n4pst3r Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Gandindu-ma la topicul asta, am facut imediat poze la ce evenimente mi s-au intamplat azi. Pai pentru inceput, azi dimineata o tanti blonda se gasi sa faca un transfer catre baterie exact in mijlocul strazii. #-o (I-am zis "proasta mai esti fă") Apoi m-am jucat vreo ora jumate la PS3-ul de la Carrefour Dupa-aia, m-a speriat un tampit cu o masca pe fata care facea reclama la nu-stiu-ce <_< Asteptare lunga si obositoare de 7 minute la metrou dupa ce l-am pierdut :dooh: Grea zi... :(
LeX LuTHoR Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 @ N4spt3r : :D Azi am chiulit de la scoala cu gasca si am mers la o bere, apoi am plecat acasa si m-au luat dracii cate oferte am gasit in cutia postala X( ... dupa care l-am sunat pe un prieten sa vina la mine sa facem un Takken la pariu ... am pierdut 10 RON Acu' nu mai am bani de tigari
POLAND Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 am dormit pana la 10 si am scapat de testu la romana :D
CrashOver Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 m`am trezit la ora 12 :D si am ratat o filmare...dar na iti cam permiti cand esti sef :P
Diablo_x Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 pe mine era doar............sa ma calce o masina , pheuu
CrazyD3M0N Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 a adus profa de mate cele 3 teste si am luat cele mai mari note (9, 9 si 10)si a dat exercitii fff grele k tema la toti inafara de mine si inca un coleg :D :cool2:si afara a tipat o baba la mine, ma injura si imi spunea Gicu :blink:
SYNDROM3 Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Azi nu am facut 2 ore am fost la sala si mi-am cumparat niste adidasi pt fotbal :>
Chris567567 Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 am facut o tura de oras cu taxi si am platit 300 de mii
Recruter Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Marti 30.10.07: Am ras de m-am spart in tramvai ca la statia de langa Emanuel (Oradea) sa umplut tramvaiu si o trebuit sa ma tin de 2 colegi de geaca lor si tocmai cand vatmanul sa trezit sa faca drifturi si sa franeze din secunda in secunda , va da`ti seama cum facea lumea din tramvai si mai ales eu cum ma tineam de ei si eu care radeam de se auzea in tot tranvaiu. Nu am mai ras asa bine demult.
gayastrik3r Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Pai... ce am fc eu azi... dimineata cand a sunat alarma de la telf am inceput s injur telf j o auzit sh maikmea. dupa care, cand am ajuns la scoala,am inceput sa copii tema la fizik...ma rog.. am avut ora de fizik ma uitam la tabla park scria in chineza... si mai am un 5,de la test :crybaby: Apoi,am avut chimie... acolo am un 4, k am luat 3 in test da mi'a trecut cu un pct in plus... asa k m'a scos la tabla... k cik " s mai maresc ceva pe acolo" asa... i'am fc eu nush ce configuratii cu 1s2 2s2.... bla bla... cu tot cu ioni..kkt... da m'am incurcat la raza atomica.. sau raza ionica.... asa k m'o trecut frumushel la loc..sh cik.. nu mai tin minte exact, ceva de genu: " Poftim la loc, ca nu ai fost prea surprinzatoare"LoL... imi venea sa ma duc sa o mai are si fitze profa.. apoi am avut ora de romana, ptr k am 2 note nu mi'am scris.. nu am invatat.. n'am fc nik...si am avut o lectie:HOMO LUDENS... adik omu kre s joaca sau nush cum..ei sh de vreo 2 ore incoace eu tot fac panarama la ore... astazi imi zice profa: MAI,eu stiu ca homo ludens,da nici chiar asa :error:Ne'o dat nush ce eseu de facut,ptr maine,da am 2 note sh nu'mi scriu Apoi am avut ora de Biologie,am dat test ieri si am copiat de la colegu de banca, k eu nu invatzasem nik.... aveam de gand sa nu ii dau lucrarea,la sfarsit..da o venit ea la fiekre banca si le-o adunat..off.. am luat 5.50 in test: si mai am un 8 :crybaby: colegu a luat aceeasi nota :crazy: Dak nu era el,luam 1, din oficiu Apoi am avut matematica( algebra) cu diriga... vineri am avut 2 ore de mate,si urma sa dam un test la geometrie,si o ora dirigentie... cum eu mai aveam un 4,de la testul de la algebra,mi'am zis k na... chiulesc Am plecat cu ink 2 fata si un baiat...ma rog bla bla... prima ora ne'am dus la cofetaria de