Jump to content
lifedesignerboy

cum sa convingi pe cineva sa se lase de fumat?

Recommended Posts

Posted

Eu daca asi fi mama si asi avea un fiu care fumeaza i-asi spune asa:

-Copile de ce nu intelegi ca nu e bine sa fumezi?

-Ba da mama dar nu am ambitie, nu ma stimuleaza nimic,ma simt bine cand fumez si nu am nici un motiv sa ma las!!!

-Bineeeeeee......nu ai motiv aaa?

-DE MINE NU TE MAI JOCI CS!!! :sef: :sef::comp2::comp2::comp2:

-nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu,jurrrrrrrrrrrr,promiiiiiiiiiiiiiittttttttttttt oriceeeeeeeeeeeeeeee

DA NU CS!!!!!!!!!!!!!! :banghead::banghead: :crybaby: :crybaby:

SA ZICEM ca as fi eu copilul, m-as uita la tine cu niste ochi mari :-O si as spune "mama, tu gandesti ca la 10 ani?"

cum ziceam, ori sa-ti arate doctorul crucea sau, PUR SI SIMPLU, vointa

Posted

Nu o poti face sa se lase.Ii poti inspira doar ideea asta,dar totul depinde de ea

De ce?

Creierul deja sa obisnuit cu nicotina si are nevoie de ea.Ei i se pare o nevoie,la fel cum tu ai nevoie sa mananci.Ea nu isi da seama.E nevoie de un soc foarte mare sa nu vorbim de vointa ca sa te lasi.

Cea mai buna metoda no $$.

Alta ar fi sa mergi cu ea la un spital si sa vada acolo cu ochii ei unde o sa ajunga.

Oricum iti urez bafta iar daca reusesti sa imi zici si mie cum ai facut.

Am niste prieteni mor cand ii vad,le zic chiar atat esti de prost?

Esti ruinat,iar tu dai banii pe tigari ca sa te omori.

Raspunsul...pot sa ma las dar nu vreau.

Posted

nu au cum sa il convingi....trebuie sa aiba el vointa....

ps: dak afli da si mie un pm ca am si eu un tov care fumeaza cam mult

Posted

Da te apuci si tu :P :)) .... in fine ... eu am fumat 5 ani :( ... si acu 8 luni pur si simplu nu am sesizat

cand am incetat sa mai fumez , cand ieseam intrun club ceva parca nu mai vroiam .. mai bine era o bere sau altceva in schimb ... nu teai gandit ca poate veni de la sine ? chiar daca toti prietenii (chiar si aia fumatori inraiti) imi ziceau ca l un moment dat numau mal rosu si davidof negru trageam o sa mor la 25 de ani ... pur si simplu am incetat sa mai fumez nu neaparat ca mia spus sau ma rugat cineva .. ci pur s simplu nu am mai dat mare importanta tigarii ... Incearca poate merge si la ea .. daca ai spus ca e fumator inrait cum am fost eu :)

Posted

pff... poti sa-i arati orice poza cu un plaman bolnav de cancer, sa-i explici ce contine o tigara, in ce cantitate, in ce masura o afecteaza si sa inmulteasca cu numarul tigarilor pe care le fumeaza zilnic, si tot n-o sa rezolvi nimic :lol:

ce ai putea sa incerci: pup-o dupa ce fumeaza si stramba-te :rofl1: si spune-i ca miroase foarte urat si ca-i pute gura =)) si indeparteaza-te de ea. cand va intalniti, si-o iei in brate spune-i ca-i miroase urat parul! iti spun sigur ca va lua masuri in privinta asta.

Se va simti foarte jignita, si macar de fata cu tine va fuma din ce in ce mai rar. procedeaza asa dupa fiecare tigara :D

incearca sa-ti exprimi dezacordul pentru faptul ca fumeaza din punctul aceasta de vedere (ca pute) nu pentru ca ii face rau!!! cu cat ii spui mai des ca se va distruge, cu atat va fuma mai mult! Trust me!

