Jump to content
Guest Invisible

Acces gratuit la Internet wireless in McDonald's

Recommended Posts

Guest Invisible

Acces gratuit la Internet wireless in McDonald's

Clientii McDonald's Romania se pot conecta gratuit la sistemul wireless de acces la Internet pe o banda de 2 Mbps, in toate unitatile sale. Investitia a costat 150.000 euro, informeaza un comunicat al companiei.

Directorul General McDonald's Romania, Marian Alecu, a declarat: „Punctele de acces Wi-Fi din restaurantele McDonald's ne transforma in cea mai importanta retea gratuita de hot-spot-uri din Romania din domeniul HORECA. La realizarea acestui proiect am folosit numai echipamente de top la nivel mondial in domeniul retelelor de calculator. Clientii McDonald's pot de acum sa navigheze pe Internet, sa isi verifice mailul, sa descarce muzica, sa se joace sau sa foloseasca Internetul pentru legatura cu biroul', mai spune directorul General McDonald's Romania, Marian Alecu.

Sursa: McDonald's Romania

Link to comment

Cam tot timpu cand plec de acasa plec pt a putea scapa de net :) sa zicem un fel de dezintoxicare ... oricum, cum spune cineva mai sus trec prin mec din an in paste si peste drum e un local unde mananci mult mai bine si mult mai eftin. La noi in Craiova peste drum de Mc e RIO unde au o mancare f buna dupa parerea mea si la preturi acceptabile.

Link to comment
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...