Jump to content
Guest Invisible

Polul Nord se topeste

Recommended Posts

Guest Invisible
Posted

Polul Nord se topeste

Datele difuzate de oameni de stiinta canadieni de la Universitatea Queen din Ontario, in urma unei expeditii la Polul Nord, arata ca temperatura medie este de circa 5 grade Celsius, in timp ce un alt studiu, citat de Le Figaro, avertizeaza ca din 2005 Polul Nord a pierdut un sfert din suprafata de gheata, informeaza site-ul Periodista Digital.

Temperaturi de peste 20 de grade Celsius in timpul verii si dezghet in unele regiuni ale Polului Nord in septembrie reprezinta tot atatea dovezi ale incalzirii globale care afecteaza ghetarii de la pol.

Potrivit The Independent, oamenii de stiinta canadieni au inregistrat temperaturi de pana la 22 de grade Celsius in luna iulie, cu prilejul unei expeditii in Melville Island. Temperatura medie in aceasta zona este, potrivit profesorului Scott Lamoureux, de 5 grade Celsius.

Sursa: Periodista Digital

Posted

De chestia asta am auzit.Se poate ajunge la o catastrofa.Daca Polii se topesc, Pamantul va vi complet acoperit de apa ... atunci intradevar va aparea Atlantida :P Doamne fereste.

Posted

nu apucam noi topirea totala a polului, astfel o eventuala catastrofa. poate se vor lua masurile necesare prevenirii acestui fenomen in viitorul apropiat. sper :D

Posted

nu apucam noi topirea totala a polului, astfel o eventuala catastrofa. poate se vor lua masurile necesare prevenirii acestui fenomen in viitorul apropiat. sper biggrin.gif

Speranta moare ultima :pray:

Posted

Tare wizard :cool2: chiar tare :D .. Oricum eu sunt de parere ca poluarea mediului in loc sa se diminueze se mareste..deci riscul ca acei ghetari sa se topeasca este mult mai mare.

Posted

incet-incet se fac pasi catre o lume mai curata ecologic...pana si noi, romanii, am facut ceva pentru asta. tocmai a fost adoptata o hotarare de guvern, prin care nu se mai dau autorizatii de construire pe spatiu verde.

Posted

nu se topeste chiar asa ushor gheatza aia....un munte de gheatza...sa se topeasca 1/4 din sup...e doar gura presei...probabil s`a topit ceva pe acolo...oricum nu apucam noi "sf lumii"

Posted

deja va ganditi la sfarsitu' lumii ? :rofl1:

oare Mos Craciun s-a topit si el ? :crybaby:

Cu sigurantza se va face ceva in legatura cu alta , sunt vesti ca s-a micsorat stratu de ozon ^_^

Posted

deci sunt urmatoarele povesti, k pana in 2012 sau 2015 se produce inversarea polilor sau mai stiu io ce, acum k s-a topit 1/4 din polu nord lol :error: , nu mai vorbesc despre stratu de ozon care in 2017 se v-a duce si ardem cu totii ... deci pana la urma care e ? :| sa stiu dak la anu mai fac leazing sa imi iau seat sau nu :)

Guest <Raziel>
Posted

eu stiu sa inot :) lasati apa sa vina

:rofl1: mai bine sa nu vina ,dar oricum nu apucam noi ziua aceia

Posted

Da, vom muri toti. Sa credeti tot ce zice presa, ca e adevarat. Nu glumesc!

stai ca vine chuck norris si salveze lumea -_- el nu doarme , el are grija de lume ... Meteor , Polul Nord - Indiferent care vine ... cand vine murim toti

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...