Jump to content
Shade

Cel mai interesant lucru facut azi

Recommended Posts

Posted

BATAIE CU ZAPADA :nanana: :nanana: Doar suntem in craiova :)) Si am venit acasa fara sa imi mai simt picioarele :))) din cauza basket ului :)) A fost cea mai frumoasa zi :)

PS: Am avut si o simulare de incendiu =)) a fost nebunie . La director i au dat cu un bulgar de zapada in cap =))))

Posted

mi-am pus Service Pack 3 RC1, acum ma gandesc daca sa-l las sau sa-l dezinstalez :-?

Mai bine il dezinstalezi, ca numa probleme o sa ai in viitor :|

OT:

Am facut comanda la CoD2 Collector's Edition si la CoD4 Modern Warfare :yum:

Posted

am facut o ciorba!

Am luat 4 la test la matematica ( ca de altfel 85 % din clasa :| )

mi-am pus Service Pack 3 RC1, acum ma gandesc daca sa-l las sau sa-l dezinstalez :-?

Pai am luat un 7 la geografie ca m-a ascultat ... si m-a dat afara de la Logica , si m-am dus acasa .

nu vreau sa fiu rautacios, dar chiar asa de plictisitoare sunt vietile voastre? cel mai interesant lucru...ai facut o ciorba? :mellow:

@a fost prins cumnatul meu azi sub influenta alcoolului la volan, eu fiind pasager am fost nevoit sa dau declaratie la sectie. se pare ca voi fi chemat la tribunal sa-i mint pe aia ca a baut decat o bere :whistle:

Posted

nu vreau sa fiu rautacios, dar chiar asa de plictisitoare sunt vietile voastre? cel mai interesant lucru...ai facut o ciorba? :mellow:

@a fost prins cumnatul meu azi sub influenta alcoolului la volan, eu fiind pasager am fost nevoit sa dau declaratie la sectie. se pare ca voi fi chemat la tribunal sa-i mint pe aia ca a baut decat o bere :whistle:

vaaai, tu trebuia sa postezi in topicul "Ce mai mintiti!"

viata plictisitoare? chiar, cum au fost micii din satul Dedulesti? =))

Posted

vaaai, tu trebuia sa postezi in topicul "Ce mai mintiti!"

viata plictisitoare? chiar, cum au fost micii din satul Dedulesti? =))

te gandesti la alt Dedulesti tu :mellow: eu vorbesc despre un loc in drum spre Pitesti.

si ma rog, de ce ar trebui sa postez la "ce mai mintiti"? ti se pare ciudat faptul ca nu toata lumea face ciorba ca tine de dragul spam-ului?

Posted

hm azi am dat 2 goluri la fotbal in vinclu :> :> cine mai poate asa ceva ? :)) aa si am furat mancarea de la toti din clasa in ora de sport ca-mi uitasem bani acasa si-mi era foame :rofl1:.asta e :).

Posted

te gandesti la alt Dedulesti tu :mellow: eu vorbesc despre un loc in drum spre Pitesti.

si ma rog, de ce ar trebui sa postez la "ce mai mintiti"? ti se pare ciudat faptul ca nu toata lumea face ciorba ca tine de dragul spam-ului?

nu stiu ce crezi tu, dar eu chiar am facut ce-am scris acolo!

ce spam! la ce te asteptai? sa sar de pe o cladire in fiecare zi?

ps: hai la masa! (adresa pe pm)

pps: azi am facut mazare!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...