Optick Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Traficul rutier, dificil pe majoritatea drumurilor din ţarăTraficul rutier se desfăşura cu dificultate, luni la prânz, pe majoritatea drumurilor din ţară, din cauza carosabilului umed sau alunecos, dar nu a fost semnalat niciun blocaj sau alt eveniment care să perturbe serios circulaţia vehiculelor, transmite Centrul Infotrafic al Poliţiei Române.Poliţia Rutieră le recomandă şoferilor să-şi sporească atenţia şi să adopte o manieră calmă de conducere, iar atunci când condiţiile concrete de deplasare o impun, o viteză adaptată stării carosabilului.Sursa
Diabolik_01 Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 e Dificil orcum cu aglomeratia asta... si cu gropile din sosea :rofl1:
Flake Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Destul de monotona chestia..nu ar mai reprezenta o stire..
SYNDROM3 Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Asa a fost mereu si asa va fii...noi nu avem drumurii bune si vrem sa facem bani din turism sau din alte activitatii.
Burne Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Drumurile sunt subdimensionate soferii prea plini de sine, am facut pe 18 octombrie un drum Baia Mare - Poiana Brasov am vazut soferi constienti, dar am vazut niste idioti ma mir cum de nu sunt mai multe accidente, de la accelerarea in depasire pana la frana brusca in mijlocul drumului ca abia dupa ce coboara de la 120 pana la 40 km/h sa faca semnal dreapta si sa treaca pe partea dreapta exemple cate vretisa nu vorbim de traficul in orase