Jump to content
Shade

Cel mai interesant lucru facut azi

Recommended Posts

Posted

Am aflat parola de program pentru camerele scolii, instalat server ftp, vad de acasa totul... am editat filmele la scoala toata ziua... no school...

Posted

Azi am fost la meci CSM RM.VALCEA-CFR TIMISOARA super meci eram condusii cu 0-2 dar am egalat si am mai avut inca 5 ocazii sa inscriem golu victoriei dar nu am reusit :((

Guest <Raziel>
Posted

am jucat pro street (demo ) :))

Posted

Azi am fost la meci CSM RM.VALCEA-CFR TIMISOARA super meci eram condusii cu 0-2 dar am egalat si am mai avut inca 5 ocazii sa inscriem golu victoriei dar nu am reusit :((

X2

fain meci

Posted

Am fost legat de pat, biciuit, sarutat, muscat si am facut sex salbatic ....

Edit : =)) acum am observat ca topicul cu ce-am visat ultima data era mai jos :))

Posted

azi am facut niste lucruri foarte interesante not :D am fost la pregatire la istorie, apoi la romana, si urmeaza sa fac un full night la o sala :wub: :D

Posted

Am dat golul victoriei la clubul meu de fotbal... I-am spart unuia capu tot la fotbal...A si da m-a alergat unu mai mare ca mine dupa meci =)) :>

Sa vedeti de maine la scoala =))

Posted

Am aflat parola de program pentru camerele scolii, instalat server ftp, vad de acasa totul... am editat filmele la scoala toata ziua... no school...

hai ca esti tare :hello:

ON: Dimineata am fost la sala , in rest toata ziua am lenevit :|.

Guest <Raziel>
Posted

m-am uitat cum ploua toata ziua :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...