Jump to content
iNm

Am avut onoarea ;;)

Recommended Posts

Posted

ce ati ba cu andy5 ... lasatil daca are 16 ani asta e si eu am si sunt mic si nah .. da pun poze cu mine o sa ziceti ca am 9 ani btw trebuia sa ma chemati ca poate vineam si eu dar nah din cate cred eu ca v-ati intalnit pe aici pe undeva prin rogerius poate veneam si eu ... altadata

Posted

De ce nu puneti toate pozele ?

Ori le puneti pe toate, ori stati in banca voastra.

Dani bine ca pui poza cand m`ai lovit, dar cand eu ti`am pus coarne intr`o poza, imediat te`ai ofticat si ai sters poza. Sau poza cu mine, saku si scream unde`i ?

Vai vai.

Anyway, saku & scream sunt super baietii, mi`a facut placere sa ii revad si sa stau cu ei la povesti ! :beer:

n-am avut chef sa stau sa le pun pe toate :D

pfff daca stiam veneam si eu 8-|

whateva` puneti toate pozele :D

au fost chemati doar cei care au legatura cu cei din Baia-Mare :D

ar fi super :D

ii asteptam si pe cei din Oradea :D

I`ll be there B)

Posted

ce ati ba cu andy5 ... lasatil daca are 16 ani asta e si eu am si sunt mic si nah .. da pun poze cu mine o sa ziceti ca am 9 ani btw trebuia sa ma chemati ca poate vineam si eu dar nah din cate cred eu ca v-ati intalnit pe aici pe undeva prin rogerius poate veneam si eu ... altadata

sa-mi tai venele de am inteles ce ai scris la-nceput :blink:

Chiar mie ciuda ca n-ai venit :(

Hai si tu la Baia Mare cu ei :))

Posted

sa-mi tai venele de am inteles ce ai scris la-nceput :blink:

Chiar mie ciuda ca n-ai venit :(

Hai si tu la Baia Mare cu ei :))

true =)) , oricum a fost fain :D pacat ca a fost nasoala pizza

Posted

am mancat de la ybf quatrostagione (sau cum se scrie) ca diavola mea era nasoala

cat despre faptul ca sunt mic , nush probabil ma da de gol fizionomia fetei dar de inalt is destul de inalt , am intre vreo 1 75 sau 1 80 nush exact :D si la poza de grup is acolo printre inaltoci :D

Posted

am mancat de la ybf quatrostagione (sau cum se scrie) ca diavola mea era nasoala

cat despre faptul ca sunt mic , nush probabil ma da de gol fizionomia fetei dar de inalt is destul de inalt , am intre vreo 1 75 sau 1 80 nush exact :D si la poza de grup is acolo printre inaltoci :D

=)) =)) =)) Te-ai ofticat Andy?Vrei sa fi mare? =))

Posted

=)) =)) =)) Te-ai ofticat Andy?Vrei sa fi mare? =))

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...