langa liceu( acolo is niste vanzatoare super de treaba,care iti dau si tigari dak le ceri...ne lasa s stam acolo cat vrem..) si la a doua ora am mers aks la una din fetele alea..am intrat pe mess... am mancat ketchup cu paine... si ne'am intors la scoala, unde am aflat k cik o zis diriga k ne asculta Tot weekendul m'am gandit ce sa ii zic... pana la urma.. azi la ora, nu m'o intrebat nik ,da maine la geometrie sigur ma asculta Astazi le'au adus testele si la astia... s'au luat numai note sub 6 sau 7... noi n'am inteles nik de la asta,kre ne e si diriga..o proasta :sef: ...Maine sigur ma asculta,am geometria sh nush nik nik nik....da poate scot sh eu ceva acolo... Asha... dupa mate am avut TIC'ul... si am jukt oleak de cs . Apoi am venit aks... bla bla.... am deschis pc'u... si cam asa a trecut ziua de azi... walei.. maine am istoria si ne da test...cel mai probabil..! Eu n'am invatat nimic.. :dooh: :crybaby: Si cel mai ciudat lucru... eu acu sunt in cls a 9-a... na.. scoala noua,profesori si colegi noi... m'am acomodat eu..da tot mai mult imi placea in fosta clasa.. :crybaby: In cls 1-8.. cea mai mica medie de sfarsit de an scolar a fost 8,la chimie... :crybaby: si anu asta.. pfff :sef: app...am sedinta cu parintii pe 10 nov..Am si note proaste... si multe absente nemotivate... sper s'o scot la capat...
Scream Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 da azi m`am hotarat sa mai trec si eu pe la facultate :) ... am vb cu un coleg care vine cu mashina sa mergem .. trebuia sa ne intalnim undeva , am ajuns la locu de intalnire si m`a sunat ca nu mai vine cum nu mai aveam timp sa ajung m`am intors aks si m`am jucat dota :)
kosma- Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Am impartit 1000 de cd-uri cu programe cu licenta, tutoriale in facultate.Metoda buna sa faci rost de numere de telefon si adrese de eMail de la fete :P
iNm Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Am fost la fotbal dupa jumatate de an ... si dupa 2 minute imi culegeam plamanii de pe jos ba mai mult am luat si un sut in bilute
Shade Posted October 30, 2007 Author Posted October 30, 2007 Azi (de fapt ieri, ca azi s-a dus) am invatat despre comenzile compuse ale instructiunii Select in bazele de date :-j Sticky maybe?
alcholic Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 cursuri de sba ...siveco buiness aplication ..si tampesc mai naspa nu poate sa fie...plus ca mam trezit la 6 si stau la cursuri pana la 6 ...tampesc
gexanu Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 DIn nou stau pe acasa si nu ma duc la scoala............... :beer:
musthyzz Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 pana in momentul de fatza... incalzit la microunde 1 felie de pizza , facut / baut cafea + fumat 1,2,3++ tigari.
LeX LuTHoR Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Am fost la scoala de la prima ora, am fumat o tigara in curte si am mers la Rock Cafe cu niste prieteni sa vedem cum e ... naspa ... sub asteptarile mele ...
Balkanik Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 am fost la scoala si a fost marfa ca nu prea am facut ore!
c1ocan Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Am stat la scoala pana la 12...si la 2 juma am fost sa ma tund.
SYNDROM3 Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Am dat un GOL superrr :D(la scoala)Am trecut de 4 adversarii si am dat scarita peste portar :) P.S jucam cu aia de a 12-a :>
MiTzA- Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Am fost la fotbal dupa jumatate de an ... si dupa 2 minute imi culegeam plamanii de pe jos 22.gif ba mai mult am luat si un sut in bilute BangHead.gif saracutzu` de tine Am jucat fotbal la ora de sport :X .Am scapat de lucrare la info pana maine ...Si acum fac un proiect la TIC :angry1:
Carp Angler Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 am dat test la geografie si am scris tot :Xcopiat defapt:P
iReal Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 m'am plimbat cu o bomba de ARO din 1989 , facea ca toti dracii :))am lesinat de ras ...scaunu din dreapta se lasa pe spate la fiecare acceleratie (nu avea piedica) si volanu zici k era lipit abia se invartea