Jump to content
Mehico

"Dansez pentru tine", din 19 octombrie!

Recommended Posts

Dan Bordeianu, CRBL, Mihai Budeanu (3rei Sud Est), Alex, Delia Matache, Ioana Ginghina, Oana Nistor (Activ) si Daniela Gyorfi incep competitia visurilor la “Dansez pentru tine”!

Emisiunea-concurs si-a ales, asadar, vedetele care vor implini visele a 8 oameni cu probleme in sezonul care incepe din 19 octombrie, de la 20.30.

Ioana Ginghina, Delia Matache, Oana Nistor de la Activ si Daniela Gyorfy sunt fetele care vor cuceri Romania pe ritmuri explozive, in tinute glamour si alaturi de oameni cu visuri mari.

Tabara baietilor freamata deja de ambitie si sperante in dorinte implinite. Dan Bordeianu, Cerebel de la SIMPLU, Mihai Budeanu de la 3rei Sud Est, Alex « Yamasha » si-au cunoscut deja partenerele de ring si au inceput deja repetitiile pentru competitia visurilor care se anunta a fi foarte stransa.

Prezentatorii show-ului, Stefan Banica Jr. si Iulia Vantur, au facut si ei cunostinta cu perechile concurente din noul sezon si considera ca lupta acerba in sufletele telespectatorilor se va da intre povestile de viata si visurile pentru care lupta concurentii, nu intre gradele de popularitate si simpatie de care se bucura vedetele participante.

Stefan Banica Jr. este fascinat de felul in care se contruiesc relatiile dintre vedetele si concurentii participantii, de legaturile de suflet care de obicei dureaza dincolo de show, de competitie in sine.

“Cea mai mare surpriza pentru mine este reality show-ul care se creeaza in timpul emisiunii. Mi se pare punctul de atractie, ingredientul numarul 1 al emisiunii, momentul in care niste oameni, care se cunosc de doar doua saptamini, reusesc sa treaca de la bucurie la dezamagire printr-un pas foarte mic. Totul din dorinta de a face bine, de a schimba viata cuiva” a declarat Stefan Banica.

“Dansez pentru tine” da startul competitiei visurilor

“Dansez pentru tine” da startul in 19 octombrie la competitia visurilor. Alaturi de vedete cu suflet mare iubite de publicul din Romania, cei 8 concurenti inscrisi in competitia “Dansez pentru tine” spera ca prin pasi de dans, ambitie si speranta sa cucereasca telespectatorii Pro Tv pentru a primi votul prin care visul lor sa se poate implini. Fiecare pereche care concureaza la noua editie a emisiunii “Dansez pentru tine” este animata de o poveste de viata intensa, de o problema care poate fi rezolvata cu ajutorul telespectatorilor si al premiului din finalul emisiunii.

MARIETA SABIESCU - EDUARD ANDREIANU(CRBL)

IPB Image

Marieta are 34 de ani. Ea este o persoana cu deficiente de auz. Aceasta "boala" este ereditara. Atat mama cat si tatal sufera de aceste deficiente. Pe langa problema legata de auz, mama si-a pierdut si vederea. In ciuda problemelor de auz a urmat o scoala normala, un liceu si o facultate. A fost crescuta intr-un mediu foarte bun. Acum, Marieta lupta pentru a-si aduce parintii cat mai aproape de ea, deoarece le este foarte greu singuri, departe de ea. In momentul de fata, ei locuiesc in Valenii de Munte si spera ca intr-o zi sa fie cat mai aproape de fiica lor, pentru a-i ajuta si pentru a le fi alaturi zi de zi.

• 34 ani, antrenoare la fundatia Colt Alb pentru deficientii de auz.

• Este o femeie extraordinara care transmite foarte mult, a tradus in

limbajul surdo-mutilor imnul Dansez, moment care i-a emotionat

pana la lacrimi pe cei din sala.

• Este profesoara la Colegiul Grivita, insa, pe langa serviciu, se ocupa de copiii deficienti de auz, pe care ii invata sa danseze, incearca sa ii integreze in societate.