La varsta ei nu e dependenta... hai sa fim seriosi... sunt mai mult fitze, asa ca daca o sa vrea sa se lase de fumat n-o sa-i fie greu, decat vreo doua-trei zile pana se dezobisnuieste sa puna mana pe pachet si sa aprinda o lulea :D

iti spun sa-i faci asa pentru ca si eu sunt fata, si eu fumez si am prieten nefumator :lol:

have fun! ;)

am pupat-o dupa ce a fumat,m-am strambat,i-am zis k miroase f urat..si ne-am certat,si nu ma mai lasa sa ma apropii de ea k apoi miros si eu a tutun..si acum cand fumeaza,dupa ce termina nu ma lasa sa o pup k stie k nu imi place :| .. s-a simtit f jignita dupa ce i-am zis sa nu mai fumeze k miroase numai a tutun..dar tot fumeaza :|

Posted

Si eu fumez de 6-7 ani dar nu am inceput sa fumez asa de intenziv si in ultimele saptamani am inceput sa fumez la greu si multi au spus sa opresc dar nu pot ...

Cand is nervos fumez , cand nu am ce face fumez , cand e cola langa mine fumez ... nu stiu ce sa fac sa opresc asta ... :|

Posted

am pupat-o dupa ce a fumat,m-am strambat,i-am zis k miroase f urat..si ne-am certat,si nu ma mai lasa sa ma apropii de ea k apoi miros si eu a tutun..si acum cand fumeaza,dupa ce termina nu ma lasa sa o pup k stie k nu imi place :| .. s-a simtit f jignita dupa ce i-am zis sa nu mai fumeze k miroase numai a tutun..dar tot fumeaza :|

daca nici asta n-a mers :| spune-i ca pui pariu cu ea pe orice ca nu poate sa se lase de fumat.

asta in speranta ca e o persoana ambitioasa si ii place sa aiba mereu dreptate

Posted

inseamna k nu te iubeste dak nu se lasa de fumat ;)

p.s aceeasi problema o am si eu da in cazu meu se lasa de fumat :) si dupa ce ne certam baga la greu >:)

p.s.2 aratai cazuri concrete in care prieteni de-ai tai sau cineva a murit din asa ceva + aratai ce a scris lumea in sectiunea asta aici mai ales in topicul tau si stai de vorba serios cu ea, daca nu zic sa treci peste k nu se merita bataia de cap ;) @am trecut prin asa ceva in cls a 9-a :)

Posted

daca nici asta n-a mers :| spune-i ca pui pariu cu ea pe orice ca nu poate sa se lase de fumat.

asta in speranta ca e o persoana ambitioasa si ii place sa aiba mereu dreptate

s-ar putea sa mearga chestia asta,k nu ii place sa ii zica cineva k nu are tupeu sa .. dar dak se lasa,mi-e k se apuca iar

Posted

Daca are vointa poate sa se lase...si eu fumez, doar cand imi mai amintesc si de tigari, in rest nu :P ...

p.s. am cunoscut o pers care vroiam sa n-o mai vad cu tigara in gura, si in pauze la scoala..gaseam cate ceva si n-o lasam sa se duca la fumat, iar in timpul liber mai mult cu ea stateam iar in preajma mea nu fuma si dupa vreo 1-2 luni s-a lasat..bine o si bateam la cap :-"

Posted

Daca are vointa poate sa se lase...si eu fumez, doar cand imi mai amintesc si de tigari, in rest nu :P ...

p.s. am cunoscut o pers care vroiam sa n-o mai vad cu tigara in gura, si in pauze la scoala..gaseam cate ceva si n-o lasam sa se duca la fumat, iar in timpul liber mai mult cu ea stateam iar in preajma mea nu fuma si dupa vreo 1-2 luni s-a lasat..bine o si bateam la cap :-"

si ei ii vine sa fumeze cand vede pe altii cu tigari...si mai incerc eu sa-i fur pauzele si sa nu fumeze(eu sunt de dimineata,iar ea dupa-masa in aceeasi sc,si eu mai raman 2-3 ore prin curtea scolii),dar mai bn o las sa fumeze,decat sa bage la greu dupa ce plec eu..

Posted

OMG naiba .....ma pusa sa intru aicea sa ma uit la pozele alea si eu fumez :| da tot nu ma las .......ca sa te lasi de fumat trebuie cel putin sa faci un tratament special sau daca nu ii dai o tigara sa o tina tot timpu in gura neaprinsa asa mai stiu pe cineva.

Posted

OMG naiba .....ma pusa sa intru aicea sa ma uit la pozele alea si eu fumez :| da tot nu ma las .......ca sa te lasi de fumat trebuie cel putin sa faci un tratament special sau daca nu ii dai o tigara sa o tina tot timpu in gura neaprinsa asa mai stiu pe cineva.

Nu trebuie neaparat un tratament...doar sa aiba un pic vointa, sa vrea sa se lase....am si eu o intrebare pt fumatori : toata lumea spune ca atunci cand esti nervos, fumezi o tigara si te linistesti...asa e ? am incercat si eu dar fara efect...

