Raul Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Azi la TNB(Teatrul National Bucuresti) dupa cum unii dintre voi poate stiti, a fost cea de-a 2-a editie anuala a campaniei "BASARABIA PAMANT ROMANESC" si in general principiu din aceasta campanie este in primul rand de a comemora eroii revolutiei din 1989 care au luptat pentru libertate, in al doilea rand de a se sarbatorii limba romana si a reaminti ca nu mai traim sub comunism atat noi cat si cei din Republica Moldova si nu sunt obligati sa foloseasca limba rusa deoarece, Republica Moldova sau Basarabia e pamant romanesc...aceasta campanie a fost sustinuta printr-un concert detalii aici acum urmatoarea mea rugaminte la voi e de a va da cu parerea in legatura cu aceasta campanie
Smok3 Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 O campania dupa parerea mea ... foarte buna, nu mai avem obligatii asupra limbi ruse datorita eroiilor de atunci
DenY Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 o Campanie foarte buna si da ... un omagiu adus celor din `89 :D
NrGy_Man Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 pai si cu aia de la 1848 unde a luptat si strabunicumea dumnezeu sal ierte ca a murit anu trecut doamne ce dor imi e de el ... VIVA LA REVOLUTION asa iam scris pe cruce doamneee .... va iubesc romanii mei din mongolia !
BAD_DMX Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 O campanie cu adevarat frumoasa....Jos comunistii...un moment de liniste in memoria eroilor cazuti la datorie
Lancelot Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 ma abtin sa comentez faptul ca multi din cei morti in 89 au murit degeaba noi fiind cam singura tara din Estul Europei cu o revolutie violenta ..Cat despre Basarabia..aici e vb de o mentalitate paguboasa..o mana de counisti rusifcati si prafuiti conduc o tara intreaga ...iar tara aia a devenit cu atat mai interesanta ptr Rusia deoarece a devenit granta cu NATO :)
m4x Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Am vazut si eu ieri prin vaslui cativa cu tricouri "Basarabia Pamant Romanesc" ...
oldman Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Parerea mea: sa ramana acolo unde sunt. E destula saracie la noi.
Raul Posted September 1, 2007 Author Posted September 1, 2007 Parerea mea: sa ramana acolo unde sunt. E destula saracie la noi.nu e vorba de emigrare aici ci de uzitarea limbii romane
Ahilosu Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 la noi nu se vorbeste macar in toata tara limba romana si vrem sa se vorbeasca in alta? nu ar trebui sa incepem cu ungurii de la noi din tara?
SilviuCs Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 la noi nu se vorbeste macar in toata tara limba romana si vrem sa se vorbeasca in alta? nu ar trebui sa incepem cu ungurii de la noi din tara?de as fi presedintele tarii ai impune ca sa se vorbeasca numai limba romana cum era pe vremea lui ceausescu , iar cu aceasta ideie este o ideie ff buna
never Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 silviu esti lame, nu poti sa impui nimanui sa faca ceea ce ai mentionat, asta ar fi o incalcare a drepturilor fundamentale ale omuluiin ceea ce priveste afirmatia "basarabia e pamant romanesc" e o prostie totala, daca ei nu av vrut sa se uneasca cu romania cand s-a destramat u.r.s.s. inseamna ca nu se considera romani si trebuie tratati ca atareps: campania asta e totally useless si neinteresanta
CIPO Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 ABSOLUT KIAR NEINTERESANTA ACEASTA CAMPANIE ABERANTAC N INTERESEAZA P NOI C E LA EI APOI LEGAT KIAR D TARA NOASTRA SA NU UITAM DC AU MURIT TOTUSI HORIA ,CLOSCA &CRISANIN SUA MAJORITATEA POPULATIEI ESTE HISPANIKA DAR S VB TOTUSI ENGLEZA PESTE TOT IN TOATE INSTITUTIILE STATULUI,MAGAZINE,ARMATA,BANCI,ETCTOTUSI LA NOI DEJA E LEGENDA FAZA CU "NEM TUDOM ROMANO"UMBLU DESTUL D DES IN ARDEAL SI NU AM MAI PATIT K P VREMEA LUI CEAUSESCU FAZA ASTA >>>TOTUL E LEGAT D CIVILIZATIE SI RESPEKT RECIPROCEU CONSIDER K ARDEALUL SI BANATUL SINT CEA MAI CIVILIZATA PARTE A TARII NOASTREMOLDOVA >>> A NOASTRA CIT SI CEA D DINCOLO D PRUT NU A FACUT DEKIT SA TRAGA TOTUL IN TARA ASTA IN JOS ATIT INTERN CIT SI INTERNATIONALRAUL >SRY<DAR CRED K TOPICUL NU ARE ROSTEU ZIC K SINT ALTE INTERESE ACOLO DEFAPT=P
Und3rC0v3r Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 pai si cu aia de la 1848 unde a luptat si strabunicumea dumnezeu sal ierte ca a murit anu trecut doamne ce dor imi e de el ... VIVA LA REVOLUTION asa iam scris pe cruce doamneee .... va iubesc romanii mei din mongolia ! strabunicatu sau strabunicata, ca nu stiu ce ai scris acolo, a luptat in 1848 si a murit anu trecut?=))ar fi printre cei mai longevivi din lume daca sar fi nascut in 1848 si ar fi murit anu trecut.....mai ales sa si luptat, deoarece banuiesc k nu lupta la 5 ani:))....trebuia sa aiba vreo 158 de ani:)) daca se nastea in 1848....plus inca vreo 20....hai ca deja o dam in recorduri:))