4 Real Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 Unknown, ai probleme serioase. Dar, vorba aia, toti sunt smecheri pe net.
1/2 Man 1/2 Amazing Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 merge programul postat de g-man ... testat de mine aseara ;)
Ghiba Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 Nu mai incercati prostii, mie imi merge perfect :) l-au reparat :D
alecs Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 Nu mai incercati prostii, mie imi merge perfect :) l-au reparat :D asa este , si mie imi merge acum :) , restart la program si merge .
knoxuletz Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 .....pai ba pwla....si ce te freaka pe tine daca am pus io topicu asta?...daca nu iti convenea la ce mata ai mai intrat pe el .../:)...cat nu suport oamenii cu delay la creier.. X-( Invata sa scrii corect dpdv gramatical; invata sa`ti controlezi reactiile vulgare si mintea pe care din pacate pentru tine nu o ai. Esti cam inapt dupa parerea mea daca pentru o asa chestie minora trebuie sa deschizi topic. Se pare ca cineva te-a indrumat inainte sa deschizi topicul sa modifici prin program files una alta, dar totusi iti doreai sa iesi in evidenta cu un New Topic... in fine ... :violent: P.S. unde sunt moderatorii cand e nevoie de ei ? :error:
Guest unknown men Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 Invata sa scrii corect dpdv gramatical; invata sa`ti controlezi reactiile vulgare si mintea pe care din pacate pentru tine nu o ai. Esti cam inapt dupa parerea mea daca pentru o asa chestie minora trebuie sa deschizi topic. Se pare ca cineva te-a indrumat inainte sa deschizi topicul sa modifici prin program files una alta, dar totusi iti doreai sa iesi in evidenta cu un New Topic... in fine ... :violent: P.S. unde sunt moderatorii cand e nevoie de ei ? :error: de fapt ba creiere nu m-a indrumat nimeni .....si revin la intrebarea: cu ce te incurca pe tn k am pus topicu asta?...dak nu te intereseaza ..de ce ai mai intrat....aa ..si ....stiu mai multa gramatica decat neamu' tau la un loc..... merge programul postat de g-man ... testat de mine aseara ;) si io l-am testat....e bun....da dupa 3 ore dupa ce l-am luat...si-a revenit yahoo...am avut si io 3 ore de ciumegeala :P....k dupaia toata lista avea status de marime normala :D
G-Man Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 va certati fara sens. unknown men ai primit un raspuns destul de pertinent, nu trebuie sa mai insulti userii care nu-si vad de treaba lor. problem solved. can anyone call this one "thread closed" ? (someone besides alcholic)
Fury Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 instaleaza-l din nou....si poate o sa iti mearga :P
rldx Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 ' date='Oct 5 2007, 20:53' post='2277218']instaleaza-l din nou....si poate o sa iti mearga :PNu are nimic YM, doar ca Yahoo a lucrat la imbunatatirea motorului lor de cautare, si a durat ceva timp.Au terminat si totul a revenit la normal.
Guest Invisible Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 unknown men - suspend 15 zile pentru limbaj vulgar si insulte useri, nu toleram asa ceva pe forum.Problema si-a gasit rezolvarea, topic closed