Guest Tsu^_^pui Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Razboiul cu calculatorul meu continua <_< Momentan are avantaj 2 seturi <_< Cam asta e lucrul interesant p care-l fac d 1 sapt A da, am descoperit k proful d electrotehnica e L-) pt k am scris la o integrala dl in loc de ds mi-a dat 5.. OMG, bai omule, ti-am desenat bine, ti-am facut calculele bine, ti-am bagat toate formulele si tu pt o greseala atat d mica imi dai 5?
spriTewus Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Razboiul cu calculatorul meu continua <_< Momentan are avantaj 2 seturi <_< Cam asta e lucrul interesant p care-l fac d 1 sapt A da, am descoperit k proful d electrotehnica e L-) pt k am scris la o integrala dl in loc de ds mi-a dat 5.. OMG, bai omule, ti-am desenat bine, ti-am facut calculele bine, ti-am bagat toate formulele si tu pt o greseala atat d mica imi dai 5? :rofl1: :rofl1: Am fost la Biserica si m-am spovedit :>:> :>.
gexy Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Cu prieteni prin oras toata ziua aproape :beer:
Diabolik_01 Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Mi s-a ars sursa , mam dus cu ea de unde am cumparato (o aveam in garantie) si mi sa zis sa nu ma astept prea curant sa se repare deoarece se aproape sarbatorile si treb so trimite la Bucuresti.
Guest Tsu^_^pui Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Mi-am rezolvat calcu, dupa 1 sapt d negocieri a cedat Bilantul final: 2 surse schimbate si un hack cu sarme prin care-mi tine coolerul si ventilatorul But hey, merge Si temp procesorului a scazut d la 78 la 35 :> OMG, haxor!!!!1111oneoneone
Andrei_MG Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 dimineatza am fost la Biserica sa ma spovedesc :-" am ajuns acasa am stat vreo ora cam asa si am iesit afara si ma plimbasi vreo 7-8 ore mai o bataie cu zapada :X
lexboy Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 La 2 am fost la sala , dupa am venit acasa ... si la 9 m-am dus la un fotbal in sala ... si mai inainte am venit ..
spriTewus Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 am fost la ziua unui prieten :>:> si a fost super cool :D.
LeX LuTHoR Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Am fost la ziua lu o vecina, m-am imbatat ca porcu', am ajuns acasa si acum ascult muzica si ma doare capu' de mor.