Posted

Nu trebuie neaparat un tratament...doar sa aiba un pic vointa, sa vrea sa se lase....am si eu o intrebare pt fumatori : toata lumea spune ca atunci cand esti nervos, fumezi o tigara si te linistesti...asa e ? am incercat si eu dar fara efect...

ii trebuie un motiv k lumea sa se lase,k pe ea nu o deranjeaza acum,si trebuie sa o fac sa inteleaga k nu e bine,e drept nu fumeaza decat 5-6 tigari pe zi,si alea la scoala mai mult..dar eu nu vreau sa mai fumeze deloc...knd o intreb ce simte knd fumeaza ea zice k nimik,iar cand o intreb dak simte nevoia sa fumeze ea zice k doar atunci cand vede tzigari sau cand e nervoasa,eu incerc sa fiu aproape de ea dar nu pot mereu....nu sh ce sa ii fac,ii zic k fumeaza de fitze sa se dea importanta,ea k nu,i-am zis k o sa ajunga rau,in spitale alea,si mi-a zis k probabil o sa se lase de fumat dar nu prea curand,dar deja a inceput sa se otraveasca,nu sh ce sa ii mai zic/ce sa ii mai explic..nu sh nu inteleg fumatorii,poate dak i-as intelege as stii cum sa ajut,poate nu-i inteleg pt k nu sunt fumator..si nu ma apuc pt nimic in lume,la mine majorit prietenilor fumeaza,iar knd ies in oras ei fumeaza iar eu nu,stiu k trebuie sa ai tarie de caracter si sa fii puternic si mai multe k sa nu fumezi knd toti in jurul tau o fac,nu e dovada de lasitate sau k esti mai prost k nu fumezi...asa k va sfatuiesc NU FUMATI

1. il spui lu maicasa

2. ii stingi tigarile pe mana

3. il bati pana se lasa de fumat :D

4. no smoke=sex (de multe ori merge :D)

ea mi-a zis k parintii ei stiu k fumeaza si k nu au nimic impotriva si k ar fi fumat de fatza cu ei..da' nu o creeeeeeed deloc,ar fi o idee sa-i spun lu maica-sa,dar ce i-ar face maica-sa? nu i-ar mai da bani poate,dar asta nu ar fi problema,k ar cere la altii tigari,iar apoi probabil ar afla k eu am zis,si ar fi mai rau..faza e k ea nu vrea sa se lase,parca e batuta in cap,zice k nu o deranjeaza cu nimic,si uneori fumeaza din lipsa de ocupatie chiar

Posted

Greu sa te lasi... si eu fumam inainte :) cred ca se fac cam vreo 10-11 luni de cand m am lasat :) oricum inaintea lu gexy si kool :D de ex la ei nu se mai pot lasa de fumat... dar la mine a fost altceva.... nu fumam ca disperatu... trageam si eu 3-4 pe zi... dar... mi am zis intr o dimineata trebue sa ma las de fumat ... si asa a si fost... nu mi a zis nimeni nimic... pur si simplu m am lasat.... mi am dat seama ca nu imi facea bine... Trebuie sa ai vointa! ps spunei ca o sa se imbolnaveasca chestii dintrastea.... dar nu prea cred ca o sa se lase...

tu nu erai dependent , era usor :clap:

Posted

nu poti s-o convingi my friend , poate doar s-o intrepti spre altceva

@btw , ala cu poze scarboase..:| nu se ajunge asa de la fumat LOL =)) , tata fumeaza de 20 - 25 ani ..si nimic , nici macar nu au aparut probleme..well , depinde si de organism :D

Posted

(Baga'i mortu'n casa) :blink: .

Nu ai cum sa convingi daca el nu vrea acest lucru.

Tot ce am vazut p aicea a fo katerink ieftina :rofl1: .

Fii serios,baiete daca o mai stresezi mult o sa te lase p tine.

Oricum multa bafta. :tiphat:

Posted

(Baga'i mortu'n casa) :blink: .

Nu ai cum sa convingi daca el nu vrea acest lucru.

Tot ce am vazut p aicea a fo katerink ieftina :rofl1: .

Fii serios,baiete daca o mai stresezi mult o sa te lase p tine.

Oricum multa bafta. :tiphat:

Posted

era un videoclip cu disectia unui fumator in care ii erau prezentati plamanii, se vedea clar cat erau de infestati. daca dau de el il postez, sigur se lasa de fumat. la vara-mea a mers. :)

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...