Jump to content
Guest unknown men

statusu la messenger :(

Recommended Posts

Posted

Nu mai incercati prostii, mie imi merge perfect :) l-au reparat :D

asa este , si mie imi merge acum :) , restart la program si merge .

Posted

.....pai ba pwla....si ce te freaka pe tine daca am pus io topicu asta?...daca nu iti convenea la ce mata ai mai intrat pe el .../:)...cat nu suport oamenii cu delay la creier.. X-(

Invata sa scrii corect dpdv gramatical; invata sa`ti controlezi reactiile vulgare si mintea pe care din pacate pentru tine nu o ai. Esti cam inapt dupa parerea mea daca pentru o asa chestie minora trebuie sa deschizi topic. Se pare ca cineva te-a indrumat inainte sa deschizi topicul sa modifici prin program files una alta, dar totusi iti doreai sa iesi in evidenta cu un New Topic... in fine ... :banghead: :violent:

P.S. unde sunt moderatorii cand e nevoie de ei ? :error:

Guest unknown men
Posted

Invata sa scrii corect dpdv gramatical; invata sa`ti controlezi reactiile vulgare si mintea pe care din pacate pentru tine nu o ai. Esti cam inapt dupa parerea mea daca pentru o asa chestie minora trebuie sa deschizi topic. Se pare ca cineva te-a indrumat inainte sa deschizi topicul sa modifici prin program files una alta, dar totusi iti doreai sa iesi in evidenta cu un New Topic... in fine ... :banghead: :violent:

P.S. unde sunt moderatorii cand e nevoie de ei ? :error:

de fapt

ba creiere nu m-a indrumat nimeni .....si revin la intrebarea: cu ce te incurca pe tn k am pus topicu asta?...dak nu te intereseaza ..de ce ai mai intrat....aa ..si ....stiu mai multa gramatica decat neamu' tau la un loc.....

merge programul postat de g-man ... testat de mine aseara ;)

si io l-am testat....e bun....da dupa 3 ore dupa ce l-am luat...si-a revenit yahoo...am avut si io 3 ore de ciumegeala :)):P....k dupaia toata lista avea status de marime normala :D

Posted

va certati fara sens. unknown men ai primit un raspuns destul de pertinent, nu trebuie sa mai insulti userii care nu-si vad de treaba lor.

problem solved. can anyone call this one "thread closed" ? (someone besides alcholic)

Posted

' date='Oct 5 2007, 20:53' post='2277218']

instaleaza-l din nou....si poate o sa iti mearga :P

Nu are nimic YM, doar ca Yahoo a lucrat la imbunatatirea motorului lor de cautare, si a durat ceva timp.Au terminat si totul a revenit la normal.

Guest Invisible
Posted

unknown men - suspend 15 zile pentru limbaj vulgar si insulte useri, nu toleram asa ceva pe forum.

Problema si-a gasit rezolvarea, topic closed

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...