Jump to content
tZ0n3a

Merge un Gather in Craiova? :>

Recommended Posts

Posted

Re la lume :D......ce ziceti bre ar mere un gather pe la oltenii mei? :D..... si ramane sa stabilim noi data/ora/ locul impreuna :P :beer:

Guest Invisible
Posted

Mutat la Discutii Generale

Posted

Aha o sa facem si poze dar haideti sa stabilim o data un lock pentru inceput..........

Cateva ideei:Pizza Rosi suc pentru fetele care nu o sa vina multa bere si spirtuase pentru baieti =)) , O terasa din Parcul Puskin........de pe langa Calea bucuresti dar nu mai tin minte numele terasei este medie terasa si foarte bine amenajata,baraka ,Ibiza,......etc....mai vedem ce terase mai punem unele cat mai incapatoare si goale sa avem lock =))

Posted

tzonea vreau poze de la gatehr cu voi mai ales cu tine , gexy si cu nabu de twist daca ajunge ... :D sper sa va iasa din plin acest gather cat mai misto :D GL & HF eu ma pregatesc de al oradenilor >:)

Posted

tzonea vreau poze de la gatehr cu voi mai ales cu tine , gexy si cu nabu de twist daca ajunge ... :D sper sa va iasa din plin acest gather cat mai misto :D GL & HF eu ma pregatesc de al oradenilor >:)

Ne va iesi din plin acest gheater daca mai vin si alti ;;)

Posted

Vreau poze,mai alex cu gexy :whistle: .

Poate ajung si eu la Craiova daca va hotarati la o data :D

gexy din cate tin eu minte, a pus cateva poze cu el pe forum.

Posted

gexy din cate tin eu minte, a pus cateva poze cu el pe forum.

Japp ai dreptate am pus :whistle: dar haideti mai.........mai multi la gheater............ putini suntem :hair: usor usor vine si gheateru..... :dontknow:

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...