Jump to content
lifedesignerboy

cum sa convingi pe cineva sa se lase de fumat?

Recommended Posts

Posted

Nu ai cum sa o faci sa se lase , fumez de 4-5 ani ... adica de la 14-15 ani .. dar de vreo 2 ani fumez "rau" aprox 1 pachet pe zi ... si sincer nu prea pot sa ma las ... cand n-am ce face fumez , cand stau la o cola .. fumez... cand vb cu prietenii ar merge o tigara , cand ma uit la meci ar merge o tigara :) ... deci mi-a intrat in instinct , tigara face parte din viata mea , si toate pozele acelea , nu cred ca sunt de la tigari , cunosc persoana care fumeaza de 20-30 de ani si nu au nimic , sunt grasi si aratosi :) deci ...se exagereaza foarte mult pe tema aceasta , e mult mai periculos alcoolul decat tutunul asa ca ...

Ps : Nu o mai bate la cap cu tutunu` , ca pana la urma o sa-ti zica ceva de genu "Daca ma iubesti sau ti la mine ma accepti asa cum sunt , daca nu , du-te pe calea ta" . :) Daca ea vrea sa se lase ... se lasa fara sa o bata cineva la cap, asa cum au zis toti ... conteaza cel mai mult : VOINTA !

Hf

Posted

cel mai simplu ar fi sa il convingi sa fumeze cat mai putin si usor usor se va lasa de fumat..

eu inainte fumam 2 pachete de tigari / zi .. acuma am ajuns sa fumez in jur de 5 tigari pe zi.. si usor usor ma voi lasa de tot ^_^

Posted

cel mai simplu ar fi sa il convingi sa fumeze cat mai putin si usor usor se va lasa de fumat..

eu inainte fumam 2 pachete de tigari / zi .. acuma am ajuns sa fumez in jur de 5 tigari pe zi.. si usor usor ma voi lasa de tot ^_^

De acord.Cu 2,3 tigari mai putin in fiecare zi.

Posted

:duh:

era un videoclip cu disectia unui fumator in care ii erau prezentati plamanii, se vedea clar cat erau de infestati. daca dau de el il postez, sigur se lasa de fumat. la vara-mea a mers. :)

asta am vrut sa zic si eu!am o verisoara mai mare cu 3 ani care face medicina si m`ia aratat plaminii unui fumator!deci daca nu vrei sa te lasi de buna voie crede`ma ca atunci cind vezi asa ceva de lasi sigur!in fine ceia ce ma seaka cel mai mult e ideea cum thu ca om imi faci rau cu mina ta,adica zici: mai azi imi tai o mina,[ceva de genu...numai mult mai rau.te omoara tutunu!],si esti deacord cu ideea ta...nu suport ideea sa`mi fac rau singur pfff,ma condam singur frate! :duh: si cind e vb de tine ca si cuplu,nasol frate eu ma`s lasa de fumat pt fata mea :D :rolleyes: ori cum eu zic bafta...ca de cei rau nu scapi!

Posted

:duh:

asta am vrut sa zic si eu!am o verisoara mai mare cu 3 ani care face medicina si m`ia aratat plaminii unui fumator!deci daca nu vrei sa te lasi de buna voie crede`ma ca atunci cind vezi asa ceva de lasi sigur!in fine ceia ce ma seaka cel mai mult e ideea cum thu ca om imi faci rau cu mina ta,adica zici: mai azi imi tai o mina,[ceva de genu...numai mult mai rau.te omoara tutunu!],si esti deacord cu ideea ta...nu suport ideea sa`mi fac rau singur pfff,ma condam singur frate! :duh: si cind e vb de tine ca si cuplu,nasol frate eu ma`s lasa de fumat pt fata mea :D :rolleyes: ori cum eu zic bafta...ca de cei rau nu scapi!

I give up..nu am reusit sa o conving sa se lase..oricum ea fuma de fitze,sa se creada superioara..si m-am certat cu ea rau de tot pt k avea figuri si credea k toata lumea e la picioarele ei inclusiv eu si i-am dat papucii..acum stiu k o fata care fumeaza si are pana in 20 de ani,fumeaza pt k are figuri in cap si chiar dak se lasa de fumat,figurile raman si nu mai stau in viata mea cu fumatoare,decat sa le vad cum isi fac rau si sa mi se rupa sufletu,si sa vad k fumeaza k se cred smechere,mai bn ma lipsesc ....

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...