Zym3r Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 ieri, am fost la un maj, am baut pana am cazut lat, am vomitat pe mine si apoi nu mai tin minte nimic cea mai de kkt zi
Lucian Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 am fost pana la Dedulesti sa halesc niste mici :>
LeX LuTHoR Posted November 19, 2007 Posted November 19, 2007 A venit soramea in vizita la mine si am chiulit de la sc.
MiTzA- Posted November 19, 2007 Posted November 19, 2007 Am luat 4 la test la matematica ( ca de altfel 85 % din clasa )
gexanu Posted November 19, 2007 Posted November 19, 2007 Am fost azi cu cineva sa imi bage un inel in amanet si nea...prea putini money....
never Posted November 19, 2007 Posted November 19, 2007 mi-am pus Service Pack 3 RC1, acum ma gandesc daca sa-l las sau sa-l dezinstalez :-?
lexboy Posted November 19, 2007 Posted November 19, 2007 Pai am luat un 7 la geografie ca m-a ascultat ... si m-a dat afara de la Logica , si m-am dus acasa .
Mayhem Posted November 19, 2007 Posted November 19, 2007 BATAIE CU ZAPADA :nanana: :nanana: Doar suntem in craiova Si am venit acasa fara sa imi mai simt picioarele ) din cauza basket ului A fost cea mai frumoasa zi :) PS: Am avut si o simulare de incendiu a fost nebunie . La director i au dat cu un bulgar de zapada in cap ))
JustLove Posted November 19, 2007 Posted November 19, 2007 am iesit cu bine in urma unei negocieri cu profa d franceza -_-
spriTewus Posted November 19, 2007 Posted November 19, 2007 Am jucat "lapte gros si smantanos" la scoala si nu mai pot de spate .
Tybork Posted November 19, 2007 Posted November 19, 2007 mi-am pus Service Pack 3 RC1, acum ma gandesc daca sa-l las sau sa-l dezinstalez :-? Mai bine il dezinstalezi, ca numa probleme o sa ai in viitor OT: Am facut comanda la CoD2 Collector's Edition si la CoD4 Modern Warfare :yum:
Lucian Posted November 19, 2007 Posted November 19, 2007 am facut o ciorba! Am luat 4 la test la matematica ( ca de altfel 85 % din clasa ) mi-am pus Service Pack 3 RC1, acum ma gandesc daca sa-l las sau sa-l dezinstalez :-? Pai am luat un 7 la geografie ca m-a ascultat ... si m-a dat afara de la Logica , si m-am dus acasa . nu vreau sa fiu rautacios, dar chiar asa de plictisitoare sunt vietile voastre? cel mai interesant lucru...ai facut o ciorba? :mellow: @a fost prins cumnatul meu azi sub influenta alcoolului la volan, eu fiind pasager am fost nevoit sa dau declaratie la sectie. se pare ca voi fi chemat la tribunal sa-i mint pe aia ca a baut decat o bere :whistle:
energy Posted November 19, 2007 Posted November 19, 2007 nu vreau sa fiu rautacios, dar chiar asa de plictisitoare sunt vietile voastre? cel mai interesant lucru...ai facut o ciorba? :mellow: @a fost prins cumnatul meu azi sub influenta alcoolului la volan, eu fiind pasager am fost nevoit sa dau declaratie la sectie. se pare ca voi fi chemat la tribunal sa-i mint pe aia ca a baut decat o bere :whistle: vaaai, tu trebuia sa postezi in topicul "Ce mai mintiti!" viata plictisitoare? chiar, cum au fost micii din satul Dedulesti?
Lucian Posted November 19, 2007 Posted November 19, 2007 vaaai, tu trebuia sa postezi in topicul "Ce mai mintiti!" viata plictisitoare? chiar, cum au fost micii din satul Dedulesti? te gandesti la alt Dedulesti tu :mellow: eu vorbesc despre un loc in drum spre Pitesti. si ma rog, de ce ar trebui sa postez la "ce mai mintiti"? ti se pare ciudat faptul ca nu toata lumea face ciorba ca tine de dragul spam-ului?
LeX LuTHoR Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Am dat 3 teste azi si am fost sa ma interesez de un comp nou.
The Wizard Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 am jucat snooker la funland masa aia e mortala :wub: sa tot joci pe ea
spriTewus Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 hm azi am dat 2 goluri la fotbal in vinclu :> :> cine mai poate asa ceva ? aa si am furat mancarea de la toti din clasa in ora de sport ca-mi uitasem bani acasa si-mi era foame :rofl1:.asta e :).
energy Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 te gandesti la alt Dedulesti tu :mellow: eu vorbesc despre un loc in drum spre Pitesti.si ma rog, de ce ar trebui sa postez la "ce mai mintiti"? ti se pare ciudat faptul ca nu toata lumea face ciorba ca tine de dragul spam-ului?nu stiu ce crezi tu, dar eu chiar am facut ce-am scris acolo!ce spam! la ce te asteptai? sa sar de pe o cladire in fiecare zi?ps: hai la masa! (adresa pe pm)pps: azi am facut mazare!