SilviuCs Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 ce ati ba cu andy5 ... lasatil daca are 16 ani asta e si eu am si sunt mic si nah .. da pun poze cu mine o sa ziceti ca am 9 ani btw trebuia sa ma chemati ca poate vineam si eu dar nah din cate cred eu ca v-ati intalnit pe aici pe undeva prin rogerius poate veneam si eu ... altadata
Mysterio Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 nice pics guys .. ;) mai ales poza cu Radu :wub: Ps: nu conteaza cati ani are ANdy5 .. :D
iNm Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 De ce nu puneti toate pozele ? Ori le puneti pe toate, ori stati in banca voastra. Dani bine ca pui poza cand m`ai lovit, dar cand eu ti`am pus coarne intr`o poza, imediat te`ai ofticat si ai sters poza. Sau poza cu mine, saku si scream unde`i ? Vai vai. Anyway, saku & scream sunt super baietii, mi`a facut placere sa ii revad si sa stau cu ei la povesti ! :beer: n-am avut chef sa stau sa le pun pe toate :D pfff daca stiam veneam si eu whateva` puneti toate pozele :D au fost chemati doar cei care au legatura cu cei din Baia-Mare :D ar fi super :D ii asteptam si pe cei din Oradea :D I`ll be there B)
ScreaM91 Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 ce ati ba cu andy5 ... lasatil daca are 16 ani asta e si eu am si sunt mic si nah .. da pun poze cu mine o sa ziceti ca am 9 ani btw trebuia sa ma chemati ca poate vineam si eu dar nah din cate cred eu ca v-ati intalnit pe aici pe undeva prin rogerius poate veneam si eu ... altadata sa-mi tai venele de am inteles ce ai scris la-nceput :blink: Chiar mie ciuda ca n-ai venit :( Hai si tu la Baia Mare cu ei
ShoX Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Dak veniti la Baia Mare aduceti-l si pe dumi!!!
ANdy5 Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 sa-mi tai venele de am inteles ce ai scris la-nceput :blink: Chiar mie ciuda ca n-ai venit :( Hai si tu la Baia Mare cu ei true , oricum a fost fain :D pacat ca a fost nasoala pizza
THuG-Radu Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 true , oricum a fost fain :D pacat ca a fost nasoala pizza Numa tie nu ti`o placut butule
ANdy5 Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 am mancat de la ybf quatrostagione (sau cum se scrie) ca diavola mea era nasoalacat despre faptul ca sunt mic , nush probabil ma da de gol fizionomia fetei dar de inalt is destul de inalt , am intre vreo 1 75 sau 1 80 nush exact :D si la poza de grup is acolo printre inaltoci :D
ShoX Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 am mancat de la ybf quatrostagione (sau cum se scrie) ca diavola mea era nasoala cat despre faptul ca sunt mic , nush probabil ma da de gol fizionomia fetei dar de inalt is destul de inalt , am intre vreo 1 75 sau 1 80 nush exact :D si la poza de grup is acolo printre inaltoci :D =)) Te-ai ofticat Andy?Vrei sa fi mare?
ShoX Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 am mancat de la ybf quatrostagione (sau cum se scrie) ca diavola mea era nasoala cat despre faptul ca sunt mic , nush probabil ma da de gol fizionomia fetei dar de inalt is destul de inalt , am intre vreo 1 75 sau 1 80 nush exact :D si la poza de grup is acolo printre inaltoci :D =)) Te-ai ofticat Andy?Vrei sa fi mare?
JustLove Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 marfa pozele... ps: nu mai fiti rai :P nu conteaza varsta ^_^