Jump to content
Shade

Cel mai interesant lucru facut azi

Recommended Posts

Posted

cred ca am avut cea mai misto zi din cate vad pe aici, here it goes:

merg la munca mi se spune ca imi schimba masina de serviciu foarte curios vad o toyota auris in parcare vine sefu imi da masina eu meserias merg sa ii schimb cauciucurile in drum spre vulcanizare imi iese un Q7 in fata il las nu ma agit , urmeaza putin mers in coloana Q7 frana brusca eu la fel intra ABS si cu tot cu ABS ( zapada big time in baia mare ) zbang in Q7 ( ce e drept masina mea nu are absolut nimic ) si vad cum cade o bucata din bara de la Q7 , ies din masina merg vorbesc cu soferu merg la politie imi iau o amenda fara puncte firma imi plateste amenda toti suntem fericiti el isi repara Audi si eu fac spam pe linkmania

Guest <Raziel>
Posted

am ascultat muzica pe strada

Posted

Poi am inceput de dimineatza...mi-am facut cartofi pai..si am vrut sa iau o farfurie mai mare, dar erau mai multe peste ea si aveam si un pic de ulei pe mana (na :crazy: ) ...si cand sa le ridic pe cele de deasupra le-am scapat si am spart 4 farfurii...dar pana la urma am luat-o pe aia mai mare....apoi la scoala am dat lucrare la mate (nu am avut creta) si am luat 2, si alea erau din oficiu ..nu facusem nimic...si pana acu nu am mai patit nimic...:D

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...