Jump to content
Guest Invisible

Prima bunică din lume care şi-a născut propriii nepoţi

Recommended Posts

Posted

desi nu sunt casatorit, stiu ca poate face copii! nu va doresc sa aflati in modul in care am aflat eu!

Vezi sa nu afli DUPA CASATORIE ca nu mai poate. Tocmai datorita celor scrise (sau mai degraba sugerate) de tine. Dar nici o problema, exista si divort, nu? La gunoi cu ea ca e "stricata" ... Iti iei alta si de data asta citesti "manualul de utilizare", in special capitolul de "mentenanta preventiva" subcapitolul "riscuri potentiale in caz de neefectuare a mentenantei preventive conform graficului". :right:

On topic. Vai ce socant. Scandalos. Cum sa faci asa ceva? Pai se stie, soacra e mai prejos decat vecina de peste drum. Aia care face contra cost orice, inclusiv asta. Cu ea, in cel mai rau caz ies negrii, dar macar stiu ca nu-s ai mei, dar nici ai soacrei (sau ai maica-mii, sa-mi faca un fiu-frate sa impart mostenirea). :error: Sau totusi? Hmm. Hai mai bine la incubator. Dar oare e bine? Daca e " Made in China?" si iese cu ochi oblici? :dontknow: Ma mai gandesc si revin cu raspunsul. :hair:

Posted

A innnnnnebunit lumea :error: oare nu mai putem fii oameni normali si simplii ?:) e ca in bancu ala cu eu is propriul meu bunic :cool2:

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...