Jump to content
Shade

Cel mai interesant lucru facut azi

Recommended Posts

Posted

Am dat un test la matematica si am luat un 5 la romana

Guest the dark angel
Posted

Spuneti care a fost cel mai interesant lucru pe care l-ati facut sau care vi s-a intamplat azi.

Nu postati mai mult de odata/zi pls.

Nu postati daca n-ati facut nimic interesant.

LE: daca trebuie sa comentati, va rog nu postati mai mult decat un comentariu/zi la ce a facut cineva (puteti sa discutati si despre mai multe persoane intr-un post, dar numai unul).

Nu stiu daca a fost un lucru care se poate numi cel mai interesant dar cel mai intereasnt lucru citit azi este 9c sfaturi despre viata si dragoste:

1.Nu te iubesc pt ceea ce esti, ci pt ceea ce sunt eu cand sunt cu tine.

2.Nimeni nu merita lacrimile tale, iar cel care le merita cu siguranta nu te va face sa plangi.

3.Daca cineva nu te iubeste asa cum iti doresti, asta nu inseamna ca nu te iubeste din toata inima.

4.Un adevarat prieten este acela care te tine de mana si iti ''ajunge'' la inima.

5.Cel mai rau mod de a simti lipsa cuiva e de a fi langa el si de a sti ca nu va fi niciodata al tau.

6.Nu inceta niciodata sa zambesti chiar daca esti trist, pt k nu stii cine s-ar putea indragosti de zambetul tau.

7.Poate k pt lume nu esti decat o persoana, dar pt anumite persoane esti toata lumea.

8.Nu plange pt ca ceva s-a terminat ci zambeste pt ca avut loc

9.Nu alerga prea mult, cele mai bune lucruri vin atunci cand te astepti mai putin.

Si faptul ca m-a sunt fostul prieten sa-mi spuna unele lucruri a fost interesant, dar nu destul.

Posted

m-am trezit, am mers la scoala, am venit de la scoala, am mers la pregatire, m-am culcat din nou, m-am trezit, am fost la sala si nu am putut face nimic. ma simt ca o leguma astazi :|

Posted

Am fost la scoala , am luat un 9 la engleza , am stat pana la 2 la scoala ca m-am dus de la logica, am fost acasa , m-am uitat la tv , m-am dus la dentist :| , am venit acasa si am dat un cs .

Posted

Am dat o lucrare la etg(un fel de economie) iar cand am avut romana ne a pus sa facem un dialog si sa disputam o tema interesanta. Ghiciti ce tema am ales :) Tema Elodia :)) cik il invitasem pe Becali la emisiunea lu Diaconescu :)) A fost jale in clasa =))

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...