vexx Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 A auzit cineva de aici de GDI?..este cineva implicat in asa ceva? Din prezentari si calcule pare super....dar as vrea sa stiu de la cineva care este de mai demult .Eu m`am afiliat de curand pentru ca mi sa parut interesant(ma convins un curs in care primeam cate o lectie pe zi) si practic nu am ce pierde. totusi pare prea simplu :D
LeX LuTHoR Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Nu am auzit ... oare nu o fi iara vreo porcarie dinaia din care cica faci bani ?
spriTewus Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Nu am auzit ... oare nu o fi iara vreo porcarie dinaia din care cica faci bani ?probabil,nici eu nu am auzit ...
Azra'il Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Din ce am vazut, pare o afacere in care intra multi si castiga aia care trebuie. PS: Cand am vazut GDI m-am gandit la C&C :)
vexx Posted September 21, 2007 Author Posted September 21, 2007 Nu am auzit ... oare nu o fi iara vreo porcarie dinaia din care cica faci bani ?de spus ..spune ca faci bani :D ...porcarie..asa ziceam si eu la inceput..dar dupa ce am vazut lectiile am devenit curios.
LeX LuTHoR Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 O fi cum zici tu :) Eu zic sa nu-ti pierzi timpul cu asa ceva ( asta daca lucrezi deja sau iti cauti ) ca poate sa para o afacere profitabila si apoi se transforma intr-un vis, ba chiar cosmar.Mai bine cauta ceva care chiar iti aduce bani, ceva care nu se face prin internet ci Face-2-Face ;) Apropo, ce fel de lectii ai invatat ?
The Connection Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 fake....chiar crezi ca ai 5 refferali care au si ei 5 refferali fiecare care au 5 refferali fiecare si ajungi la 1000 $ ? no way!!Bun , sa zicem ca ai 3-4 refferali..care au 2 refferali...care au 1..si care au 2.. ..not to much money! Ce zic ei e ,,in the perfect world'' la fel ca la ,,yuwie'' si alte siteuri..
gexy Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 Afacerile astea online sunt o foarte mare pierdere de timp+ca nu castigi nimica
ovidiugm Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 de spus ..spune ca faci bani :D ...porcarie..asa ziceam si eu la inceput..dar dupa ce am vazut lectiile am devenit curios.tocmai asta e scopul, sa te faca curios! eu zic sa nu-ti pierzi timpul degeaba! cum zicea cineva, e mult mai bine sa lucrezi pt bani!
vexx Posted September 24, 2007 Author Posted September 24, 2007 Afacerile astea online sunt o foarte mare pierdere de timp+ca nu castigi nimica daca mi`ar fi zis asta cineva care a fost bagat in chestia asta l`as fi crezut..asa decat sa ascult pe altul care nu stie despre ce e vb..mai bine ma conving singur :D
Valek Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Nu-s chiar prostii, eu mi-am luat papuci prin paypal ca am facut bani pe un site de reclame, prin refferuri au venit banii.