Jump to content
..:: TOBLE ::..

eterna si fascinanta Romanie

Recommended Posts

Posted

eu ash ruga un admin sa inchida topicul ( p principiul "eu te-am facut....eu t omor" ). deviati prea mult si chiar si atunci knd explic esentza mesajului tot va faceti ca ploua sau gasiti greseli acolo unde nu sunt...

Posted

Nu e chiar tipic romanesc, mai sunt si alte tari in situatii mai rele decat a noastra.

Sunt o carca de tari, mai rea decat Romania.

Mandritiva ca sunteti romani =))

Posted

eu ash ruga un admin sa inchida topicul ( p principiul "eu te-am facut....eu t omor" ). deviati prea mult si chiar si atunci knd explic esentza mesajului tot va faceti ca ploua sau gasiti greseli acolo unde nu sunt...

mie mi se pare ca discutia a deviat intr-un sens mai constructiv decat asa cum era ea programata sa fie. au mai fost cateva topicuri menite sa denigreze Romania, si concluzia pe care o trag citindu-l si pe acesta e in sfarsit una pozitiva - in primul rand, sunt mult mai multi oameni care reusesc sa gaseasca aspecte pozitive in legatura cu tara de bastina, iar in al doilea rand, chiar si atunci cand se constata aspectele negative, atitudinea de ordine nu e "imi bag picioarele si plec", ci "vreau sa constientizez defectele pentru a incerca sa imbunatatesc ce pot"; si chiar daca nu se face primavara cu o floare, macar apare speranta ca va veni curand primavara.

un aspect negativ in Romania, ca sa nu fiu off topic - coruptia. hai sa zicem coruptia in invatamant, ca m-am confruntat cu ea cel mai mult pana acum. cred ca la fiecare facultate exista un grup de profesori care au relativ publice tarifele de promovare a examenelor, cred ca la fiecare camin se practica simpatica mita cu administratorul pentru a obtine camera dorita si colegii doriti. iar aici e vorba doar de coruptia la nivel scazut, din pacate mass media reuseste sa scoata in evidenta faptul ca deja coruptia nu mai e o intamplare, ci o cerinta pentru mersul firesc al lucrurilor pe plaiurile mioritice.

o melodie? enya - "only time" :) eu una sunt increzatoare in mentalitatile tinere, in formare.

Posted

Romanul bine platit lucreaza excelent.Nu este nevoit sa fure sa deie in cap sa treaga chiulu si asa mai departe.

Pana nu se va schimba asta nu se va schimba nimic

Posted

pai as vrea sa pot schimba mentalitatea romanului , care e ceva gen "bani bani bani , femei" , modul in care gandim este ..hm "sub nivelul marii" :)) nu fac referire la toti .. marea majoritate

Posted

Nu e chiar tipic romanesc, mai sunt si alte tari in situatii mai rele decat a noastra.

mai sunt dar noi nu ne comparam cu ele, suntem in stare de mai bine.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...