• Chiar a facut o grupa de dans formata din copii cu deficiente de auz, “Fanaticii Tacerii”, cu care a participat la festivalurile nationale si internationale de dans pentru surzi.

CLAUDIA FURPASS-MIHAI BUDEANU (3SE)

IPB Image

Claudia are 38 de ani si este mama unei fetite de 3 ani. Ea si-a dorit foarte mult un copil si a facut numeroase tratamente de fertilizare in vitro pana cand si-a vazut visul implinit. Atunci, cand era cu adevarat implinita, a primit mai multe lovituri: intai a aflat ca sotul o insala, apoi ca toata munca ei de 9 ani se duce pe apa sambetei deoarece toate bunurile sotului au fost confiscate de autoritati pentru neplata unor datorii si ultima, si cea mai dureroasa, ca are cancer ovarian si ca este in metastaza (boala atinsese doua organe).

Cu mult noroc si cu ajutor din partea doctorilor austrieci (prin casatoria cu Franz Furpass ea este si cetatean austriac), a reusit sa treaca peste acest episod dureros insa nu se stie pentru cat timp, deoarece exista posibilitatea ca boala sa recidiveze.

Fostul ei sot are si el numeroase probleme de sanatate, suferind pana acum 2 pre-infarcturi si risca in orice moment sa-si piarda viata. In acest moment, are un dispozitiv implantat pe inima care il atentioneaza inainte de a avea o criza cardiaca (pentru a evita astfel vreun accident). In urma cu 2 ani, acesta a suferit o interventie chirurgicala si atunci i-a fost implantat acest dispozitiv care ajuta la largirea aortei si in acelasi timp la o oxigenare mai buna a inimii.

Claudia isi face griji pentru Sarah, fetita ei de 3 anisori, care si-ar putea pierde ambii parinti si ar putea ramane singura. Ar dori ca prin intermediul emisiunii noastre fetita ei sa aiba o suma care sa ii asigure un viitor sigur.

• 38 ani

• In urma cu un an si jumatate, cand fiica ei avea doi ani a primit o grea lovitura de la viata: cancer avansat, stadiu metastaza.

• Au urmat doua opertii, 6 luni de chimioterapie si acum este in afara oricarui pericol, insa exista multe sanse ca boala sa recidiveze.

• Vrea un viitor pentru fiica ei de 3 ani, vrea o casa, deoarece tatal copilului este departe.

• A venit sa concureze pentru parintii ei, in varsta de 57, respectiv 59 de ani, ambii surdo-muti. Mai grav, mama ei si-a pierdut si vederea in ultimul timp. Vrea o casa pentru ei in Bucuresti, pentru a-i avea aproape si pentru a se putea ocupa de ei.

CRISTINA STOICESCU - ALEX VELEA (YAMASHA)

IPB Image

Cristina vrea sa danseze pentru sotul ei, George, in varsta de 23 de ani, care sufera de acromegalie. In luna septembrie a anului trecut acestuia i s-a descoperit o tumoare pe creier care secreta hormoni de crestere. A facut o operatie, insa fara succes, caci in Romania nu exista aparatura necesara pentru aceasta interventie. Din cauza acromegaliei, toate extremitatile lui George se maresc - maini, fata, picioare, maxilar,etc, in cativa ani riscand sa devina un monstru. Mai grav, sunt afectate si organele interne, acestea marindu-se la randul lor si apar astfel multe alte afectiuni: diabet, pierderea vazului, a mirosului, dereglari nevrotice, etc. Singura sansa a lui George este de a face o operatie in Germania, unde sa-i fie extirpata toata tumoarea si astfel sa se faca bine definitiv. Familia Stoicescu a luat legatura cu dr Rudolf Falbusch (e profesor doctor la institutul international de neurochirurgie, director neurochirurgie endocrinologica - dr Coculescu i-a pus in legatura cu dansul), care ii asteapta pentru o programare, caci e operabila tumoarea lui George. Din pacate cei 2 tineri au o situatie financiara foarte proasta si nu au posibilitatea sa mearga in Germania pentru operatie. Cristina il iubeste la nebunie pe George si ar face orice sa ii salveze viata. Sunt impreuna de 7 ani si vor sa-si intemeieze o familie in adevaratul sens al cuvantului - cu copii, dar boala nu ii lasa. Ultima lor sansa este emisiunea “Dansez pentru tine”.

