Jump to content
Shade

Cel mai interesant lucru facut azi

Recommended Posts

Posted

Am vazut un film impreuna cu gagika :P (3 Frati de belea =))))))) ) si o mika plimbare cu 2 fete prin park... gexy prost fusesi ca nu venisi :)))

aha da bine tu si gagicile tale care "le ai" :crazy: statui toata ziulica la Pc pe un srv de Mu S3........... ;;)

Guest <Raziel>
Posted

am reusit sa bag 2 melodii pe rds mobil :))

Posted

am chiulit de la ultima ora m-am intalnit cu directoru pe hol si mo intrebat unde ma duc si i-am zis ca acasa si mo intors inpoi la ora si dupa ce o plecat am sparlito .....am ajuns acasa am baut niste ceai cu muci(raceala asta) in rest nica bun............ :crazy:

Posted

azi...........o zi urata si numai buna de somn mergea dar :crybaby: nu a fost asa a trebuit sa ma duc la "scoala" si sa imi motivez absentele+ ca ziua de azi nu fu prea interesanta pentru mine :naughty:

Guest <Raziel>
Posted

mai nimic, am mers la fac ...

Posted

m-am dus planta la scoala, am venit copac, am aflat ca am peste 40 absente iar clasa 12-a nu e obligatorie =)) , mi-am motivat cateva absente .... am dat si 2 lucrari, hell yea, am fost cu niste colegi si ne-am cinstit :)) ca au luat carnetu de sofer ... and back home .. and tommorow a new day ... ><

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...