Domino628 Posted September 23, 2007 Author Posted September 23, 2007 US Goverment says "Aliens do not exist" I say the same thingPai normal,nuti dai seama ce haos ar fi in lume daca sar afla ca extrateristii exista si posibil sa aiba deja baze secrete pe pamant :duh:
Diabolik_01 Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 80% se vad de la o posta cas trucate. Cat despre celalte 20% ma abtin
Guest A!3x Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 sunt reale cred eh dak exista sa ne viziteze dar cu ganduri bune :) sa vina in bucuresti sa ii batem mar pe strazi
Domino628 Posted September 23, 2007 Author Posted September 23, 2007 daca vreti o sa mai caut si cu ozn-uri :)
ShoX Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 Sunt trucate toate parerea mea...altfer ar arata la stiri si s-ar face mare tam-tam la o descoperire de asta. :tiphat:
ShadyMonto Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 http://youtube.com/watch?v=Qvkj_2EKlyc http://www.youtube.com/watch?v=oN2aLjHkMTI http://youtube.com/watch?v=oN2aLjHkMTI http://youtube.com/watch?v=DpAC8wJJFzg http://youtube.com/watch?v=Ba_DGdZT9Qs Mi se pare foarte ciudat,am mai vazut alte poze dar iti dadeai seama ca sunt fake,dar astea par reale :blink: Ce parere aveti? Doamne ce am mai ras la filmuletu ala cu omuletu ala de respira greu cu ochii mari si negri pe acoperisu lu ala :lol: . Bai snoopy mie greu sa cred ca tu ai avea gandire de 16 ani la cat de naiv esti ... multe din pozele alea sunt penibile iar aici ma refer la pozele cu 'extracterestri'. Cat despre pozele cu OZN'uri banuiesc ca nu ti-a trecut prin cam cum de in pozele vechi de prin anii 60 ... OZN'ul arata ca un castron cu luminite mari si patrate gen OLD SCHOOL ... iar in pozele mai recente OZN'urile sunt cat mai plate cu un design extrem de modern(colturi rotunjite..alea alea) care chiar se potriveste cu tenditele din moda de azi . ... hai sa vin seriose :lol: . Apropo am vazut ca ti-a facut o meserie in deschiderea de post'uri penibile despre "conspiratiile tale". (sti si tu ca nu e prima oara cand te contrez pe filmulete de pe youtube , gen : e mort sau nu / e real sau fake.)
Domino628 Posted September 24, 2007 Author Posted September 24, 2007 Doamne ce am mai ras la filmuletu ala cu omuletu ala de respira greu cu ochii mari si negri pe acoperisu lu ala :lol: . Bai snoopy mie greu sa cred ca tu ai avea gandire de 16 ani la cat de naiv esti ... multe din pozele alea sunt penibile iar aici ma refer la pozele cu 'extracterestri'. Cat despre pozele cu OZN'uri banuiesc ca nu ti-a trecut prin cam cum de in pozele vechi de prin anii 60 ... OZN'ul arata ca un castron cu luminite mari si patrate gen OLD SCHOOL ... iar in pozele mai recente OZN'urile sunt cat mai plate cu un design extrem de modern(colturi rotunjite..alea alea) care chiar se potriveste cu tenditele din moda de azi . ... hai sa vin seriose :lol: . Apropo am vazut ca ti-a facut o meserie in deschiderea de post'uri penibile despre "conspiratiile tale". (sti si tu ca nu e prima oara cand te contrez pe filmulete de pe youtube , gen : e mort sau nu / e real sau fake.) man eu am zis ca multe sunt fakeuri,isi da seama oricine de asta,dar cum au mai zis vreo 10 inaintea ta:sunt cateva poze,cam 20-30% din toate,care par foarte reale :photo:
JustLove Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 nu stiu daca sunt reale dar... Nu avem cum sa fim singuri in univers... altfel de ce ar fi asa mare ?
Ghiba Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Pai normal,nuti dai seama ce haos ar fi in lume daca sar afla ca extrateristii exista si posibil sa aiba deja baze secrete pe pamant :duh:De ce ar fi haos ? Si ce sa faca cu baze secrete la noi aici ? Ce sa invete de la noi ? Din moment ce au reusit sa depaseasca viteza luminii ca sa ajunga la noi, garantat nu au ce invata de la pamanteni. Eu unul nu inteleg de ce-ti este asa greu sa crezi ca ar exista o posibilitate sa fim singuri in univers, adica singurii inteligenti.
