Jump to content
Domino628

Aliens

Recommended Posts

Posted

sunt reale cred eh dak exista sa ne viziteze dar cu ganduri bune :) sa vina in bucuresti sa ii batem mar pe strazi :) )

sa-si rupa navele in gropile noastre =))

Posted

eu zik ca nu exista extraterestri pe pamant ....dar in galaxie .....poate !!cine stie ??oricum in acest univers trb sa mai exista unii

da de ce trebuie sa mai existe? ca asa zici tu? si ca exista presupuneri care se contrazic intre ele?

Posted

Din ce am auzit si eu ce-am vazut pe Discovery ,eu cred ca exista extrateresti . Exista un centru prin Brazilia , nu mai stiu exact , unde s-a demonstrat ca exista extratereseti . Ei au demonstrat asta prin captarea de sunete din spatiu.

NASA a trimis o sonda in spatiu , pe care era pus o placuta cu detalii despre oameni ex: Au desenat 1 barbat si o femeie ,au dat "coordonate" unde se afla pamantul, si elementele de baza alte pamantului , Carbon , Hidron , Oxigen etc.

Da, cred ca exista extrateresti , intr-un univers asa de mare , este imposibil sa existam doar noi :P , daca m-ai tineti minte o stire la tv cum ca in trecut a fost APA pe Marte. Un studiu arata ca peste cateva milioane de ani , nu stiu exact, Terra va fi la fel ca Marte.

ps: Mai multe stie Valek_Strat. :P sa ma corectez el daca se poate B)

Posted

Vorbesti prostii ma! Ce 8800gts visezi? Daca vrei sa animezi ceva poti folosi orice placa video. Nu cred ca sunt create pe calculator, mai degraba ceva materiale.

Bene animatile, dar daca vrei sa faci filmulete.

cum ii acesta

Posted

Bene animatile, dar daca vrei sa faci filmulete.

cum ii acesta

Lol ce porcarie =))=))

Guest Sprite-FuN
Posted

acest termen de "alien" a fost creeat ca sa ascunda unele secrete pe care le detin cei din Area 51 despre tehnologiile viitoare folositoare armatei americane

ca prin urmare NU EXISTA EXTRATERESTRII

Posted

toate-s fake-uri, nu s-a descoperit vreun alien pana acum...cred eu...

sper sa apuc si eu ziua cand se va descoperi cu adevarat unul. :D sa stau cu el la o bere si sa imi arate cum il inviem pe tupac. <_<

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...