Jump to content
tZ0n3a

Merge un Gather in Craiova? :>

Recommended Posts

Posted

gather de jucatori de mu .. bleh ... booring... tot eu cu fane si cu spawn suntem sufletele gatherelor :happy1:

probabil nu stii ce gathere se faceau inainte in craiova ;) si da, facute de mu-players

cat de despre faza cu "bleh ... booring" esti asa sigur ?btw tu cine esti ?

Posted

gather de jucatori de mu .. bleh ... booring... tot eu cu fane si cu spawn suntem sufletele gatherelor :happy1:

huh.. Legacy nu vreau sa crezi k am ceva cu tine/ dar sincer cand se faceau gathere in craiova tu habar nu aveai de ''mu'' asa ca du'te ca sau impartit pijamalele end shoot yourself :D

aaa..da si pana la urma urmei mai da'l draq de Mu..oricum nu ma mai poasioneaza d mult timp !! Singuru joc ce`l mai joc este Counter Strike`ul si asta mai rar, mai mult merg asa sa fiu si eu pacolo in plus, nu de alta dar nu cun phe nici unu macar un salut..si e deajuns!! :)

Posted

ur fun :D :tiphat: ... ai si tu multe posturi si te crezi sef de trib.. bla bla... nu conteaza... ramai in lumea ta de mu

N-are rost sa ma cobor la nivelul tau, posturile nu conteaza... nu eu faceam spam in noaptea de revelion, tu faceai :right:

@Gatherul asta se mai organizeaza sau nu ?

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...