Jump to content
Guest Neon

Cum pot sa-i explic unui copil de vreo 7 ani cum se fac copii

Recommended Posts

Posted

Salut

Ieri cand am venit acasa de la lucru m-a intrebat un copil de vreo 7 ani cum se fac copii

Nu stiam ce sa-i zici-am zis ca nu stiu

Sunt sigur ca ma va intreba si a 2-a oara imi puteti zice ce sa-i spun ca am ramas fara cuv.

:merci:

Posted

Ma gndeam si la metoda veche dar cred ca deja s-au prins si copii mici ca o pasare nu poate aduce un bebelus

Are 7-8 ani cred ca stie ca barza e o pasare

Posted

si ce daca , cauta pe net o barza cuy un copil in cioc :D si il convingi

totusi are 7 ani

nu ii poti zice ca-s scuipa o femeie pe undeva :D

( sa te vad atunci sa-i aduci dovezi =)) )

Posted

Da da ma gandeam si la el daka mere la scoala sa nu-si bata joc aia destepti de el :( :(

Guest ..:Devil:..
Posted

zi adevaru ca pana la urma tot o sa il afle si mai bine iil zici acum sau ii zici ca esti prea mic pentru a afla :) ca dsak nu-i spui se va supara pe tine :D

Posted

Asa ma gandeam si eu dar daka incepe sa faca cu fetele dupa boscheti

Ca in ziua de azi orice se poate

Posted

ii zici ca mama si tata cand se iubesc foarte tare, seara cand se culca in pat fac ei ceva pe acolo si peste 9 luni mama aduce pe lume un bebelus, sau ceva de genu :) e mai rau sa descopere el, mai bine sa-i zici tu cu cuvinte din povesti :P

Posted

vai frate =))))) ce tare :D totusi varianta lu potyike merge, asa ii spui cand mama si tatal lui se iubesc seara se duc la somn si fac dragoste lol =)) si mama timp de 9 luni se ingrasa apoi merge la spital si aduce pe lume un bebelush >:)

p.s e mare la 8 ani :D

@io am ras intr-o seara de o fetitza mica cand a auzit k mos craciun nu mai e si avea vre-o 6 ani =)))))))))) prea tare seara aia

Posted

Si daka ma intreaba ce fac ei in pat

Ii zici ca mama i-a dat in cap la a lui tata :D ...

Si ce daca are 7 ani? VINE BARZOIU`!!! :happy1:

Posted

Ii explici polenizarea la plante si ca ceva de genul e si la oameni.

le > si ca sunt anumite lucruri pe care le va invata, cunoaste, intelege doar cand va fi mai mare.

Posted

ii spui ca mama se duce la spital, unde doctoru ala rau si urat ( pe care toti copii il urasc ) i-a dat o pastila lui "mami" ca sa poata sa faca un bebe sau fratzior.

Posted

Daca ii spui adevarul nu o sa inteleaga oricum ... cum a zis cineva mai sus ... spunei ca mama si cu tata se baga in pat, se iubesc si peste ceva timp apare copilul sau ceva de genu ...

Posted

ii spui ca mama se duce la spital, unde doctoru ala rau si urat ( pe care toti copii il urasc ) i-a dat o pastila lui "mami" ca sa poata sa faca un bebe sau fratzior.

Asa ii voi spune

Posted

Nu mai inchide nimeni subiectul asta

Sau mutatil la Stiri,Actualitati,Informati

Posted

Inchideti o data subiectu asta

Si mutatil ca nu l-am adaugat unde trebe

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...