Ghiba Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Pai normal,nuti dai seama ce haos ar fi in lume daca sar afla ca extrateristii exista si posibil sa aiba deja baze secrete pe pamant :duh:De ce ar fi haos ? Si ce sa faca cu baze secrete la noi aici ? Ce sa invete de la noi ? Din moment ce au reusit sa depaseasca viteza luminii ca sa ajunga la noi, garantat nu au ce invata de la pamanteni. Eu unul nu inteleg de ce-ti este asa greu sa crezi ca ar exista o posibilitate sa fim singuri in univers, adica singurii inteligenti.
lamez0r Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 astia care o tineti una si buna, cum ca ar exista extraterestrii dati-mi dovada:| eu va dau. nimeni ne-a contactat de atatia ani...si sa ma lasati ca universul e infinit si ca e imposibil sa nu existe. daca ar exista ar fii in cel mai bun caz niste bacterii plictisite crescute din greseala. cat despre filmulete. oceanul e cunoscut in proportie de 10% asa ca muulte specii de pesti nu se cunosc, asa ca nu va tot mirati ca nu stiti ce pesti se ascund la -10000 de m. cat despre filmulete:| cele mai mari tampenii. pai daca extraterestriui au ajuns pe terra adik is de nshpe mii de ori mai dezvoltati ca noi; credeti ca s-ar sui pe cladiri sa ne pandeasca sau ar campa ca ratatii prin tufish? omg sunteti majoritatea pe langa si naivi ca un prunc de 10 ani. faptul ca universul e infinit nu e o certitudine ca exista si alte fiinte inteligente.
Mysterio Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Astea cu pestii sunt adevarate .. speciile astea traiesc la adancimi sub -5000 de metri unde nu patrunde lumina deloc .. :)Extraterestii nonsense .. nu zic ca nu exista .. poate exista dar sub forma de mici bacterii (vietati mici ) sau ceva .. aia din Mexic 2007 pare foarte reala.. dar` nah .. photoshop si alte chestii fac minuni in ziua de azi :)
Valek Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Toata faza consta intr-o idee. In anii 40 au aparut cateva filme cu extrateresti gen umanoizi, ochi mari, nari mici, membre subtiri... de atunci numai din astia vezi... asta mi se pare o prostie. Extraterestii or exista, dar nu sub forme de umanoizi (parerea mea). Daca o sa gasim extraterestrii, ori sub forma microscopica, ori sub forma de eu stiu ce creatura pluricelulara, vom ramane uimiti.
rldx Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 nu suntem singuri in univers, iar ce este acolo este fals.
KoBrA`19 Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Faza aia cu pestii cred cai reala dar aia cu extrateristii nus ce sa spun
Rat2000 Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 tot ce iti trebe este un 8800gts, si alte componente performante, si faci tot ce a aparut acolo.Mai adaugi si claritate proasta(adica le pui pe youtube :P ) si nu mai vezi daca sunt editate sau nu...fazele cu ozn-urile sunt 100% fake, asta va spun eu...am fazut filmulete cu ozn-uri......vam mai zis un 8800gts :PPar reale dar nu cred ca sunt.
Valek Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 tot ce iti trebe este un 8800gts, si alte componente performante, si faci tot ce a aparut acolo.Mai adaugi si claritate proasta(adica le pui pe youtube :P ) si nu mai vezi daca sunt editate sau nu...fazele cu ozn-urile sunt 100% fake, asta va spun eu...am fazut filmulete cu ozn-uri......vam mai zis un 8800gts :PPar reale dar nu cred ca sunt.Vorbesti prostii ma! Ce 8800gts visezi? Daca vrei sa animezi ceva poti folosi orice placa video. Nu cred ca sunt create pe calculator, mai degraba ceva materiale.
Ahilosu Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 man eu am zis ca multe sunt fakeuri,isi da seama oricine de asta,dar cum au mai zis vreo 10 inaintea ta:sunt cateva poze,cam 20-30% din toate,care par foarte reale :photo:bine zis, PAR. nu exista dovada concreta, NU EXISTA. punct. :)
OriginalSln Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 sunt diverse mutatii genetice care pot aparea la om si cine nu stie cu ce se mananca poate asemana un nou-nascut ce sufera de o astfel de mutatie cu un "alien" (exemplu: sindromul "arlechinului" - am vazut ca apare in mai multe dintre pozele de acolo). "extraterestri" probabil exista (ar fi cam absurd sa credem ca we`re the only shit in the universe..) dar as zice ca nu arata ca prin filme lol (mai degraba bacterii, plante, porcarii de genu). word OT : please ... trucaje peste trucaje
VorteX - Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Unele sunt reale dar unele sunt trucate...
ShadyMonto Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Unele sunt reale dar unele sunt trucate...sa mori tu