emmy_snoopz Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Autoarea seriei de succes Harry Potter, britanica J.K. Rowling, a spus fanilor adunati la New York, vineri seara, ca unul dintre personajele principale din cartile sale, vrajitorul Albus Dumbledore, directorul scolii de magie Hogwarts, este homosexual. Rowling a vorbit la Carnegie Hall, vineri seara, in cadrul primului sau turneu in SUA in ultimii sapte ani, si a confirmat ceea ce unii fani au banuit intotdeauna - ca Dumbledore este homosexual, potrivit site-ului E!Online. Autoarea britanica a spus ca Dumbledore s-a indragostit de fermecatorul vrajitor Gellert Grindelwald, dar atunci cand Grindelwald s-a dovedit a fi interesat de magia neagra, directorul scolii Hogwarts a fost "extrem de dezamagit" si si-a distrus rivalul. Dragostea a fost "marea tragedie" a lui Dumbledore, a explicat scriitoarea. "Iubirea ne poate orbi intr-o anumita masura", a completat Rowling. Pe unul dintre site-urile de fani, TheLeakyCauldron.org, parerile sunt divizate pe acest subiect, unii spun ca Rowling s-ar putea sa revina asupra declaratiilor, altii ca nu ar fi vrut sa stie, dar cativa s-au bucurat de veste. Autoarea, in varsta de 42 de ani, a spus ca daca ar fi stiut ca publicul ar fi amutit la auzul vestii, cum s-a intamplat la New York, ar fi vorbit mai demult despre Dumbledore. Averea lui Rowling, mama a trei copii, este estimata in prezent la aproximativ 1,12 miliarde de dolari, datorata succesului seriei ce a transformat-o in prima scriitoare miliardara. "Harry Potter and the Deathly Hallows", cea de-a saptea si ultima carte din seria aventurilor micului vrajitor a devenit volumul cu cele mai rapide vanzari din istorie dupa ce a fost lansat, in varianta in limba engleza, simultan in aproape intreaga lume in iulie. Peste 11 milioane de exemplare s-au vandut in 24 de ore de la lansarea in Statele Unite si Marea Britanie. Sursa: www.realitatea.net Parere personala: ce le mai trece prin cap ca sa-si vanda cartile mai bine :rofl1:
m4x Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Cred ca trebuia sa se opreasca mai devreme cu volumul de carti "Harry Potter" mai devreme...oricum Albus Dumbledore sa fie homosexual ? :blink:
Fane Spoitoru Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 hahahaha e gay :D bosorog nebun caruia ii arde de nebuneli
mihai91 Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 mie personal numi place asta.... o sa tot faca carti pana n-o sa mai aibe nici un fan.....
Flake Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Doamne chestia asta cu harry potter incepe sa devina din ce in ce mai plictisitoare..a fost in voga in primii ani .. dar dupa a inceput sa infloreasca chestii absolut inutile si aiurea prin carti/filme.
iLoveCalifornia Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 :rofl1: cum sa dai astfel de comentarii mai bine taceai dracu din gura si era mai bine
LeX LuTHoR Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Albus Gaybledore ... hmm ... cred si eu ca e doar publicitate ...
Diabolik_01 Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Ea este autoarea ea poate sa faca cea ce vrea.
emmy_snoopz Posted October 23, 2007 Author Posted October 23, 2007 mi se parea mie suspect bosorogu :rofl1: chiar ca era suspect,mai ales cum se uita la Harry ps:mai stii ce se intampla prin scoala de vrajitori?
Fury Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 eh deja cestia asta cu Harry e plictisitoare....despre mosulica nu cred k mai poate face ceva la varsta lui
OriginalSin Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 hahahaha e gay :D bosorog nebun caruia ii arde de nebuneli :rofl1: PS - scz de reply sec dar era sa scriu o prostie si prefer sa ma rezum la 2 "emo's" <== for any MOD that might be "watching"
DaemoN Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Publicitate este imposibil la varsta lui sa fie gay :-?