Jump to content
Lancelot

Gastile de cartier din Romania

Recommended Posts

Posted

AU TRECUT DEMULT VREMURILE ALEA :whistle:

AM TRAIT VREMURILE ALEA CIND DACA NU ERAI CUNOSCUT P UNDE TRECEAI TIO LUAI NEVINOVAT DOAR PT K ERAI VAZUT SAU RESPIRAI ACELASI AER CU EI

ACUM DOAR CIND T UITI LA EI PARCA MA APUCA MILA K NU AM C BATE LA EI CIND MA SUPARA

=P

CIPO tu si asa esti un om mare si la propriu si la figurat si nu s-ar lua nimeni de tine :P

@vinsanity

asa scrie el

Posted

CIPO tu si asa esti un om mare si la propriu si la figurat si nu s-ar lua nimeni de tine :P

@vinsanity

asa scrie el

RAUL AM TRAIT VREMURILE CIND TRECEAI P STRADA SI INTRADEVAR ERAU CITE 1 GASCA LA FIECARE COLT D STRADA SI DUPA LASAREA INTUNERICULUI DEJA PARINTII ISI FACEAU PROBLEME D COPII LOR

AM STIUT SA MA PORT P ACEA VREME SI CIND MA UIT LA CEI DIN ZIUA D AZI ASA CUM AM ZIS MIE MILA D CEEA C VAD LA CIT D INTOXIKATI SINT D TV SI ALTE PROSTI SI CIT II CARCATERIZEAZA INCULTURA SI FRIKA D EI INSASI DEFAPT SAU D DUJMANI IMAGINARI IN CAPUL LOR

EI VAI D MINTEA LOR >>> KREIERI SPALATI :whistle:

=P

@ CIPO: tu ai blocata tasta Caps Lock?

OMU E GREU SA DAI 1 SEARCH SA VEZI K AM CUMPARAT DREPTURILE D A SCRIE ASA ? :whistle:

INTRADEVAR POT SA ZIC K IMI CAUT 1 SPONSOR PT 1 TASTATURA MAI PERFORMANTA / SINT SARAC :whistle:

=P

Posted

Fiecare persoana de "buna" in perimetrul ei ...si e normal sa fie gasti de cartier, acuma e partea a 2a ca o gasca e mai violenta decat celelalte ...

p.s. Cum spune intr`o mel de la (Codu Penal) : shmecher te numesti cand ai ce vrea "lupa" ta,o familie, o casa si afacerea ta ....

Posted

Eu personal cred ca un om poate sa-ti faca mai multe cu mainile goale decat cu un pistol :) In america sunt numai teribilisti si idioti ... Ii dau dreptate lu fane despre craiova, dar despre constanta nu sunt asa sigur :)

Apropo cum ar fi bataia intre un negru american si un roman ? :))

Negru ii zice la roman " You are on my turf biatch "

La care romanu " Da ce ma ti-a cumparat ma-ta strada ? " si poc il umfla in bataie :))

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...