mat3y Posted October 26, 2007 Share Posted October 26, 2007 Salut.. m-am intors si eu pe forumul asta desi nu prea am mai dat de mult pe aici .. si in timpul asta m-am apucat de graffiti. sunt incepator/toy , si vreau sa stiu daca mai sunt grafferi pe-aici .. si daca sunt cateva date despre voi.. niste poze cu ce ati facut pe pereti..sau schite . ce taguri aveti, ce sprayuri folositi, din ce oras sunteti.. in ce crew sunteti..etc :PEu am tagul ROOT si am dat pana acum vreo 4 throw-up-uri.. taguri destule.. folosesc de obicei montana black.. ca altceva nu prea se gaseste in ploiesti. sunt in crew HNR ( hit'n'run ) alaturi de 3 colegi - tcher , virus si skar .astept raspunsuri :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mayhem Posted October 26, 2007 Share Posted October 26, 2007 Nu e bine ceea ce faceti sa pictati peretzi ... macar de aveti talent apucati va de benzi desenate.... se stie ca daca veti fi prinsi ce veti patii... :kar: Link to comment Share on other sites More sharing options...
SYNDROM3 Posted October 26, 2007 Share Posted October 26, 2007 Salut.. m-am intors si eu pe forumul asta desi nu prea am mai dat de mult pe aici .. si in timpul asta m-am apucat de graffiti. sunt incepator/toy , si vreau sa stiu daca mai sunt grafferi pe-aici .. si daca sunt cateva date despre voi.. niste poze cu ce ati facut pe pereti..sau schite . ce taguri aveti, ce sprayuri folositi, din ce oras sunteti.. in ce crew sunteti..etc :PEu am tagul ROOT si am dat pana acum vreo 4 throw-up-uri.. taguri destule.. folosesc de obicei montana black.. ca altceva nu prea se gaseste in ploiesti. sunt in crew HNR ( hit'n'run ) alaturi de 3 colegi - tcher , virus si skar .astept raspunsuri :)Cred ca nu ai ce face :blink: Ceva mai bun decat sa pictezi peretii nu ai?si oricum e interzisa treaba asta :( GL :beer: Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaemoN Posted October 26, 2007 Share Posted October 26, 2007 Salut.. m-am intors si eu pe forumul asta desi nu prea am mai dat de mult pe aici .. si in timpul asta m-am apucat de graffiti. sunt incepator/toy , si vreau sa stiu daca mai sunt grafferi pe-aici .. si daca sunt cateva date despre voi.. niste poze cu ce ati facut pe pereti..sau schite . ce taguri aveti, ce sprayuri folositi, din ce oras sunteti.. in ce crew sunteti..etc :P Eu am tagul ROOT si am dat pana acum vreo 4 throw-up-uri.. taguri destule.. folosesc de obicei montana black.. ca altceva nu prea se gaseste in ploiesti. sunt in crew HNR ( hit'n'run ) alaturi de 3 colegi - tcher , virus si skar . astept raspunsuri :) Nu inteleg cei asa misto sa pictezi niste pereti Link to comment Share on other sites More sharing options...
gayastrik3r Posted October 26, 2007 Share Posted October 26, 2007 Matey :) vezi k mai este un topic deschis... : Arta Interzisa :) posteaza acolo ;) :blink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zym3r Posted October 26, 2007 Share Posted October 26, 2007 altceva mai productiv chiar nu se mai gaseste de facut in ziua de azi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alvin Posted October 26, 2007 Share Posted October 26, 2007 Dc nu puteti vopsi si voi pe ...nush hartii sau ceva tre pe pereti? Pai atunci faceti la voi in casa.+unii sunt cam asa :crazy: Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeX LuTHoR Posted October 26, 2007 Share Posted October 26, 2007 Personal, nu am nimic cu ei, e pasiunea lor, e dreptul lor sa aleaga daca vor sa picteze peretii sau nu ... In acelasi timp nici nu incurajez lucrul asta dar, daca tot pictati peretii, faceti ceva calumea, frumos, nu va puneti sa scrieti ceva de genu : "Forta Steaua", "bTk" sau mai stiu eu ce porcarii ... ca multi isi bat joc de peretii aia ... macar sa ii faca careva sa arate "frumos". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flake Posted October 26, 2007 Share Posted October 26, 2007 Se discuta deja aici http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=186340vezi ce raspunsuri au dat linkmaniacii de aici. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lexboy Posted October 26, 2007 Share Posted October 26, 2007 Da mai pictati si voi unicorni , ponei , fluturasi etc .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleodor Posted October 26, 2007 Share Posted October 26, 2007 Este ceva interesant sincer.Chiar imi place,arata si "misto" Link to comment Share on other sites More sharing options...
