Jump to content
FujiPa

Vanzator de telefoane mobile

Recommended Posts

Posted

Click!

La concursul , Britain's Got Talent , s-a descoperit acest "mini" Pavarotti ..voce incredibila, mi s-a facut "pielea de gaina" cand l-am auzit, iar dupa fetele juriului ..cred ca si lor :)) .

Voce superba :tiphat:

Pareri? :)

Posted

da , Pavarotti e maestru , dar si asta nu e de neglijat, cel putin pe acea piesa...

si eu si juriul nu credeam ca va face asemenea spectacol... , au ramas masca toti

chiar m-au trecut fiori :)

Posted

Misto, aproape ca mi'a dat o lacrima cand l'am ascultat nu neaparat din cauza voci care oricum e foarte tare..dar a ajutat si fata lui ca si lui ii sclipeau ochii acolo.

Posted

Sa se traga oara de la dantura talentu? :blink: ................................glumeam.......super talentat omu,sper sa auzim de el pe cel mai vandut album al anului in acest gen de muzika

Posted

danule tu postezi acelasi lucru la toate threadurile ma? o_0?? secs aaa ce era sa uit legat de acest topic ce sa zic pe baiatu ala il stiu a cantat saptamana trecuta intrun bar de aci de la mine din sat cu gutza o manea super .. la naiba park asa se numea : latra vaca'n porumbi" nice nice acuma tre sa plec ma cheama mama la masa ciao

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...