• 23 ani

• Sotului ei, in varsta de 23 de ani, i s-a descoperit in luna septembrie a anului trecut o tumoare pe creier.

• A fost operat in tara, insa fara nici-un rezultat favorabil. Aceasta boala ii mareste oasele fetei, mainile, picioarele, atacand organele interne.

• Cristina vrea sa-i ofere unica sansa de a supravietui, printr-o operatie in Germania.

MIRELA TIRON - DAN BORDEIANU

IPB Image

Mirela are 18 ani si este eleva in clasa a XII a, la Liceul Grigore Moisil.

Mirela are ca hobby dansul. Danseaza in 2 trupe conduse de d-na Elena Dumitrescu. Desi, la prima vedere, lasa impresia unei tinere lipsite de griji, in cazul Mirelei realitatea este cu totul alta. Isi doreste foarte mult sa-si ajute mama, Tiron Cornelia (14 martie 1965), in varsta de 42 de ani, care in urma cu 6 ani a fost diagnosticata cu cancer. In decurs de 6 ani a facut 6 operatii, ultima fiind o histerectomie facuta anul acesta, in luna Ianuarie.

A incercat de-a lungul anilor absolut toate remediile, care mai de care mai ciudate insa tot ce isi doreste este sa nu mai stea cu frica ca boala i-ar putea recidiva. Nici situatia financiara nu este foarte buna de aceea chiar si in situatia in care e, mama Mirelei s-a angajat muncind 8 ore pe zi ca sa mai castige un ban pentru casa si pentru fetele ei.

Mirela isi doreste enorm de mult sa o stie pe mama ei sanatoasa. Vrea sa nu mai munceasca 8 ore pe zi si nu vrea sa o vada stand cu grija ca va fi data afara de la serviciu. Ar dori sa ii ofere o viata linistita, dupa atat chin.

• 18 ani, Tulcea.

• Mirela doreste sa obtina o suma de bani pentru a-si ajuta mama in varsta de 41 de ani care sufera de cancer la san si care in prezent are nevoie de recuperare.

Deoarece mamei nu ii place sa se planga, ea lucreaza in continuare pentru a-si ajuta fiicele la facultate.

IONEL PETCU -DELIA MATACHE

IPB Image

Ionel este un baiat adoptat care isi iubeste parintii mai mult decat orice pe lumea asta. Impreuna cu mama lui se confrunta zilnic cu greutatile vietii. Tatal sau este imobilizat la pat de aproximativ 5 ani, el fiind dependent de insulina si, in urma unor accidente vasculare cerebrale, a ramas paralizat, neputand sa-si miste mana si piciorul drepte (hemipareza dreapta). In momentul de fata, mama este singura care se ocupa de el, il schimba, ii da de mancare, il spala.

Ionel stie ca tatal sau nu se mai poate face bine, insa isi doreste sa-i usureze viata mamei sale care se chinuie cu toate treburile din gospodarie fara sa se planga.

• 21 ani, Tulcea

• Lupta pentru a obtine un tratament pentru tatal lui de 55 de ani care a ramas paralizat din cauza unui cheag de sange.

• Doreste sa-i ofere acestuia o operatie sau tratamentul necesar pentru a indeparta cheagurile de sange de pe creier.

