Jump to content
rldx

Unde-i joaca de altadata?

Recommended Posts

Posted

M-ai sunt cativa pusti pe aici pe la mine la bloc care se mai joaca cateodata, dar tot nu se joaca cum ne jucam noi odata ^_^ Good old times...

Generatia asta nu stie nimic inafara de computer si de cs.1.6 :blink: .

Cati ani ai? ca nici u nu eshti asha mare;)

Guest ckconsta
Posted

Bomb bai baiatule u mintzi cam mult u nu iesi de doua ori pe zi in weekend si mai vorbesti de "pustii" DE LA TINE DIN FATZA BLOCULUI care sunteti voi? defapt nu sunteti din fatza blocului k nu iesiti afara... va trage prea mult cs-ul ;) me rog si mie imi plc csul da yo ies afara :)

Posted

oki e nice sa visam ca ce am fost odata in copilarie...ori cum acum pc`ul ia cam acaparat pe toti aia mici :D ...imi aduc aminte cind se mai adunau copii la tenis de picior (lap`tenis)iese`am si ma jucam cu ei,sau meserii :)) ...ce zile frumoase,fara nici o grija fara nici o pb!...acum sa revenim...eu postez de la servici deci va dati seama :( oki back 2 work!

Posted

Nu este adevarat ... am doua sorori gemene :D care m ai tot timpu se joaca si sunt in grup de vreo 10-15 copii si se distreaza :) intotdeauna vine femeia de la parter la noi la use sa ne spuna sa numai faca galagie =)) oricum vremurile acelea nu s au dus :) inca mai sunt copii care se joaca si la calculator dar si cu alti copii va poate spune gexy :)) k surorile mele il au ca tinta pe gexy cand il vad fac wow =))

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...