champions Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 imi pare rau k dau adresa clicksospadurea dar vreu sa sti si yo c este k tota lume d p mess are dati click c este??????
iNm Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 imi pare rau k dau adresa clicksospadurea dar vreu sa sti si yo c este k tota lume d p mess are dati click c este??????say what? :blink: Inchide ochii si tasteaza ... poate dupa o sa intelegem mai multe :blink:
Mysterio Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 Hmm .. intri pe site`u ala iti creezi o padure si dupa aia daca ai 1 vizitator ai 1 frunza in plus in padure .. nu inteleg de ce se agita toti asa
Firestarter Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 E cea mai mare tampenie asta.. am si eu prin lista de mess "copii ai padurilor" si ma tot streseaza sa dau click dar prefer sa le dau IGNORE..
IceMan Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 Hmm .. intri pe site`u ala iti creezi o padure si dupa aia daca ai 1 vizitator ai 1 frunza in plus in padure .. nu inteleg de ce se agita toti asa Uite raspunsul. E un webgame, la fiecare click ce il primeste din partea cuiva primeste o frunza...