MIHAI BOTEZAT -IOANA GINGHINA

IPB Image

Mihai Botezat este profesor de religie la o scoala pentru copii cu dizabilitati din Campulung Moldovenesc. In urma cu cateva luni, conducerea scolii a fost sesizata ca trebuie sa elibereze in mai putin de 2 ani cladirea care apartine Consiliului Judetean Suceava. Este o situatie dificila deoarece in aceasta scoala invata 207 copii care ar ramane pe drumuri. Dupa o perioada lunga de timp in care nimeni nu se implica, directoarea scolii impreuna cu alti cativa colegi au ajuns la o intelegere: primaria sa le dea terenul, de la “Dansez pentru tine” sa obtina banii necesari constructiei, iar Consiliul Judetean sa le dea mobilierul si aparatura necesara (avand in vedere ca au si ei o parte din aparatura). De asemenea, urmeaza ca manopera renovarii cladirii sa fie efectuata de catre parintii copiilor care invata la aceasta scoala. In momentul de fata, Mihai isi doreste sa-i ajute pe acesti copii prin constructia unei noi scoli.

• 28 ani

• Mihai este profesor de religie la Centrul Scolar Campulung Moldovenesc, unde le preda copiilor cu dizabilitati.

• El ar vrea conditii mai bune de invatat pentru copiii de la aceasta scoala. Vrea sa le dea micutilor sansa sa devina oameni normali.

• Impreuna cu acestia, Mihai a organizat un program artistic prin care au incercat sa sensibilizeze autoritatile din Campulung.

VASILE ROIBU - OANA NISTOR(ACTIV)

IPB Image

Vasile danseaza pentru socrul sau, Constantin Tincu, care sufera de ulcer varicos. Acesta are o rana deschisa la picior, care nu vrea sa se vindece. A incercat foarte multe tratamente, a fost si operat, dar degeaba. Are dureri foarte mari la picior si, mai grav, se pare ca boala avanseaza, caci i-a aparut o rana si la piciorul drept.

Constantin este fortat sa stea foarte mult in picioare, sa munceasca pentru a-si intretine familia. E singurul care aduce venituri in casa. Ar avea nevoie de un tratament de performanta si de repaus. Daca boala avanseaza, atunci piciorul stang va trebui amputat.

Dupa operatie, Constantin ar trebui sa renunte la serviciu, caci slujba nu ii permite sa tina rana intr-un mediu septic, asa cum ar trebui. Si i-ar fi foarte greu sa renunte, caci Constantin este singurul care intretine familia. Deci Vasile lupta si pentru un fel de pensie pentru socrul sau.

• 29 ani, Tulcea.

• Socrul sau, in varsta de 50 de ani, care ii este ca un tata, este bolnav de ulcer varicos de aproape 20 de ani si, desi pana acum a facut mai multe operatii, boala nu s-a vindecat.

CEZAR SPIRESCU -DANIELA GYORFI

IPB Image

Cezar vrea sa danseze pentru fratele sau geaman, Romeo, care poarta de la varsta de 2 ani o orteza la piciorul stang. Din maternitate, printr-o eroare medicala, lui Romeo i s-a atins mugurul de crestere de la picior. Pana la varsta de 18 ani el a suferit 15 interventii chirurgicale. In acest moment, piciorul sau este cu 18 cm mai scurt. Si, de parca nu ar fi fost de ajuns acest handicap, Romeo, la varsta de 13 ani, a suferit si un accident. A cazut de pe un bloc in constructie, de la o inaltime de 4 m. In urma cazaturii a intrat in coma. A fost operat de doua ori la cap. Medicii l-au salvat de la moarte, dar o perioada a avut semipareza pe partea stanga. Cezar a fost de fata cand a avut loc acest accident si a ramas marcat de imaginea fratelui sau intins pe jos, cu ochii dati peste cap si plin de sange. El isi iubeste nespus de mult fratele. A fost martorul suferintei lui Romeo inca din copilarie. Familia sa nu-si permite o orteza performanta care sa-i ofere posibilitatea sa se miste mai usor si sa nu mai aiba grija ca se strica. In ciuda faptului ca sufera de diabet, Cezar spune ca va face tot ce este omeneste posibil sa isi ajute fratele.

• 31 ani

• Vrea sa participe la aceasta emisiune pentru fratele lui geaman, Romeo, care poarta de la varsta de 2 ani o orteza la piciorul stang.