gayastrik3r Posted October 26, 2007 Share Posted October 26, 2007 Wtf? :angry1: este alt topic deschis ptr graffiti...se numeste: ARTA INTERZISA..... postati acolo c pana mea... sa stearga cineva topicul asta... #-o Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alvin Posted October 26, 2007 Share Posted October 26, 2007 Wtf? :angry1: este alt topic deschis ptr graffiti...se numeste: ARTA INTERZISA..... postati acolo c pana mea... sa stearga cineva topicul asta... #-oOFF:Ai grija un pic la limbaj :P On :Totusi graffurile...sa spun unele imi plac si mie care sunt facute in garaje sau locuri private ,dar e deranjant cum oamenii strica zidurile cu contexte de ex " Hai Steau", isi scriu asa numite "nickurile in mod copilaresc,daca ar avea si ei skill ar fi alta treaba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fane Spoitoru Posted October 27, 2007 Share Posted October 27, 2007 1 la mana uitati-va de 2 ori inainte de a deschide un topic sau folositi the search button 2 la mana daca nu stiti sa faceti graffu-ri delea nu v-a mai apucati de ele ;) 3 la mana aia de scriu pe toti pereti hai steaua si mai stiu io ce ioana+mihai = love sunt niste tarani :-< Link to comment Share on other sites More sharing options...
Balkanik Posted October 27, 2007 Share Posted October 27, 2007 Nu inteleg cei asa misto sa pictezi niste pereti pai cum unora le place sa deseneze pe o foaie altora sa editeze poze in diverse programe si lor le place sa "deseneze peretii" Link to comment Share on other sites More sharing options...
DenY Posted October 27, 2007 Share Posted October 27, 2007 unele graffiti-uri sun foarte misto altele foarte praf ... imi place aceasta idee dar nu o incurajez ... :DGL Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaemoN Posted October 27, 2007 Share Posted October 27, 2007 pai cum unora le place sa deseneze pe o foaie altora sa editeze poze in diverse programe si lor le place sa "deseneze peretii" Si de ce nu se duc sa participe la anumite concursuri chiar e nevoie sa mazgaleasca toate blocurile ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
iLoveCalifornia Posted October 27, 2007 Share Posted October 27, 2007 nu am nimic , chiar imi plac. decat sa vad manelisti obositi inchirciti de frig , mai degraba vad niste baieti care salveaza un perete cu niste taguri misto :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Domino628 Posted October 27, 2007 Share Posted October 27, 2007 grafitti e unul din elementele hip-hop-ului,si personal imi place mai mult un perete cu un desen mijto decat un perete gri... :-? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elutza Posted October 27, 2007 Share Posted October 27, 2007 Facut de niste prieteni :) http://img229.imageshack.us/my.php?image=imagcam472wf2.jpghttp://img85.imageshack.us/my.php?image=imagcam475aa7.jpg SoS ( Sound of Street) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alvin Posted October 27, 2007 Share Posted October 27, 2007 Facut de niste prieteni :) http://img229.imageshack.us/my.php?image=imagcam472wf2.jpghttp://img85.imageshack.us/my.php?image=imagcam475aa7.jpg SoS ( Sound of Street)Deci astea sunt :blink: sunt f faine dar nu prostiile alea, ALex si Cata sunt tare ,sau pe garaje au inceput sa apare bobo 123..nush ce sunt astea dar am vazut proprietarul garajului ca incepea sa injure ... il inteleg.COnstruiti si voi pereti si pictati pe alea:))gayastrik3r: Sunteti atat de grei de cap? angry4.gif este un topic deschis x( :ARTA INTERZISA. Postati acolo..ce fel ar fi forumul asta dak ar exista peste tot 2-3 topicuri deschise pe aceeasi tema?Raspuns : e forumul tau?, admini inchid si sterg topicul asta cand vor ei sau cand a devenit o cearta si te rog sa ne lasi in pace deja ii al doilea post pe care il faci... nici macar nu ai scris nimic despre acest subiect totusi lasa nu vreau sa incep o cearta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gayastrik3r Posted October 27, 2007 Share Posted October 27, 2007 Sunteti atat de grei de cap? :angry1: este un topic deschis x( :ARTA INTERZISA. Postati acolo..ce fel ar fi forumul asta dak ar exista peste tot 2-3 topicuri deschise pe aceeasi tema? :sef: Link to comment Share on other sites More sharing options...
deea<3wasd Posted October 15, 2008 Share Posted October 15, 2008 graffiti ftw :X cred ca daca toati peretii jegosi de prin orash ar fi plini cu graffiti ar fi cel mai frumos orash ever :X I :wub: ERPS cine e din Buc...cunoaste Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anthyc Posted October 15, 2008 Share Posted October 15, 2008 ce e atat de interesant sa vopsesti pereti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
*Guard* Posted October 15, 2008 Share Posted October 15, 2008 voi murdariti ce noi platim ... macar de atzi face cv frumos :-j luatzi-va o tabla si facetzi pe ea pe urma stergeti si mai faceti pana nu mai puteti... cautatzi-va sponsori sa va faca locuri amenajate... (pun pariu ca grafferi nu fac peretii jegosi pt "desene" ci pentru adrenalina sau cv kestii d`astea) Link to comment Share on other sites More sharing options...