SYNDROM3 Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Nici nu stim cat de rau de fac orele in fata pc-ului...Nu mai avem pic de curiozitate...nu mai citim nimik(doar use Google)lasam timpu sa treaca pe langa el si odata cu el si noi :( Asta e situatia
Fury Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 mdeah unele jocuri chiar te pot face sa pierzi notiunea timpului si uneori prietenii #-o
<Skess> Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 eu am putut sa rezolv combinatia intre real life si cand ma apuc sa joc in fata pcului , si nu cred ca e o mare problema , daca eu am reusit si altii poate sa reuseasca
kosma- Posted October 23, 2007 Author Posted October 23, 2007 Stiu un baiet, care a cunoscut o fata pe hi5.Au vorbit pe YM, web cam, etc.. s-au intalnit si sunt impreuna. Acum decat sa se vada in oras, sa vina el la ea sau invers, mai bine sta pe net si se vad prin web.Am ramas socat.Au ajuns sa prefere sa stea acasa si sa se vada "virtual".
OriginalSin Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Lumea evolueaza. Timpul este cel mai pretios , de exemplu pe acest forum putem discuta virtual cu niste persoane cu care aveam sanse aproape nule sa ne intalnim in realitate.i agree :P cat despre impactu asta negativ nush ce sa zic o.O nu cred sa ma fi afectat da recunosc i`m a PC junkie .and a gamer & si totushi am timp sa ies in fiecare seara din casa sa beau o bere =p~