• Pana in prezent Romeo a suferit 15 operatii, iar piciorul lui a ramas cu 18 cm mai scurt.

• Cezar doreste sa-i ofere fratelui sau o orteza performanta.

Link to comment

Si totusi, audienta e destul de mare.

Un milion si jumatate de romani au urmarit “Dansez pentru tine”

“Dansez pentru tine” a deschis vineri seara ringul celei de-a patra editii si inimile telespectatorilor Pro Tv cu un spectacol total cu dans, muzica, vedete, glamour, visuri, lacrimi, sperante, suspans, toate in alb si negru. Romanii au asteptat cu nerabdare sa inceapa dansul, astfel ca aproape un milion si jumatate de telespectatori din mediul urban au urmarit “Dansez pentru tine” in minutul de aur al emisiunii, 21.54, cand Pro Tv a inregistrat 13,1 puncte de rating si 30,4 procente din cota de piata.

La nivelul intregii populatii a Romaniei, Pro Tv a fost lider incontestabil de audienta si a fost urmarit in medie in intervalul orar 20.30 - 1.01, timp de patru ore si jumatate, de un million si jumatate de oameni. Pe publicul cu studii superioare din mediul urban, Pro Tv a inregistrat o medie de audienta pe tot parcursul emisiunii de 9,9 puncte de rating si 28,8 cota de piata fata de Antena 1 care a avut pe acelasi public de 3 ori mai putin, mai precis 2,9 puncte de rating si 8,5 cota de piata. Si pe intreg publicul urban, Pro Tv a inregistrat medii de audienta aproape triple fata de Antena 1 timp de 4 ore si jumatate cat a durat emisiunea, mai pr?cis 8,4 puncte de rating si 25,2 cota de piata fata de doar 3,2 rating si 9,7 cota de piata cat a inregistrat Antena 1. Pe publicul comercial cu varste cuprinde intre 18 si 49 de ani din mediul urban, Pro Tv a inregistrat o medie de 7,9 puncte de rating si 27,8 cota de piata, fata de Antena 1 care a avut doar jumatate, mai pr?cis 3,4 puncte de rating si 12 procente din cota de piata.

Prima editie a noului sezon a fost incarcata de emotie pentru toate cele 8 perechi concurente care au primit din partea juriului format din Wilmark, Emilia Popescu, Mihai Petre si Beatrice Rancea, note destul de mici, care au pornit de la 6,5 si nu au urcat mai mult de nota 8,5. Clasamentul destul de strans a dus la o situatie nemaiintalnita la “Dansez pentru tine”. Astfel, ca la duel, conform clasamentului trebuiau sa intre jumatate din perechile concurente, mai precis 4. Insa membrii juriului au ales care pereche din cele 3 aflate la baraj merita sa intre la duel. Daniela Gyorfi si Delia Matache, impreuna cu partenerii lor, au scapat ca prin urechile acului de duel, Oana Nistor si partenerul ei, Vasile, fiind condamnati la duel alaturi de Mihai Budeanu si Claudia Furpass.

Telespectatorii Pro Tv sunt singurii care pot decide care dintre visurile de la duel merita sa mearga mai departe in competitia “Dansez pentru tine”.

Mihai Budeanu si Claudia Furpass danseaza pentru ca fetia Claudiei, Sara, sa aiba parte de un viitor sigur in cazul in care ea va fi rapusa de cancer, chiar daca momentan a castigat lupta cu el. Telespectatorii pro Tv pot contribui la implinirea visului Claudiei sunant la 0900760602 sau prin sms la 1776 cu textul Claudia sau Mihai.

Oana Nistor de la Activ danseaza cu Vasile Roibu pentru ca socrul lui Vasile, care sufera de ulcer varicos sa faca un tratament avansat si repaus ca boala sa nu avanseze, iar piciorul stang sa nu-i fie amputat. Telespectatorii pro Tv pot sa-l salveze pe socrul lui Vasile sunand la 0900760601 sau prin sms la 1776 cu textul Oana sau Vasile.

IPB Image IPB Image IPB Image

Link to comment
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...