stiu io ce ioana+mihai = love sunt niste tarani :-<

pai cum unora le place sa deseneze pe o foaie altora sa editeze poze in diverse programe si lor le place sa "deseneze peretii"

Si de ce nu se duc sa participe la anumite concursuri :| chiar e nevoie sa mazgaleasca toate blocurile :| ?

Facut de niste prieteni :)

http://img229.imageshack.us/my.php?image=imagcam472wf2.jpg

http://img85.imageshack.us/my.php?image=imagcam475aa7.jpg

SoS ( Sound of Street)

Deci astea sunt :blink: sunt f faine dar nu prostiile alea, ALex si Cata sunt tare ,sau pe garaje au inceput sa apare bobo 123..nush ce sunt astea dar am vazut proprietarul garajului ca incepea sa injure ... il inteleg.

COnstruiti si voi pereti si pictati pe alea:))

gayastrik3r:

Sunteti atat de grei de cap? angry4.gif este un topic deschis x( :ARTA INTERZISA. Postati acolo..ce fel ar fi forumul asta dak ar exista peste tot 2-3 topicuri deschise pe aceeasi tema?

Raspuns : e forumul tau?, admini inchid si sterg topicul asta cand vor ei sau cand a devenit o cearta si te rog sa ne lasi in pace deja ii al doilea post pe care il faci... nici macar nu ai scris nimic despre acest subiect totusi lasa nu vreau sa incep o cearta.

voi murdariti ce noi platim ... macar de atzi face cv frumos :-j luatzi-va o tabla si facetzi pe ea pe urma stergeti si mai faceti pana nu mai puteti... cautatzi-va sponsori sa va faca locuri amenajate... (pun pariu ca grafferi nu fac peretii jegosi pt "desene" ci pentru adrenalina sau cv kestii d`astea)

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...